Ένα Αστέρι Γεννιέται

Στο σύμπαν τα αστέρια γεννιούνται με μια έκρηξη. Στο σινεμά με ένα ρόλο. Ερμηνείες που έμειναν αξέχαστες, που μετέτρεψαν τους άγνωστους μέχρι τότε ηθοποιούς σε περιζήτητες φίρμες, που έγιναν η αρχή για μεγαλειώδεις και πολυβραβευμένες καριέρες. Μια συλλογή για όσους θέλουν να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς στα γεννοφάσκια τους.

*Οι ταινίες της συλλογής είναι διαθέσιμες για streaming στο Cinobo

«Αχ, καλέ αυτός δεν είναι ο…», «Ιιι, κοίτα, κοίτα, η…», «Καλά, μωρό είναι εδώ ε; Παιδάκι.» Πόσες φορές δεν έχουμε αναφωνήσει όλοι κάτι αντίστοιχο βλέποντας αγαπημένους ηθοποιούς στις πρώτες τους ερμηνείες; Όλοι από κάπου ξεκίνησαν και ακόμα και οι μεγαλύτεροι σταρ των οποίων τα πρόσωπα μας είναι πλέον τόσο οικεία, όσο των δικών μας ανθρώπων, κάποτε ήταν το ίδιο άγνωστοι μ’ εσάς και μ’ εμάς. Είναι τεράστιο το ντιμπέιτ για το αν σταρ γεννιέσαι ή γίνεσαι, πάντως όσο έμφυτο charisma (uniqueness, nerve and talent για τους μυημένους) και star quality κι αν διαθέτουν οι αγαπημένοι μας, χρειαζόντουσαν και μια ευκαιρία, έναν ρόλο, ένα όχημα για να διοχετεύσουν τη λάμψη τους και να οδηγηθούν στις μεγαλειώδεις καριέρες, στα βραβεία και τα κόκκινα χαλιά.

Στη νέα συλλογή του Cinobo λοιπόν, συγκεντρώσαμε ταινίες που έδωσαν στους αγαπημένους μας ηθοποιούς την ώθηση για να εκτοξευθούν στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ερμηνείες που έμειναν αξέχαστες, που μετέτρεψαν τους άγνωστους μέχρι τότε ηθοποιούς σε περιζήτητες φίρμες, που έγιναν η αρχή για υπέρλαμπρες πορείες που συνεχίζονται ακόμα. Βίγκο Μόρτενσεν, Τζέικ Γκίλενχααλ, Ολίβια Κόλμαν, Ζιλιέτ Μπινός, Αντέλ Ενέλ, Έζρα Μίλερ και πολλοί άλλοι στους ρόλους που τους έβαλαν στον χάρτη, που μας έκαναν να τους προσέξουμε. Μια συλλογή για όσους θέλουν να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς στα γεννοφάσκια τους.

Οι ταινίες της συλλογής
Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Πρόσφατα άρθρα

«Ο Τυφλός που δεν Ήθελε να Δει τον Τιτανικό» δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε δει

Απαράμιλλο επίτευγμα κινηματογράφησης που δίνει άλλη έννοια στην ταινία δράσης, μια περιπέτεια γυρισμένη από τη σκοπιά ενός τυφλού ανθρώπου με πείσμα ικανό να αλλάξει τη μοίρα του δικού του Τιτανικού, να προσπεράσει τα παγόβουνα και να οδηγηθεί στη λύτρωση, πλάι στη δική του αγαπημένη.

Food & Cinema: Γιατί το σινεμά περνά από το στομάχι

Η συλλογή Food & Cinema του Cinobo, μας ανοίγει την όρεξη συγκεντρώνοντας 13 ταινίες με θέμα ένα γεύμα, ένα πιάτο, μια κουζίνα, ένα ταξίδι γαστρονομίας, που εξετάζουν τη σχέση του σινεμά με το φαγητό από κάθε πλευρά και σε κάθε στάδιο.