Γιατί Cinobo;

Η ερώτηση σε ανάπτυξη είναι “γιατί αξίζει να έχεις Cinobo και αυτή τη σεζόν;”. Είναι οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που το συνιστούν; Είναι κάτι άλλο; Κάθε σινεφίλ (και κατασκευαστής πλυντηρίου) έχει σίγουρα τους λόγους του. Εμείς προσπαθήσαμε να σας συγκεντρώσουμε τους πιο βασικούς.

Προτεινόμενα

Η Έλενα Τοπαλίδου μάς μιλά για τις 5 αγαπημένες της ταινίες (και όχι μόνο)!

Σινεφίλ προσωπικότητες και φανς του Cinobo που θαυμάζουμε φτιάχνουν τη δική τους λίστα στην πλατφόρμα. Η χορεύτρια και ηθοποιός μάς προτείνει τις 5 αγαπημένες της ταινίες, σε μία συζήτηση για το σινεμά, για την ίδια – και όχι μόνο – και μας απαντά γιατί αυτές.

Ο Πάνος Βλάχος μάς μιλά για το ντοκιμαντέρ του «7 Λεπτά Ψυχής»

Στο νέο βίντεο των Cinobo Extras, ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ «7 Λεπτά Ψυχής» Πάνος Βλάχος, μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του από τα γυρίσματα και την προσωπική του εμπειρία από την πλευρά του δημιουργού, αλλά και του δρομέα.

Πρόσφατα άρθρα

Τα αγαπημένα μας των Νυχτών Πρεμιέρας

Το Cinobo ανυπομονεί για τις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας και όσο μετρά τις μέρες για την έναρξη της φετινής διοργάνωσης κάνει τη δική του αναδρομή στην ιστορία του αγαπημένου φεστιβάλ της Αθήνας, επιλέγοντας 27 ταινίες από τις 27 προηγούμενες συναντήσεις του με τους σινεφίλ.

Η απίστευτη ιστορία της «Αμίρα»

Συναρπαστικό πορτρέτο μιας δυνατής γυναίκας και μιας ολόκληρης χώρας σε αδιέξοδο, μια ευαίσθητη εξερεύνηση του μικρόκοσμου του διχασμού και της ξενοφοβίας, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που εκτυλίσσονται στις ισραηλινές φυλακές για Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους.