Πάμε σινεμά με τα Cinobo Nights!

Το Cinobo χαρίζει από 1 εισιτήριο σε κάθε συνδρομητή για κάθε μία από τις παρακάτω must-see ταινίες της σεζόν

Απόλαυσε αυτές, και πολλές ακόμα ταινίες που θα ανακοινώνονται σταδιακά, με δωρεάν είσοδο σε έναν από τους συνεργαζόμενους κινηματογράφους.

Πάρε τα Cinobo Nights εισιτήριά σου για κάθε μία από τις παραπάνω ταινίες και εξαργύρωσέ τα σε οποιαδήποτε προβολή της ταινίας.

Είμαι συνδρομητής και θέλω το δωρεάν εισιτήριο

 1. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα
 2. Έλεγξε το πρόγραμμα προβολών στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους
 3. Στην είσοδο του σινεμά δείξε το Cinobo Nights εισιτήριo (QR code) που έλαβες από εμάς στο email σου για να πάρεις δωρεάν εισιτήριο εισόδου

Δεν είμαι συνδρομητής του Cinobo, αλλά θέλω το δωρεάν εισιτήριο

Ποτέ δεν είναι αργά! Κάνε την εγγραφή σου και δύο 24ωρα αφού ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμή σου θα μπορείς να λάβεις τα δωρεάν εισιτήριά σου. Με τη συνδρομή στα 7.99€/ μήνα θα δικαιούσαι δωρεάν εισιτήρια στους κινηματογράφους για όλες τις ταινίες των Cinobo Nights και θα έχεις πρόσβαση στη μεγαλύτερη online κινηματογραφική ταινιοθήκη στην Ελλάδα, από όλες τις συσκευές σου!
Τι θα δεις και πού
αυτήν την εβδομάδα (25/11-01/12) στα Cinobo Nights

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών ανακοινώνεται κάθε Πέμπτη πρωί.


Μπενεντέτα

Δαναός 2

(Αθήνα)

Πεμ.-Τετ. 19.00

Σταύρος Τορνές

(Θεσσαλονίκη)

Πέμ, Κυρ: 18.00, Παρ, Σάβ: 18.00, 21.00


Συμπλήρωσε τη φόρμα για το δωρεάν εισιτήριο

Μπορείς να εκδόσεις το Cinobo Nights εισιτήριο για μία ταινία, μόνο από την ημέρα κυκλοφορίας της και για όση διάρκεια αυτή προβάλλεται στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους. Αφού γίνει έλεγχος της συνδρομής σου θα λάβεις το Cinobo Nights QR code στο email σου.

  Συνεργαζόμενοι κινηματογράφοι

  Δαναός
  (Αθήνα)
  Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα
  Τηλ.: 2106922655 
  Facebook

  Ιντεάλ
  (Αθήνα)
  Πανεπιστημίου 46 10564, Αθήνα
  Τηλ.: 2103826720
  Facebook

  Τριανόν
  (Αθήνα)
  Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)
  Τηλ: 2106461895

  Facebook

  Ολύμπιον
  (Θεσσαλονίκη)
  Πλατεία Αριστοτέλους 10
  Τηλ: 2310378400
  Facebook

  Τζον Κασσαβέτης
  (Θεσσαλονίκη)

  Aποθήκη 1, Λιμάνι
  Τηλ: 2310378404

  Facebook

  Σταύρος Τορνές
  (Θεσσαλονίκη)

  Aποθήκη 1, Λιμάνι
  Τηλ: 2310378404

  Facebook

  Cine Αλεξάνδρα
  (Αθήνα)
  Ηρ. Πολυτεχνείου 27, (στάση μετρό Χολαργός), Κάτω Χαλάνδρι, Αθήνα
  Τηλ.: 2106777708
  Facebook

  Σινέ Φλερύ
  (Αθήνα)
  Σκίπη 5-7, Καλλιθέα, Αθήνα
  Τηλ.: 2109573912
  Facebook

  Εκράν
  (Αθήνα)
  Αγαθίου 11, Νεάπολη Εξαρχείων
  Τηλ: 2106461895

  Ριβιέρα
  (Αθήνα)

  Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
  Τηλ: 2103844827

  Facebook

  Θερινό Απόλλων
  (Θεσσαλονίκη)

  Σαρανταπόρου 4
  Τηλ: 2310828642
  Facebook

  Θερινό Ναταλί
  (Θεσσαλονίκη)

  Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 3
  Τηλ.: 2310829457
  Facebook

