Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείς κατά την περιήγησή σου στο Cinobo, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις ή στο Κέντρο Βοήθειας. Σε περίπτωση που δε βρεις εκεί την απάντηση που ψάχνεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα που φτιάχτηκε από λάτρεις του σινεμά για λάτρεις του σινεμά! Προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου κινηματογράφου, από πολλές συσκευές. Με μία μηνιαία συνδρομή μπορείς να ανακαλύψεις εκατοντάδες ταινίες, διαλεγμένες μία προς μία, βραβευμένες, αγαπημένες, κλασικές και δυσεύρετες, από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Κάθε εβδομάδα το Cinobo εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο, θεματικές συλλογές και πρεμιέρες που παίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα τις βρεις μόνο εδώ.

Το Cinobo σου προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες HD ταινίες, με τη δυνατότητα προβολής σε δύο οθόνες ταυτόχρονα, ακόμα και εκτός σύνδεσης, μόνο με 7.99€/ μήνα. Δεν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις ή δεσμεύσεις. Πληρωμές γίνονται με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες VISA και Master Card.

Το Cinobo σου προσφέρει 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής! Στη διάρκεια αυτών των ημερών μπορείς να έχεις δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση σε όλη την ταινιοθήκη μας. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση και εφόσον ακυρώσεις δύο ημέρες πριν τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση. Εάν απολαμβάνεις το Cinobo, απλά διασκέδασέ το και η συνδρομή σου θα ξεκινήσει με τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, με την πρώτη μηνιαία χρέωση.

Εάν ακυρώσεις τη συνδρομή σου και αργότερα θελήσεις να τη συνεχίσεις, δε θα μπορείς να εκμεταλλευτείς ξανά τη δοκιμαστική περίοδο των 14 ημερών.

Μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου εύκολα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. Για να αποφύγεις τη χρέωση του επόμενου μήνα, ακύρωσε τη συνδρομή σου 2 ημέρες πριν την ημερομηνία χρέωσης. Εάν έχεις αγοράσει μία συνδρομή Cinobo και θελήσεις να την ακυρώσεις, θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στο Cinobo για όσες μέρες απομένουν στο μηνιαίο πακέτο σου.

Τo Cinobo παρέχει τη δυνατότητα προβολής εκατοντάδων ταινιών σε High Definition και με 5.1 surround ήχο για την ultimate κινηματογραφική εμπειρία! Οι επιλογές θέασης σε 1080p, 720p ή Standard Definition, με 5.1 surround ή 2.0 stereo ήχο, εξαρτώνται από τις δυνατότητες της συσκευής σου και τη σύνδεσή σου. Το Cinobo μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα της προβολής ανάλογα με την εκάστοτε ταχύτητα της σύνδεσής σου, ώστε να σου εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Το Cinobo εμπλουτίζεται με νέες ταινίες κάθε εβδομάδα, για να υπάρχει πάντα κάτι φρέσκο να απολαύσεις. Εκτός αυτών, κάθε Δευτέρα θα βρεις μία νέα Cinobο πρεμιέρα, δηλαδή μία ταινία που δεν έχει παιχτεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα και ως συνδρομητής του Cinobo θα είσαι ο πρώτος που θα την απολαύσεις. Νέες θεματικές συλλογές και αφιερώματα προστίθενται κάθε δύο εβδομάδες. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και το Cinobo blog που θα σου προσφέρει insider info για τα δρώμενα του κινηματογραφικού χώρου, αλλά και πληροφορίες σχετικές με τις συλλογές και τις νέες αφίξεις της ταινιοθήκης του Cinobo!

Όλες οι ταινίες του Cinobo έχουν ελληνικό υποτιτλισμό και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και αγγλικός. Στόχος μας είναι το Cinobo να είναι προσιτό για όλους στην ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένου του μη ελληνόφωνου κοινού, και προσπαθούμε συνεχώς για αυτό.

Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των υποτίτλων όταν κάνεις αναπαραγωγή από υπολογιστή πατώντας Control και +/- από Windows ή Command και +/- από Mac. Tο μέγεθος των υποτίτλων μέσω εφαρμογών δεν μεταβάλλεται για τώρα. Εάν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα μη διστάσεις να μας ενημερώσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν το πρόβλημα προκύπτει σε μια μόνο ταινία ή σε πολλές.

Το Cinobo είναι διαθέσιμο στο cinobo.com από ηλεκτρονικό υπολογιστή, όπως επίσης μέσω εφαρμογών στο iOS ή Android smartphone και tablet σου για να το απολαύσεις on the go και εκτός σύνδεσης. Μπορείς να απολαύσεις το Cinobo και στην smart TV σου κατεβάζοντας την εφαρμογή για LG και Android TV ή χρησιμοποιώντας Google Chromecast ή AirPlay. Έχεις πρόσβαση σε όλες αυτές τις συσκευές με μια συνδρομή αξίας 7.99€. Για να δεις περισσότερα για τη συμβατότητα της συσκευής σου, δες εδώ.

Η μηναία συνδρομή του Cinobo σου δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης σε 5 συσκευές και τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε 2 από αυτές.

Φυσικά! Δρομολόγιο χωρίς ταινία γίνεται; Μπορείς να κάνεις προσωρινή λήψη ταινιών με την εφαρμογή του Cinobo στην iOS ή Android φορητή συσκευή σου και να απολαύσεις κινηματογραφική εμπειρία on the go, όταν δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ.

Για να γίνεις συνδρομητής στο Cinobo θα χρειαστεί να είσαι άνω του επιτρεπτού ορίου ηλικίας και να έχεις:
– Σύνδεση στο ίντερνετ για να συνδεθείς στην υπηρεσία. Εδώ μπορείς να δεις τις συνιστώμενες ταχύτητες streaming
– Μια συσκευή που υποστηρίζει τις εφαρμογές Cinobo ή υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Εδώ μπορείς να ελέγξεις αν η συσκευή σου υποστηρίζεται.
– Μια έγκυρη διεύθυνση email στην οποία έχεις πρόσβαση
– Μια έγκυρη και αποδεκτή κάρτα πληρωμών
Και είσαι έτοιμος να απολαύσεις το μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου στην Ελλάδα! Είσαι έτοιμος για εγγραφή? Κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τα 3 απλά βήματα και να γίνεις συνδρομητής!

Μπες στο cinobo.com
Δημιούργησε λογαριασμό με το email σου και μια έγκυρη κάρτα πληρωμών. Για λεπτομερείς οδηγίες δες εδώ.
Ξεκίνα την εξερεύνηση στη μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου κινηματογράφου άμεσα από κάποιον φυλλομετρητή (browser) υπολογιστή σου!
Κατέβασε τις δωρεάν εφαρμογές του Cinobo στο smartphone, tablet ή τη smart τηλεόρασή σου για να το απολαύσεις σε μικρές και μεγάλες οθόνες, ακόμα και όταν δεν έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο. Δες εδώ πώς μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου.

Κέντρο Βοήθειας

Φόρμα Επικοινωνίας

Για οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς μαζί μας, γράψε μας εδώ.
Θα δούμε το σχόλιο ή αίτημά σου πολύ σύντομα.

Επικοινώνησε μαζί μας

Δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό που ψάχνεις ή προτιμάς να μιλήσεις απευθείας με εμάς;
Κάλεσέ μας ή μίλησέ μας ζωντανά στο chat, οποιαδήποτε ώρα, 24/7.

2142148777