Όροι & Προϋποθέσεις: «Cinobo Nights»

Γενικοί Όροι Προσφορών
 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους Όρους και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας και τους Γενικούς Όρους Προσφορών, προτού αξιοποιήσετε την προσφορά. Κάθε επιμέρους προσφορά διέπεται από δικούς της όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, επομένως θα πρέπει να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους Ειδικούς Όρους Προσφοράς που θα βρείτε παρακάτω.
 2. Όλες οι αναφορές στη λέξη «Cinobo» σε αυτούς τους Γενικούς Όρους Προσφορών, στους εκάστοτε Ειδικούς Όρους Προσφοράς και στους Όρους και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας, θα αφορούν τη «CINOBO ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Τζαβέλλα 28.
 3. Το Cinobo επιφυλάσσει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων του παρόντος θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στο cinobo.com/campaigns/cinobonights. Οφείλετε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας cinobo.com/campaigns/cinobonights για τις εκάστοτε αλλαγές σε αυτούς τους όρους.
Δωρεάν εισιτήρια με τα Cinobo Nights
Χρήσιμες πληροφορίες για την προσφορά
 1. Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Προσφορών και τους Ειδικούς Όρους Προσφοράς πριν τη συμμετοχή σας στην προσφορά με τίτλο «Δωρεάν εισιτήρια με τα Cinobo Nights»
 2. Τα Cinobo Nights είναι κινηματογραφικές βραδιές που οργανώνει η ομάδα του Cinobo σε κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε αυτές οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες επιλεγμένες από την ομάδα του Cinobo, ενώ οι συνδρομητές του Cinobo έχουν ένα δωρεάν εισιτήριο για κάθε μία από τις ταινίες που προβάλλονται στα πλαίσια των Cinobo Nights. Μάθε εδώ πώς να πάρεις το δωρεάν εισιτήριό σου και κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα για τη συνδρομή στο Cinobo.
 3. Η προσφορά αυτή παρέχει στους δικαιούχους το δικαίωμα για ελεύθερη πρόσβαση σε μια προβολή κάθε ταινίας που προβάλλεται στο πλαίσιο των Cinobo Nights και για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η παρούσα προσφορά, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις κατά την άφιξή τους στον συνεργαζόμενο κινηματογράφο.
 4. Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε ενεργούς συνδρομητές του Cinobo, δηλαδή σε χρήστες που έχουν ολοκληρώσει τη δωρεάν δοκιμή τους, διατηρούν ενεργή πληρωμένη συνδρομή και δεν έχουν προχωρήσει σε ακύρωση της συνδρομής τους. Εφόσον η κατάσταση ενός χρήστη καταστεί ενεργή (με την ολοκλήρωση της δωρεάν δοκιμής και με τη νέα αγορά συνδρομής), θα χρειαστούν 48 ώρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενημέρωση του συστήματος ως προς την νέα κατάσταση της συνδρομής του. Επομένως μπορεί να ζητήσει το Cinobo Nights QR εισιτήριo που του δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε μια προβολή Cinobo Nights 48 ώρες μετά την ανανέωση της συνδρομής του/ πληρωμής του.
 5. Για να αξιοποιήσει ο κάθε χρήστης την προσφορά, θα πρέπει να επισκεφτεί τη σελίδα cinobo.com/cinobonights και να συμπληρώσει το email επικοινωνίας που είναι συνδεδεμένο με το Cinobo λογαριασμό του στην ειδική φόρμα και να επιλέξει ταινία. Ο χρήστης θα λάβει email από το [email protected] που τον ενημερώνει για την επιτυχία/ αποτυχία του αιτήματός του. Εάν πληροί τις προϋποθέσεις θα λάβει στη διεύθυνση email του έναν σύνδεσμο, που τον οδηγεί σε μια σελίδα με ένα QR code που του αναλογεί για την συγκεκριμένη ταινία. Το έγκυρο Cinobo Nights QR εισιτήριο θα ανταλλαγεί στο ταμείο ενός συνεργαζόμενου κινηματογράφου με δωρεάν εισιτήριο, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα κενών θέσεων κατά την προσέλευση του χρήστη στον κινηματογράφο. Για το λόγο αυτό συνιστάται στους χρήστες ή όσο το δυνατό πιο έγκαιρη άφιξη στο συνεργαζόμενο κινηματογράφο.
