Journal

Εξερεύνησε το νέο Cinobo και διαμόρφωσε το σινεμά του μέλλοντος!

Εξερεύνησε το νέο Cinobo και διαμόρφωσε το σινεμά του μέλλοντος!

Cinobo
Cinobo
Published
24 Jan 2023
Category
Tags

Σε έχει κουράσει ο αλγόριθμος στις streaming πλατφόρμες; Έχεις βαρεθεί να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια; Αναρωτιέσαι πού πάνε οι καλές ταινίες μετά τα σινεμά; Ή, ακόμα χειρότερα, νιώθεις πως δεν βγαίνουν πια καλές ταινίες; Εμείς είμαστε εδώ.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Cinobo την άνοιξη του 2020, φροντίζουμε να φέρνουμε όλες τις ταινίες που δεν έβρισκες πουθενά αλλού, δώσαμε λύση σε όλα τα παραπάνω και -bonus- σε πάμε και δωρεάν σινεμά κάθε εβδομάδα. Και τώρα πάμε στο επόμενο μεγάλο βήμα: νέο interface, νέο λουκ, με νέες δυνατότητες προς τους χρήστες και νέο περιεχόμενο σε κάθε επίπεδο. Ένα νέο Cinobo, που είναι πιο cinobo (cinema no borders, aka σινεμά χωρίς όρια) από ποτέ.

Όσοι δοκίμασαν το Cinobo, έμειναν στο Cinobo. Γιατί;

Εδώ θα βρεις ταινίες από 88 χώρες όλου του κόσμου, ταινίες οσκαρικές, ταινίες όλων των ειδών, από αμερικανικά indie και καθηλωτικά θρίλερ, μέχρι rom com, sci-fi και τα πιο ψαγμένα φεστιβαλικά. Ταινίες επιλεγμένες από γνωστούς σινεφίλ όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Άγγελος Μπράτης. Αν αναρωτιέσαι τι να  δεις απόψε, η απάντηση βγαίνει και με ένα απλό search. Μήπως ταινία μυστηρίου; Ταινία με τη Μέριλ Στριπ; Ταινίες του Μελβίλ; Πληκτρολόγησε στο Search και ευθύς λύνεται το μυστήριο και ιδού όλες οι προτάσεις μας. Και αν ψάχνεις έξτρα έμπνευση, ή θέλεις να μάθεις τα πάντα για τον κινηματογραφικό κόσμο, κάθε στιγμή, υπάρχουν τα ποστ στο Journal, το νέο blog του Cinobo. Είναι φτιαγμένο από την ομάδα του Cinobo, η οποία συστήνεται και για πρώτη φορά στο νέο cinobo.com στη σελίδα Ποιοι είμαστε.

Μία συνδρομή, εκατοντάδες ταινίες. Δοκίμασε δωρεάν για 14 ημέρες.

Βάλε αστεράκια, γράψε κριτικές, δημιούργησε λίστες ταινιών. Share it all!

Με το νέο interface, πλέον έχεις φωνή στην πλατφόρμα! Μπορείς να διαμορφώσεις το προφίλ σου και να μοιραστείς τις σκέψεις σου για τις ταινίες. Πλέον μπορείς να αποθεώσεις τις ταινίες που αγαπάς, αλλά και να μιλήσεις ανοιχτά για αυτές που θεωρείς ότι έγινε ντόρος χωρίς λόγο. Κάνε τις αγαπημένες σου ταινίες να ξεχωρίσουν και διάλεξε ταινία διαβάζοντας τη γνώμη των άλλων. Δημιούργησε λίστα με τις “άχαστες” ταινίες (ή και μία λίστα με ταινίες που θες να προτείνεις στη μαμά σου! – ποιος δεν έχει χρειαστεί να το κάνει αυτό;) και μοιράσου τα όλα στα social media ή με φίλους στέλνοντας απλώς το λινκ του προφίλ σου!

Έτοιμ@ να απολαύσεις το νέο cinobo;

Μπορείς να εξερευνήσεις τον κατάλογο και να διαδράσεις με την πλατφόρμα δημιουργώντας λογαριασμό, εντελώς δωρεάν. Για να απολαύσεις και απεριόριστο streaming, αρκεί να αγοράσεις τη μηνιαία συνδρομή - αξίζει, καθώς περιλαμβάνει 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής και κάνει μόνο 8,99€/ μήνα, ενώ σου προσφέρει πρόσβαση σε κοντά 1.000 ταινίες που ανανεώνονται διαρκώς (μέσω cinobo.com και εφαρμογής από smart tv, smartphone, tablet) και σου δίνει δωρεάν εισιτήρια για σινεμά κάθε εβδομάδα για ταινίες που αξίζει να δεις και στη μεγάλη οθόνη!

Εκμεταλλεύσου τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών απόψε κιόλας, και διαμόρφωσε το σινεμά του μέλλοντος. Καλωσήρθες στο μεγαλύτερο κινηματογραφόφιλο community της χώρας.

Τώρα μπορείς να εξερευνήσεις όλο τον κατάλογο του Cinobo

0 Comments

Sort by

Journal

Here is where we note down everything worth sharing about the cinema of Cinobo, and beyond. Find all you need to know about Premieres, Collections, and Coming Soon, stay tuned with film news on weekly Frames, go behind the scenes with Extras, and explore even more in Misc.