Γενικοί Όροι Δωροκάρτας

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους Όρους και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας και τους παρόντες όρους, προτού αξιοποιήσετε την Cinobo Gift Card. Κάθε επιμέρους προσφορά διέπεται από δικούς της όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, επομένως θα πρέπει να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους Ειδικούς Όρους Προσφοράς που θα βρείτε παρακάτω.

2. Όλες οι αναφορές στη λέξη «CINOBO» σε αυτούς τους Γενικούς Όρους Προσφορών, στους εκάστοτε Ειδικούς Όρους Προσφοράς και στους Όρους και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας, θα αφορούν τη «CINOBO ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Τζαβέλλα αρ. 28.

3. Η CINOBO επιφυλάσσει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων του παρόντος θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στο cinobo.com/giftcard-terms. Οφείλετε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας cinobo.com/giftcard-terms για τις εκάστοτε αλλαγές σε αυτούς τους όρους.

Χρήσιμες πληροφορίες για την προσφορά

Περιγραφή της Δωροκάρτας

H Cinobo Gift Card είναι μια διαδικτυακή εικονική δωροκάρτα (στο εξής «Δωροκάρτα») που μπορεί ο καταναλωτής να αγοράσει μέσω του cinobo.com ή μέσω απευθείας επικοινωνίας με το εμπορικό τμήμα του Cinobo, για τον εαυτό του ή για τρίτο πρόσωπο και αντιστοιχεί σε συγκεκριμένους μήνες συνδρομής στην υπηρεσία CINOBO. Με την εξαργύρωση οποιασδήποτε Δωροκάρτας σε ένα λογαριασμό CINOBO, ο κάτοχος της Δωροκάρτας θα έχει πρόσβαση με μηδενική χρέωση για τους μήνες συνδρομής στην υπηρεσία του CINOBO, που ορίζει η Δωροκάρτα που έχει επιλεγεί και εξαργυρωθεί.

Οι Δωροκάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο για τη συνδρομητική υπηρεσία του CINOBO (στο εξής «Υπηρεσία») και μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο όπου παρέχεται η Υπηρεσία. Για να εξαργυρώσετε μια Δωροκάρτα, πρέπει να δημιουργήσετε ή να έχετε λογαριασμό στην Υπηρεσία, με ενεργή ή ανενεργή συνδρομή.

Η χρήση της συνδρομής προϋποθέτει την πρότερη αποδοχή της άδειας και των όρων χρήσης της CINOBO, όπως αυτά ισχύουν για όλους τους συνδρομητές, καθώς και την ύπαρξη συμβατού λογισμικού και υλικού, καθώς και πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Εξαργύρωση Δωροκάρτας:

Περίπτωση 1: Με υφιστάμενο λογαριασμό και ενεργή συνδρομή στην Υπηρεσία
Επικοινωνήστε μαζί μας με οποιονδήποτε από τους τρόπους που αναγράφεται στη σελίδα του Κέντρου Βοήθειας cinobo.com/help-center και ζητήστε μας να ενεργοποιήσουμε τη Δωροκάρτα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μοιραστείτε μαζί μας τον μοναδικό 12ψηφιο κωδικό που θα βρείτε στην ηλεκτρονική ή έντυπη Δωροκάρτα που λάβατε. Αφού σας επιβεβαιώσουμε ότι έχει καταχωρηθεί, η εξαργύρωση και ενεργοποίηση της Δωροκάρτας θα γίνει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της μηνιαίας περιόδου συνδρομής που διανύετε, δηλαδή στην επόμενη ανανέωση της συνδρομής σας. Μετά τη πάροδο της ισχύος της Δωροκάρτας και εφόσον δεν προβείτε σε αίτηση διακοπής της Υπηρεσίας, η Υπηρεσία θα αρχίσει να χρεώνεται σύμφωνα με τον όρο Β2 στους Όρους και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Περίπτωση 2: Με υπάρχοντα λογαριασμό, αλλά χωρίς ενεργή συνδρομή στην Υπηρεσία
Πηγαίνετε στη διεύθυνση cinobo.com από Η/Υ και πατήστε στον σύνδεσμο ΣΥΝΔΕΣΗ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το email και τον κωδικό που χρησιμοποιούσατε για να συνδεθείτε όταν είχατε ενεργή συνδρομή. Στη σελίδα Check Out που θα εμφανιστεί πατήστε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, πληκτρολογήστε τον 12ψηφιο κωδικό που θα βρείτε που θα βρείτε στην ηλεκτρονική ή έντυπη Δωροκάρτα που λάβατε και πατήστε ΣΥΝΕΧΙΣΕ. Μετά τη πάροδο της ισχύος της Δωροκάρτας και εφόσον δεν προβείτε σε αίτηση διακοπής της Υπηρεσίας, εάν έχετε καταχωρημένο τρόπο πληρωμής στην Υπηρεσία, η συνδρομή θα αρχίσει να χρεώνεται σύμφωνα με τον όρο Β2 στους Όρους και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας. Εάν δεν έχετε καταχωρήσει τραπεζική κάρτα αλλά επιθυμείτε να συνεχιστεί η υπηρεσία θα χρειαστεί να καταχωρήσετε έναν τρόπο πληρωμή μεταβαίνοντας στον ιστότοπό μας, κάνοντας κλικ στο μενού «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ» και επιλέγοντας την καρτέλα «ΠΛΗΡΩΜΗ».