  Συχνές ερωτήσεις

  Τα Cinobo Nights είναι κινηματογραφικές βραδιές που οργανώνει η ομάδα του Cinobo σε συνεργαζόμενους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε αυτές οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες επιλεγμένες από την ομάδα του Cinobo σε πρώτη πανελλαδική προβολή στη μεγάλη οθόνη, ενώ οι συνδρομητές του Cinobo έχουν ένα δωρεάν εισιτήριο για κάθε μία από αυτές που προβάλλονται αυτή τη σεζόν. Μάθε εδώ πώς να πάρεις το δωρεάν εισιτήριό σου και κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα για τη συνδρομή στο Cinobo. Φυσικά όλοι οι κινηματογραφόφιλοι, συνδρομητές ή μη, μπορούν και να αγοράσουν εισιτήρια στην είσοδο του κινηματογράφου

  Δικαιούσαι από ένα εισιτήριο για κάθε μία από τις ταινίες που προβάλλονται στα πλαίσια των Cinobo Nights αυτή την κινηματογραφική σεζόν. Δες εδώ τις ταινίες.

  1. Μπες στο cinobo.com/cinobonights
  2. Στη φόρμα για το δωρεάν εισιτήριο επίλεξε την ταινία για την οποία επιθυμείς να λάβεις το Cinobo Nights εισιτήριό σου και συμπλήρωσε το email επικοινωνίας του λογαριασμού σου στο Cinobo.
  3. Εφόσον έχεις ενεργή συνδρομή στο Cinobo θα λάβεις email με το Cinobo Nights εισιτήριο (QR code) που σου αναλογεί για την ταινία που επέλεξες.

  Προσοχή! Το Cinobo Nights εισιτήριο για την κάθε ταινία, μπορείς να το πάρεις από την ημέρα που αυτή κυκλοφορεί στους κινηματογράφους. Το κάθε εισιτήριο ισχύει μόνο για την ταινία που το εκδίδεις.

  Για να δικαιούσαι δωρεάν εισιτήριο, πρέπει να πληροίς τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  1. Εάν είσαι νέος συνδρομητής πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες από τη λήξη της δωρεάν δοκιμής σου και, εάν μόλις έχεις επιστρέψει, πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες από την πρώτη πληρωμή σου. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται το σύστημα να ενημερωθεί για τη νέα κατάσταση της συνδρομής σου.
  2. Να έχεις ενεργή συνδρομή, δηλαδή να μην έχεις δώσει εντολή ακύρωσης. Από τη στιγμή που θα πατήσεις ‘Ακύρωση συνδρομής’ δεν θα μπορείς να ζητήσεις δωρεάν εισιτήριο, ακόμα και αν συνεχίζεις να έχεις πρόσβαση στον κατάλογο για κάποιες ημέρες ακόμα.

  Το Cinobo σου δίνει εισιτήριο για κάθε μία από τις ταινίες που βλέπεις παραπάνω σε αυτή τη σελίδα. To Cinobo Nights εισιτήριό σου μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε προβολή της ταινίας για την οποία εκδόθηκε, όποτε αυτή προβάλλεται στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους. Η κάθε ταινία θα προβάλλεται για μία εβδομάδα τουλάχιστον από την ημερομηνία κυκλοφορίας της σε συνεργαζόμενους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η συνέχεια της ταινίας για παραπάνω εβδομάδες είναι στην ευχέρεια του προγράμματος του κινηματογράφου. Πήγαινε στο συνεργαζόμενο σινεμά την ημέρα που προβάλλεται η ταινία που επέλεξες και δείξε το Cinobo Nights εισιτήριο (QR Code) στην είσοδο του κινηματογράφου για να πάρεις το δωρεάν εισιτήριο εισόδου. Εφόσον χρησιμοποιηθεί ακυρώνεται και παύει να ισχύει. Για να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία να το αξιοποιήσεις, έλεγξε εγκαίρως το πρόγραμμα προβολών στα συνεργαζόμενα σινεμά. Δες εδώ ποια είναι.

  Η δωρεάν είσοδός σου είναι εγγυημένη μόνο εάν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια τη στιγμή που έρθει η σειρά σου να μπεις στον κινηματογράφο. Οι βραδιές είναι First Come First Served, δηλαδή οι θεατές θα μπαίνουν στην προβολή κατά προτεραιότητα άφιξης. Εάν έφτασες καμαρωτός καμαρωτός και δεν βρήκες θέση για την προβολή της επιλογής σου, μην απελπίζεσαι, μπορείς να εξαργυρώσεις τα QR code σου σε επόμενη προβολή της ταινίας! Την επόμενη φορά προσπάθησε να φτάσεις εγκαίρως. Για τη δυνατότητα κράτησης επικοινώνησε με τον συνεργαζόμενο κινηματογράφο.

  Η ταινία προβάλλεται τουλάχιστον για μία εβδομάδα από την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Η πιθανότητα συνέχειας για παραπάνω εβδομάδες είναι στην ευχέρεια του κινηματογράφου. Για να μάθεις ακριβείς ώρες προβολής, έλεγξε το πρόγραμμα προβολών για τα συνεργαζόμενα σινεμά, στον οδηγό της πόλης σου. Η ταινία μπορεί να παίζεται σε πολλά σινεμά τις περιοχής σου, αλλά μπορείς να αξιοποιήσεις το δωρεάν εισιτήριό σου, μόνο σε όσα συμμετέχουν στα Cinobo Nights. Εάν δεν θέλεις να χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις το δωρεάν εισιτήριό σου, έλεγξε το πρόγραμμα εγκαίρως.

  Το Cinobo Nights εισιτήριο που έλαβες είναι αποκλειστικά και μόνο για ένα άτομο, εσένα, και δεν είναι δυνατή η ανταλλαγή τους με χρήματα ή η χρήση τους από άλλον. Η παρέα σου φυσικά μπορεί να έρθει μαζί σου, ακόμα κι αν δεν είναι συνδρομητές αγοράζοντας εισιτήριο στην είσοδο του κινηματογράφου.

  Εάν είσαι νέος συνδρομητής και ακόμα διανύεις τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, θα δικαιούσαι τα δωρεάν εισιτήριά σου 48 ώρες αφού ολοκληρωθεί η πρώτη πληρωμή σου στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται το σύστημα για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση της συνδρομής σου. Μπορείς να δεις την ημερομηνία της πρώτης πληρωμής της συνδρομής σου στο cinobo.com αφού συνδεθείς στο λογαριασμό σου από browser κινητού ή υπολογιστή, πηγαίνοντας στο μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ στην καρτέλα Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ.

  Και βέβαια μπορείς, αρκεί να φτάσεις εγκαίρως για να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις! Τα Cinobo Nights απευθύνονται σε όλους, συνδρομητές της πλατφόρμας Cinobo και μη. Βέβαια, εάν γίνεις συνδρομητής, με τη συνδρομή στα 7.99€/ μήνα έχεις πρόσβαση στη μεγαλύτερη online κινηματογραφική ταινιοθήκη στην Ελλάδα και δικαιούσαι δωρεάν εισιτήρια για 11 ταινίες όλο το καλοκαίρι! Ξεκίνα τη δωρεάν δοκιμή σου τώρα και σε 14 ημέρες θα έχεις πρόσβαση στα δωρεάν εισιτήρια!

  Δυστυχώς όχι, η ενεργή συνδρομή στο Cinobo αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη λήψη του εισιτηρίου των Cinobo Nights. Επικοινώνησε μαζί μας το συντομότερο δυνατό εάν θέλεις να επαναφέρουμε τη συνδρομή σου. Εάν λήξει η συνδρομή σου και πάψεις να έχεις πρόσβαση στο Cinobo, τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις εκ νέου τη συνδρομή σου. Θα μπορείς να λάβεις το Cinobo Nights εισιτήριό σου 48 ώρες από την αγορά νέα συνδρομής. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται το σύστημά μας για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση της συνδρομής σου.

  1. Βεβαιώσου πως καταχώρησες το email που έχεις δηλώσει ως email επικοινωνίας στο Cinobo. Μπορείς να δεις ποιο είναι το email επικοινωνίας σου αφού συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο cinobo.com μέσω browser υπολογιστή ή κινητού, πηγαίνοντας στο μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ στην καρτέλα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ.
  2. Βεβαιώσου πως δεν έχεις κάνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στο email που καταχώρησες.
  3. Έλεγξε το φάκελο με τα ανεπιθύμητα και τις προσφορές.
  4. Επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected]

  Εάν δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην περιοχή σου, μπορείς να μας στείλεις για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, καθώς επίσης και να αναφέρεις στον κινηματογράφο της περιοχής σου ότι θα ήθελες πολύ να συμμετέχει στα Cinobo Nights. Θα θέλαμε πολύ να μπορούμε να οργανώνουμε Cinobo Nights σε όλη την Ελλάδα και ελπίζουμε ότι σιγά σιγά θα καταφέρουμε να βρισκόμαστε κοντά σου και στην περιφέρεια. Σε περίπτωση που προστεθούν κι άλλοι κινηματογράφοι, θα ενημερωθείτε από τη σελίδα μας cinobo.com/cinobonights.

  Chair2