Γουόνγκ Καρ Γουάι
Play Video
Ο Κόσμος του Γουόνγκ Καρ Γουάι
Από 3 Ιουνίου στα θερινά σινεμά

Οι 4K αποκατεστημένες κόπιες των ταινιών του Γουόνγκ Καρ Γουάι έρχονται στη μεγάλη οθόνη από το Cinobo

left

Προσκαλώ το κοινό να μοιραστεί μαζί μου αυτή τη νέα αρχή, μια και αυτές δεν είναι οι ίδιες ταινίες, μα ούτε κι εμείς είμαστε πια το ίδιο κοινό.

right

Γουόνγκ Καρ Γουάι

3 Ιουνίου στους κινηματογράφους
Η ταινία που εκτόξευσε τον Γουόνγκ Καρ Γουάι στη διεθνή σκηνή. Δύο παράλληλες ερωτικές ιστορίες διαδραματίζονται στα Chunking Mansions, ένα λαβυρινθώδες εμπορικό σύμπλεγμα στο Χονγκ Κονγκ.
Μάθε περισσότερα για την ταινία
Ένας ψυχρός εκτελεστής, που έχει κουραστεί από τα ρίσκα της δουλειάς του θέλει να τα παρατήσει. Η ατζέντης του τον πείθει να αναλάβει μια τελευταία δουλειά. Ένα περιπετειώδες δράμα με φόντο το αστικό νυχτερινό τοπίο του Χονγκ Κονγκ. 
Μάθε περισσότερα για την ταινία
Δύο εραστές των οποίων η σχέση διαλύεται, σε μια κυκλοθυμική πορεία εντάσεων, έρωτα και μίσους σε συνεχή διαδοχή. Βραβείο Σκηνοθεσίας στις Κάννες το 1997.
Μάθε περισσότερα για την ταινία
17 Ιουνίου στους κινηματογράφους

Πολλοί ορκίζονται ως σήμερα πως αυτή είναι η ομορφότερη ταινία που έγινε ποτέ και η 4Κ αποκατάσταση εκτοξεύει αυτή την ομορφιά σε δυσθεώρητα ύψη. Σήμα κατατεθέν στην καριέρα του Γουόνγκ Καρ Γουάι, με πλάνα, χρώματα, μουσική και slow motion να ενώνονται μελαγχολικά σε μια γιορτή των αισθήσεων.
Μάθε περισσότερα για την ταινία

1 Ιουλίου στους κινηματογράφους

Ένας συγγραφέας γράφει ένα βιβλίο για το 2046, εκεί όπου ταξιδεύουν με ένα μυστηριώδες τρένο όσοι θέλουν να βρουν τις χαμένες τους αναμνήσεις. Υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα. 
Μάθε περισσότερα για την ταινία

Η Αποκατάσταση
left

Στο τέλος της ταινίας μου «Ερωτική Επιθυμία», υπήρχε μια επιγραφή: «Θυμάται αυτά τα εξαφανισμένα χρόνια. Σαν να κοιτάει μέσα από ένα σκονισμένο παράθυρο, το παρελθόν είναι κάτι που μπορούσε να δει, αλλά όχι να αγγίξει. Και ό,τι βλέπει είναι θολό και ακαθόριστο.»

Αυτήν ακριβώς την αίσθηση είχα όταν ξαναείδα την ταινία το 2015. Σε συνεργασία με την Criterion Collection και μέσα από την εξαιρετικά λεπτομερή επεξεργασία της L’Immagine Ritrovata, δουλέψαμε πέντε χρόνια πάνω στην αποκατάσταση, όχι μόνο, της «Ερωτικής Επιθυμίας», αλλά και των υπόλοιπων ταινιών της συλλογής. Τώρα, το παράθυρο δεν είναι πια σκονισμένο.

right
Γουόνγκ Καρ Γουάι
Από τις 3 Ιουνίου στους κινηματογράφους και σύντομα στο Cinobo

Είσαι συνδρομητής Cinobo;

Δικαιούσαι δωρεάν εισιτήριο για προβολή στη μεγάλη οθόνη με τα Cinobo Nights. Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις το δωρεάν εισιτήριό σου για τα συνεργαζόμενα σινεμά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μάθε περισσότερα για τα Cinobo Nights εδώ.

Δεν είσαι συνδρομητής;

Έλεγξε το πρόγραμμα προβολών στον οδηγό της πόλης σου και αγόρασε εισιτήριο στην είσοδο του κινηματογράφου ή γίνε συνδρομητής στο Cinobo και πάρε τα δωρεάν εισιτήρια που δικαιούσαι μετά το πέρας της δωρεάν δοκιμής 14 ημερών με τα Cinobo Nights.

Τι είναι το Cinobo;

Η ελληνική streaming πλατφόρμα αφιερωμένη στον κινηματογράφο

Απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες ταινίες

Δες από Smart TV, smartphone, tablet, PC

Προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα

Προβολή εκτός σύνδεσης

Εξυπηρέτηση 24/7