7 Λεπτά Ψυχής
Αναπαραγωγή Βίντεο

7 ΛΕΠΤΑ ΨΥΧΗΣ

7 MINUTES OF SOUL

2020 | Κ | 1ω 15λ

Σενάριο – Σκηνοθεσία:

Πάνος Βλάχος

Πώς ένας άσημος νερουλάς από το Μαρούσι που δεν είχε ποτέ ξανά συμμετάσχει σε κάποιον αθλητικό αγώνα, πέτυχε το ασύλληπτο ρεκόρ που έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο θρυλικά κατορθώματα του παγκόσμιου αθλητισμού; Ο Πάνος Βλάχος, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του, διερευνά τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο κατόρθωμα του Σπύρου Λούη, δοκιμάζει τον ίδιο του τον εαυτό σε αυτές και ρίχνει φως στους αφανείς ήρωες και στον πιο αμφιλεγόμενο Μαραθώνιο μέχρι σήμερα.

Δες τώρα την ταινία online στο Cinobo
Ειδικές προβολές στο Σινέ Φλερύ στις 7,8 και 9 Ιουνίου με τον Πάνο Βλάχο
7 MINS_AWARDS_GRAY_3-01
left

Ο Πάνος Βλάχος προσεγγίζει πρωτότυπα το αθλητικό ντοκιμαντέρ, ενώνοντας την ιστορική έρευνα με μια υπαρξιακή αναζήτηση για την έννοια του δρομέα στον σύγχρονο κόσμο.

right
Ειδικές προβολές στο Σινέ Φλερύ στις 7,8 και 9 Ιουνίου με τον Πάνο Βλάχο
Θες δωρεάν εισιτήριο για το 7 Λεπτά Ψυχής;

Γίνε συνδρομητής στην κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo και με 7.99€/ μήνα θα δικαιούσαι δωρεάν εισιτήρια σε συνεργαζόμενους κινηματογράφους όλο το καλοκαίρι με τα Cinobo Nights. Παράλληλα, θα έχεις πρόσβαση στη μεγαλύτερη online κινηματογραφική ταινιοθήκη στην Ελλάδα, από όλες τις συσκευές σου. Ξεκίνα τη δωρεάν δοκιμή σου τώρα και θα δικαιούσαι δωρεάν εισιτήριο μετά το πέρας της δωρεάν δοκιμής 14 ημερών.

Είσαι συνδρομητής στο Cinobo; Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ.