7 Λόγοι να Τρέξεις Μακριά

7 Λόγοι να Τρέξεις Μακριά

  • Τζεράρντ Κίντο, Εστέβε Σολέρ, Νταβίντ Τόρρας
  • 2019
  • 1 ώ 15 λ
  • Ισπανία

Κάποιοι από τους πιο αναγνωρίσιμους σταρ της Ισπανίας, μέσα από 7 σουρεαλιστικά περιστατικά που εκτείνονται από την καθαρή κωμωδία ως τον τρόμο, με άκρως σατιρική διάθεση. Ο σύγχρονος ισπανικός κινηματογράφος στα καλύτερά του.

Σύνοψη

Η οικογένεια, το φτωχό παιδί που εμφανίζεται στην τηλεόραση, οι γείτονες του 6ου ορόφου, η υποψήφια ενοικιάστρια και ο μεσίτης, το ζευγάρι επιχειρηματιών, ο τύπος που τον πάτησε η πρόοδος στο διάβα της και το ζευγάρι έτοιμο να παντρευτεί. Επτά ιστορίες που αναμειγνύουν την κωμωδία με τον τρόμο. Επτά ιστορίες μαύρης κωμωδίας τόσο περίεργες όσο και οικείες. Επτά σουρεαλιστικές απεικονίσεις μιας κοινωνίας που αδυνατεί να προχωρήσει μπροστά, μιας κοινωνίας πέρα για πέρα δυσλειτουργικής.

7 Λόγοι να Τρέξεις Μακριά

Βραβείο Κοινού

Βραβεία Gaudí

2020

Είπαν για την ταινία
1.0
/5

Είπαν για την ταινία
1.0
/5

Απογοήτευση..

Και οι 7 ιστορίες έχουν να κάνουν με κοινωνικά ζητήματα (το λέει "κρυφά" στον τίτλο) όπως γυναικεία χειραφέτηση, ισότητα, πρόσφυγες/σκλάβοι, αποξένωση, εκτρώσεις, θεσμοί κλπ. Το κάνει όμως χωρίς την π...
seaofquarks

24 Ιουλ 2023

Δεν εχω δει χειροτερη τανια

Ο,τι γραφω απο πανω
user-groxg

03 Ιουν 2023

7 λόγοι για να μη τη δει κανείς

''7 λόγοι για να μη τη δει κανείς'' αυτός μάλλον θα έπρεπε να είναι ο τίτλος καθώς δεν άντεξα καν να τη δω μέχρι το τέλος.
tserita

08 Μαρ 2023

Παρόμοιες προτάσεις

Σχετικά Journal posts

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web