Ιστορία Αγάπης και Πόθου

Ιστορία Αγάπης και Πόθου

  • Λέιλα Μπουζίντ
  • 2020
  • 1 ώ 42 λ
  • Γαλλία

Μαγευτική δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες από τους νεαρούς Σαμί Ουταλμπαλί και Ζμπεϊντά Μπελατζαμόρ. Η Λέιλα Μπουζίντ αναμειγνύει όλες τις αισθήσεις μας σε μια λεπτή ιστορία ενηλικίωσης που επαναπροσδιορίζει με μαεστρία τις λέξεις του τίτλου σε όλη την εγγενή τους δυαδικότητα.

Σύνοψη

Ο 18χρονος Αχμέντ, Γάλλος αλγερινής καταγωγής, μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού. Στο πανεπιστήμιο γνωρίζει τη Φάρα, μια νεαρή Τυνήσια γεμάτη ενέργεια, που μόλις έφτασε στο Παρίσι. Ενώ ανακαλύπτει μια συλλογή από αισθησιακή και ερωτική αραβική λογοτεχνία που ποτέ δεν φανταζόταν ότι υπήρχε, ο Αχμέντ ερωτεύεται τρελά τη Φάρα και, αν και κυριευμένος από επιθυμία, θα προσπαθήσει να της αντισταθεί.

Ιστορία Αγάπης και Πόθου
Στοιχεία ταινίας
Είπαν για την ταινία
3.7
/5

Είπαν για την ταινία
3.7
/5

εξαιρετική!
user-4e81kjcr

20 Ιαν 2023

Perfect
user-4w214

20 Ιαν 2023

Θεραπευτικό μέσο η λογοτεχνία

πολυ ιδιαιτερο έργο που αναπαριστά εύστοχα την κοινωνική αγχώδη διαταραχή και το πώς αυτή προκαλεί σημαντικές ενοχλήσεις σε πτυχές είτε ακαδημαικές και κοινωνικές είτε ερωτικές. Στα πλαίσια αυτά ο παρ...
alefthim

20 Ιαν 2023

Η αγαπημένη μου ταινία από τη φετινή συλλογή του MyFFF. Δείτε την όσο προλαβαίνετε!
yleniacin

23 Ιαν 2023

δεν βαζω αστερακια.Μια παρατηρηση μονο, που αφορά ολο το γαλλικο τμημα.Ελεος! Επρεπε να υπάρχει ο τιτλος και στα γαλλικα. Για πολλους λογους.
user-1d7ddgc9

27 Ιαν 2023

Πολύ καλή - δείτε την

Πολύ γλυκειά και τρυφερή ταινία. Έξοχοι οι νεαροί πρωταγωνιστές.
elina

02 Φεβ 2023

Παρόμοιες προτάσεις