 6. Το Cinobo Nights QR εισιτήριο δεν αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη προβολή, αλλά αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη ταινία και μπορει να εξαργυρωθεί για δωρεάν είσοδο σε μια οποιαδήποτε προβολή της συγκεκριμένης ταινίας μόνο στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους σε μία από τις προβολές που ανακοινώνονται εβδομαδιαία στο cinobo.com/cinobonights.
 7. Το Cinobo Nights QR εισιτήριο δεν αποτελεί εγγύηση για την είσοδο του χρήστη στην προβολή. Οι κάτοχοι των Cinobo Nights QR εισιτηρίων θα εξυπηρετούνται με την ίδια προτεραιότητα με το υπόλοιπο κοινό του συνεργαζόμενου κινηματογράφου και εισέρχονται στην προβολή κατά προτεραιότητα άφιξης. Σε περίπτωση άφιξης του χρήστη σε χρόνο που έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις της προβολής, ούτε ο συνεργαζόμενος κινηματογράφος, αλλά ούτε και το CINOBO υπέχουν οποιαδήποτε ευθύνη.
 8. Ο δικαιούχος πρέπει να διατηρήσει πρόσβαση στο έγκυρο Cinobo Nights QR εισιτήριό του σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και να μπορεί να το επιδείξει κατά την άφιξή του στον κινηματογράφο όπου θα το σαρώσει ο υπάλληλος στο ταμείο του κινηματογράφου και θα του δώσει το αντίστοιχο εισιτήριο για την προβολή.
 9. Η αίτηση για την λήψη του Cinobo Nights QR εισιτηρίου υποβάλλεται αποκλειστικά από τον χρήστη με τη συμπλήρωση της φόρμας στην ιστοσελίδα cinobo.com/cinobonights και δεν μπορεί να γίνει από την εξυπηρέτηση πελατών του CINOBO.
 10. Η αποστολή των Cinobo Nights QR εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο υπολογίζει αυτόματα τη συνδρομή των απαραίτητων προϋποθέσεων, ελέγχοντας τον λογαριασμό του χρήστη. Σε αντίθετη περίπτωση εμφανίζει μήνυμα που ενημερώνει ανάλογα τον χρήστη.
Οι Ειδικοί Όροι Προσφοράς (τελευταία τροποποίηση 01/10/2021)
 • Το Cinobo έχει δημιουργήσει την προσφορά με τίτλο «Δωρεάν εισιτήρια με τα Cinobo Nights» (εφεξής «Προσφορά»).
 • Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν φυσικά πρόσωπα που διατηρούν ενεργή συνδρομή στο Cinobo, δεν βρίσκονται στην περίοδο της δωρεάν δοκιμής, έχουν ολοκληρώσει την τελευταία συναλλαγή για αγορά μηνιαίας συνδρομής τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ενεργή συμμετοχή τους στην Προσφορά και δεν έχουν εκμεταλλευτεί το δωρεάν εισιτήριο της Προσφοράς για τη συγκεκριμένη ταινία άλλη φορά (εφεξής «Συμμετέχοντες»).
 • Η προσφορά αυτή παρέχει στους Συμμετέχοντες το δικαίωμα να παρακολουθήσουν δωρεάν από μία φορά, τις ταινίες που προβάλλονται στα πλαίσια των προβολών Cinobo Nights, όταν αυτές προβάλλονται στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους, με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώνεται εβδομαδιαία στο cinobo.com/cinobonights
 • Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα cinobo.com/campaigns/cinobonights καθ’ όλη τη διάρκεια της Προσφοράς.
 • Σκοπός των παρόντων Ειδικών Όρων Προσφοράς είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής κάθε ενδιαφερόμενου στην Προσφορά. Η συμμετοχή στην Προσφορά προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών και Ειδικών Όρων Προσφοράς.
 • Η συμμετοχή στην Προσφορά, και σε κάθε επιμέρους προσφορά, αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντα δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας της Προσφοράς ή/και των επιμέρους προσφορών, καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με την Προσφορά.
 • Αναφορικά με την προστασία και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων κατά την χρήση της Προσφοράς μπορείτε να ενημερωθείτε από το σχετικό κείμενο, που είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο: cinobo.com/privacy-policy
 • H έκδοση του Cinobo Nights QR εισιτηρίων για την κάθε ταινία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, από τη στιγμή που κυκλοφορεί και για όσο είναι διαθέσιμες οι προβολές τις, εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί η λήξη της Προσφοράς.