Περίπτωση 3: Νέος συνδρομητής, χωρίς λογαριασμό στην Υπηρεσία
Πηγαίνετε στη διεύθυνση cinobo.com από Η/Υ και πατήστε στον σύνδεσμο ΕΓΓΡΑΦΗ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Πληκτρολογήστε το όνομά σας, το email σας και τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας και πατήστε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Στην σελίδα Check Out που θα εμφανιστεί πατήστε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, πληκτρολογήστε τον 12ψηφιο κωδικό που θα βρείτε στην ηλεκτρονική ή έντυπη Δωροκάρτα που λάβατε και πατήστε ΣΥΝΕΧΙΣΕ. Αφού ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η Δωροκάρτα. Μετά την πάροδο της ισχύος της Δωροκάρτας, εάν επιθυμείτε να συνεχιστεί η υπηρεσία θα χρειαστεί να καταχωρήσετε έναν τρόπο πληρωμής μεταβαίνοντας στον ιστότοπό μας, κάνοντας κλικ στο μενού «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ» και επιλέγοντας την καρτέλα «ΠΛΗΡΩΜΗ».

Οι Ειδικοί Όροι Προσφοράς (τελευταία τροποποίηση 04/02/2020)
 • Η αγορά Δωροκάρτας γίνεται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή και με άλλο τρόπο πληρωμής σε συνεννόηση με το εμπορικό τμήμα του Cinobo.
 • Η Δωροκάρτα απευθύνεται σε:
       1. ενεργούς συνδρομητές της Υπηρεσίας, δηλαδή τους χρήστες που έχουν ολοκληρώσει τη δωρεάν δοκιμή και διατηρούν ενεργή πληρωμένη συνδρομή και πρόσβαση στον κατάλογο των Cinobo.
       2. ανενεργούς συνδρομητές της Υπηρεσίας, δηλαδή τους χρήστες που δε διατηρούν πλέον ενεργή συνδρομή και πρόσβαση στον κατάλογο των Cinobo.
       3. νέους χρήστες της Υπηρεσίας, δηλαδή χρήστες που δεν είχαν προηγουμένως πρόσβαση στο CINOBO και δεν έχουν εκμεταλλευτεί τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.
 • Οι Δωροκάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον αγοραστή ή να αποσταλούν σαν δώρο μέσω email σε κάποιον παραλήπτη που ορίζει ο αγοραστής. Σε περίπτωση που ο αγοραστής ή ο παραλήπτης δεν λάβει το email και αφού έχει επιβεβαιώσει ότι δεν είναι ούτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα, το μοναδικό μέσο προστασίας θα είναι η επαναποστολή της εν λόγω Δωροκάρτας στον αποστολέα ή στον παραλήπτη. Η εν λόγω Δωροκάρτα δεν μπορεί να αποσταλεί σε κανένα email διαφορετικό από αυτό του αγοραστή/ παραλήπτη και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλη Δωροκάρτα.
 • Οι Δωροκάρτες δεν αντιστοιχούν σε σταθερή χρηματική αξία αλλά στην διάρκεια συνδρομής στην Υπηρεσία που σχετίζεται με την εκάστοτε Δωροκάρτα.
 • Σε περίπτωση που μια Δωροκάρτα δεν λειτουργεί, η ευθύνη μετατοπίζεται στον αγοραστή της και τον παραλήπτη της, καθώς είναι οι μόνοι που έχουν λάβει τον κωδικό.
 • Ο κωδικός προσφοράς της Δωροκάρτας είναι μοναδικός και έως την στιγμή της εξαργύρωσής του και ενεργοποίησής του δεν αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο λογαριασμό στο CINOBO. Επομένως πρέπει ο αγοραστής και ο παραλήπτης να μη μοιραστούν τον κωδικό με κανένα άλλο πρόσωπο, προκειμένου να εγγυηθούν ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί από πρόσωπο εκτός του επιθυμητού.
 • Η ιδιοκτησία της Δωροκάρτας και ο κίνδυνος απώλειας, καταστροφής ή ζημίας μεταβιβάζονται στον αγοραστή με την παράδοση της Δωροκάρτας σε αυτόν. Η CINOBO δεν είναι υπεύθυνη για Δωροκάρτες που έχουν τυχόν χαθεί, κλαπεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά σας.
 • Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για τις Δωροκάρτες (είτε με μετρητά είτε με άλλο τρόπο), παρά μόνο στο βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ η εξαργύρωση Δωροκαρτών είναι δυνατή μόνο για την Υπηρεσία.
 • Δεν είναι δυνατή η ανταλλαγή της Δωροκάρτας με Δωροκάρτα άλλης αξίας και δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση της σε άλλο λογαριασμό της Υπηρεσίας αφού εξαργυρωθεί.
 • Προσοχή, η CINOBO δεν φέρει καμία ευθύνη για την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αποστείλει τη Δωροκάρτα σε λανθασμένο παραλήπτη, εκ παραδρομής ή λόγω εσφαλμένης πληκτρολόγησης της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης και ο λανθασμένος παραλήπτης εξαργυρώσει αυτή. Εφόσον, όμως, το σφάλμα εντοπιστεί από τον αποστολέα πριν την εξαργύρωση της Δωροκάρτας και επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο [email protected] επίσης πριν την εξαργύρωση αυτής, τότε η CINOBO θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει τον κωδικό της Δωροκάρτας, εφόσον προλάβει να απενεργοποιήσει τον αρχικό κωδικό.
 • Κατά τη διάρκεια της συνδρομής στα πλαίσια της οποίας έχετε εξαργυρώσει – ενεργοποιήσει Δωροκάρτα, έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε τη συνδρομή σας στην υπηρεσία ανά πάσα στιγμή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εν λόγω διακοπή θα ενεργοποιηθεί με το πέρας της μηνιαίας περιόδου συνδρομής που διανύετε, δηλαδή αμέσως μετά την επόμενη ανανέωση της συνδρομής σας, και όχι μετά το πέρας της διάρκειας ισχύος της Δωροκάρτας. Εφόσον ακυρωθεί η συνδρομή σας, ακυρώνεται ταυτόχρονα και η Δωροκάρτα και χάνετε πρόσβαση στην υπηρεσία εξ ολοκλήρου. Επαναφορά της συνδρομής σε ισχύ, καθώς και της Δωροκάρτας μπορεί να γίνει μόνο κατά το χρονικό διάστημα από την υποβολή του αιτήματος διακοπής της συνδρομής έως και πριν τη λήξη της συνδρομής (πριν ολοκληρωθεί, δηλαδή, η διαδικασία διακοπής της συνδρομής και αποκλεισθεί η πρόσβασή σας στον κατάλογο του CINOBO). Στην περίπτωση αυτή και εντός της παραπάνω προθεσμίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, με οποιονδήποτε από τους τρόπους που θα δείτε εδώ. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διακοπής της συνδρομής σας και τη λήξη αυτής δεν είναι πλέον δυνατή η επαναφορά της συνδρομής σας και της ισχύος της Δωροκάρτας
 • Δεν είναι δυνατή η παύση ισχύος της Δωροκάρτας και η επανενεργοποίησή της. Η ισχύς της Δωροκάρτας είναι συνεχής.
 • Δεν είναι δυνατή η Διακοπή της συνδρομής που είναι ενεργής ή η χρήση Δωροκάρτας για την εφαρμογή άλλων Δωροκαρτών. Για συνδυασμούς με άλλες προσφορές, ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί.

Αναφορικά με την προστασία και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων κατά την αγορά της Δωροκάρτας ή της χρήσης της μπορείτε να ενημερωθείτε από το κείμενο ενημέρωσης, που είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο: cinobo.com/privacy-policy

Οι παρόντες όροι δεν επηρεάζουν τα θεσμοθετημένα δικαιώματά σας.

Παράλληλα με τους παρόντες όρους ισχύουν και οι Γενικοί Όροι Χρήσης του CINOBO. Οι Cinobo Gift Cards προσφέρονται από τη Cinobo IKE.