 • Η Προσφορά ισχύει από τις 01/06/2020 00.00 και θα λήξει όταν θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπο cinobo.com/cinobonights.
 • Οι Συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν το Cinobo Nights QR εισιτήριό τους αποκλειστικά από τον ιστότοπο www.cinobo.com/cinobonights συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν.
 • Όροι χρήσης Cinobo Nights QR εισιτηρίου:
  1. Η εξαργύρωση του Cinobo Nights QR εισιτηρίου γίνεται με την επίδειξη και σάρωσή του, είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή.
  2. Το Cinobo Nights QR εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για είσοδο σε προβολές των Cinobo Nights.
  3. Το Cinobo Nights QR εισιτήριο θα πρέπει να ανταλλαγεί με εισιτήριο εισόδου στο ταμείο του κινηματογράφου και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει κράτηση.
  4. Διαθεσιμότητα και αποστολή των Cinobo Nights QR εισιτηρίων δεν ισοδυναμεί με διαθεσιμότητα εισιτηρίων στον κινηματογράφο.
  5. To κάθε Cinobo Nights QR εισιτήριο αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο μόνο.
  6. To Cinobo Nights QR εισιτήριο δεν είναι μεταβιβάσιμο σε λογαριασμό τρίτου προσώπου.
  7. To Cinobo Nights QR εισιτήριο δεν μπορεί να ανταλλαγεί με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.
  8. To Cinobo Nights QR εισιτήριο για μία ταινία δεν μπορεί να ανταλλαγεί με Cinobo Nights QR εισιτήριο άλλης ταινίας από αυτή για την οποία εκδόθηκε.
  9. To Cinobo Nights QR εισιτήριο είναι για μία μόνο χρήση και δεν μπορεί να επανεκδοθεί ή αντικατασταθεί.
  11. To Cinobo Nights QR εισιτήριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά του συνεργαζόμενου κινηματογράφου ή του Cinobo.
 • Το Cinobo δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη έναντι των Συμμετεχόντων σε περίπτωση που αυτοί δεν κάνουν χρήση των εισιτηρίων εντός των καθορισμένων με τους παρόντες όρους προθεσμιών ή σε περίπτωση που δεν μπορούν να κάνουν χρήση του κωδικού προσφοράς λόγω των περιορισμών βάσει των οποίων διατίθεται η προσφορά.
 • Η διαθεσιμότητα της προσφοράς είναι εγγυημένη για τους όλους τους Συμμετέχοντες, χωρίς όμως να είναι εγγυημένη η δυνατότητα εξαργύρωσης των Cinobo Nights QR εισιτηρίων στα Cinobo Nights. Η αδυναμία εξαργύρωσης των Cinobo Nights QR εισιτηρίων λόγω μη διαθεσιμότητας θέσεων στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους ή λόγω απουσίας διαθέσιμων προβολών δεν γεννά οποιαδήποτε αξίωση εναντίον του Cinobo ή των συνεργαζόμενων κινηματογράφων.
 • Το Cinobo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει την Προσφορά οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. To Cinobo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους κανόνες της προσέλευσης σε κινηματογράφους και της διαθεσιμότητας των δωρεάν εισιτηρίων στους συνδρομητές οποιαδήποτε στιγμή. Το Cinobo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τον αριθμό των διαθέσιμων ταινιών και προβολών των Cinobo Nights από μήνα σε μήνα.
 • Το Cinobo δεν εγγυάται τη συμμετοχή συγκεκριμένων κινηματογράφων και τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων ωρών προβολών και ταινιών. Η διαθεσιμότητα αυτών και η τροποποίηση αυτών είναι στην διακριτική ευχέρεια του Cinobo και των συνεργαζόμενων κινηματογράφων την εκάστοτε στιγμή.
 • Αποδεχόμενος τους όρους και τις προϋποθέσεις ο Συμμετέχων δηλώνει ότι γνωρίζει πως μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cinobo Nights QR εισιτήριο που έλαβε από το Cinobo για μια μόνο προβολή της συγκεκριμένης ταινίας στους συνεργαζόμενους κινηματογράφου. Η δημιουργία και αποστολή του QR code δεν αντιστοιχεί με εισιτήριο εισόδου: Μόνο αφού εκδοθεί το Cinobo Nights QR εισιτήριο και επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο ταμείο του συνεργαζόμενου κινηματογράφου την ημέρα της εκάστοτε Cinobo Nights προβολής ο χρήστης αποκτά το δικαίωμα εισόδου.
 • Τo Cinobo και οι συνεργαζόμενοι κινηματογράφοι δεν φέρουν ευθύνη εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, εάν αλλάξει η ώρα προβολής ή ακυρωθεί η προβολή για οποιαδήποτε λόγο.
 • Το Cinobo δεν ευθύνεται σε περίπτωση που ο Συμμετέχων μεταβεί σε μη συνεργαζόμενο κινηματογράφο ή σε μη προγραμματισμένη Cinobo Nights προβολή, λόγω ελλιπούς ενημέρωσής του ή παραπληροφόρησης.
 • Τo Cinobo καταβάλει προσπάθεια ώστε να προσφέρει πρόσβαση σε ποικιλία ταινιών και συνεργαζόμενων κινηματογράφων πανελλαδικά, ωστόσο οι ώρες και οι τοποθεσίες μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Το Cinobo δεν φέρει ευθύνη εάν οι διαθέσιμες θέσεις στο συνεργαζόμενο κινηματογράφο έχουν εξαντληθεί κατά το χρόνο άφιξης του χρήστη και προτείνει ανεπιφύλακτα στους Συμμετέχοντες να ελέγχουν το πρόγραμμα προβολών στον ιστότοπο cinobo.com/cinobonights, πριν επιλέξουν μια συγκεκριμένη προβολή, καθώς επίσης και να φροντίζουν για την έγκαιρη άφιξή τους στον συνεργαζόμενο κινηματογράφο, προκειμένου παραλάβουν το εισιτήριο εισόδου όσο το δυνατό νωρίτερα την ημέρα της προβολής.
 • Το Cinobo δεν είναι άμεσα συμβεβλημένο με κανένα κινηματογράφο που φιλοξενεί τα Cinobo Nights. Όλες οι αναφορές σε συγκεκριμένους κινηματογράφους και ώρες προβολών δεν υπονοούν άμεση ή έμμεση σχέση μεταξύ των εταιριών.
 • Κατά την προσέλευση στο συνεργαζόμενο κινηματογράφο κάθε χρήσης οφείλει να αποδέχεται τους όρους και τους κανόνες λειτουργίας του συγκεκριμένου κινηματογράφου. To Cinobo δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν υπαίτια παραβίαση των κανόνων αυτών εκ μέρους των συμμετεχόντων.
 • Κλεμμένα, χαμένα ή κατεστραμμένα Cinobo Nights QR εισιτήρια δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Εάν ο Συμμετέχων δεν διαθέτει έγκυρο εισιτήριο, μπορεί να του ζητηθεί η αποχώρησή του από τον συνεργαζόμενο κινηματογράφο. Το Cinobo σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη εάν ο Συμμετέχων υποχρεωθεί να αποχωρήσει από την προβολή.
 • Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν προτεραιότητα έναντι του υπόλοιπου κοινού του συνεργαζόμενου κινηματογράφου σε καμία προβολή.
 • Το Cinobo δεν φέρει ευθύνη για αλλαγές στον προγραμματισμό του κινηματογράφου ή ακυρώσεις.
 • Ισχύουν οι καταλληλόλητες των ταινιών. Το Cinobo Nights QR εισιτήριο δεν δίνει ελεύθερη είσοδο σε άτομο ηλικίας που δεν καλύπτεται από την καταλληλότητα της ταινίας.
 • Η ευθύνη του Cinobo περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην παροχή των εισιτηρίων και στην εξαργύρωση των εισιτηρίων από τους συνεργαζόμενους κινηματογράφους για μια προβολή στις εκδηλώσεις Cinobo Nights κάθε μήνα. Διευκρινίζεται ότι το Cinobo και οι συμμετέχουσες εταιρείες δεν φέρουν καμία ευθύνη και οι Συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτών σε περίπτωση που λόγω ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά αναφερόμενων καιρικών συνθηκών, μη κανονική λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων των εταιρειών που συμμετέχουν στην Προσφορά δεν είναι δυνατή κάποια από τις παραπάνω παροχές του Προγράμματος.