Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείς κατά την περιήγησή σου στο Cinobo, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις ή στο Κέντρο Βοήθειας. Σε περίπτωση που δε βρεις εκεί την απάντηση που ψάχνεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα που φτιάχτηκε από λάτρεις του σινεμά για λάτρεις του σινεμά. Προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στη μεγαλύτερη online συλλογή διεθνούς και ανεξάρτητου κινηματογράφου, από πολλές συσκευές. Με τη μηνιαία συνδρομή μπορείς να ανακαλύψεις εκατοντάδες ταινίες, διαλεγμένες μία προς μία από τα σπουδαιότερα φεστιβάλ του κόσμου. Το Cinobo εμπλουτίζεται καθημερινά με βραβευμένες, αγαπημένες, κλασικές και δυσεύρετες ταινίες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, θεματικές συλλογές και πρεμιέρες που προβάλλονται για πρώτη φορά και θα τις βρεις μόνο εδώ. Ξεκίνα τη δωρεάν δοκιμή σου τώρα.

Το Cinobo σου προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες HD ταινίες, με τη δυνατότητα προβολής σε δύο οθόνες ταυτόχρονα, ακόμα και εκτός σύνδεσης, με 7.99€/ μήνα. Εάν είσαι νέος συνδρομητής δικαιούσαι 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής! Δεν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις ή δεσμεύσεις και μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής ή της συνδρομής σου. Πληρωμές γίνονται με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες VISA και Master Card.

Το Cinobo σου προσφέρει 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής! Στη διάρκεια αυτών των ημερών μπορείς να έχεις δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση σε όλη την ταινιοθήκη μας. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση και εφόσον ακυρώσεις μία ημέρα πριν τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, δεν θα γίνει καμία απολύτως χρέωση. Εάν απολαμβάνεις το Cinobo, απλά διασκέδασέ το και η συνδρομή σου θα ξεκινήσει με τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, με την πρώτη μηνιαία χρέωση.

Εάν ακυρώσεις τη συνδρομή σου και αργότερα θελήσεις να τη συνεχίσεις, δε θα μπορείς να εκμεταλλευτείς ξανά τη δοκιμαστική περίοδο των 14 ημερών.

Για να γίνεις συνδρομητής στο Cinobo χρειάζεσαι μόνο:
– Ένα έγκυρο email
– Μια έγκυρη κάρτα πληρωμών
– Σύνδεση στο ίντερνετ. Εδώ μπορείς να δεις τις συνιστώμενες ταχύτητες streaming
– Μια συμβατή συσκευή. Εδώ μπορείς να ελέγξεις αν η συσκευή σου υποστηρίζεται.

Είσαι έτοιμος για προβολή? Κάνε κλικ εδώ  και ακολούθησε τα 3 απλά βήματα για να ξεκινήσεις τη δωρεάν δοκιμή σου!

1. Μπες στο cinobo.com αποκλειστικά από browser Η/Υ ή κινητής συσκευής και κάνε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ.
2. Δημιούργησε λογαριασμό συμπληρώνοντας όνομα, email και password.
3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία χρέωσης. Τα στοιχεία της κάρτας ζητούνται για να επιβεβαιώσει το σύστημα ότι είσαι πραγματικός πελάτης. Εφόσον ακυρώσεις πριν τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, δεν θα γίνει καμία χρέωση. Φυσικά εγγυόμαστε την ασφάλεια των στοιχείων σου. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το θέμα αυτό εδώ.

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την περιήγησή σου στη μεγαλύτερη online συλλογή ανεξάρτητου κινηματογράφου από τον browser του υπολογιστή σου! Κατέβασε τις δωρεάν εφαρμογές του Cinobo στο smartphone, tablet ή τη smart TV σου για να το απολαύσεις σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Δες εδώ πώς μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου.

Το Cinobo είναι διαθέσιμο στο cinobo.com από browser ηλεκτρονικoύ υπολογιστή και μέσω εφαρμογών σε iOS και Android smartphone και tablet για να το απολαύσεις on the go και εκτός σύνδεσης. Μπορείς να βλέπεις Cinobo και στην smart TV σου με την εφαρμογή για Samsung, LG ή Android TV ή και μέσω κάποιου συμβατού Android Box. Επίσης μπορείς να κάνεις προβολή στην τηλεόρασή σου χρησιμοποιώντας Google Chromecast ή AirPlay. Έχεις πρόσβαση σε όλους αυτούς τους τρόπους προβολής με μια μόνο συνδρομή στα 7.99€/ μήνα. Για να επιβεβαιώσεις ότι η συσκευή σου είναι συμβατή, διάβασε περισσότερα εδώ.

Η μηναία συνδρομή του Cinobo σου δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης σε 5 συσκευές και τη δυνατότητα προβολής σε 2 οθόνες ταυτόχρονα.

Μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου εύκολα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή, μέσω της ιστοσελίδας cinobo.com από το μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. Για να αποφύγεις τη χρέωση του επόμενου μήνα, ακύρωσε τη συνδρομή σου μέχρι και μία ημέρα πριν την ημερομηνία ανανέωσης συνδρομής. Αφού ακυρώσεις τη συνδρομή σου, θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στο Cinobo για όσες μέρες απομένουν στη μηνιαία συνδρομή σου.

Το Cinobo εμπλουτίζεται με νέες ταινίες συνεχώς, για να υπάρχει πάντα κάτι φρέσκο να απολαύσεις. Εκτός αυτών, στο Cinobo θα βρεις πρεμιέρες, δηλαδή ταινίες που δεν έχουν παιχτεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα και ως συνδρομητής του Cinobo θα είσαι ο πρώτος που θα τις απολαύσεις. Νέες θεματικές συλλογές, αφιερώματα, spotlights σε σκηνοθέτες προστίθενται κάθε μήνα. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις μια γεύση είναι να ξεκινήσεις τη δωρεάν δοκιμή σου. Φυσικά μπορείς να τσεκάρεις και το Cinobo blog. Εκεί θα βρεις insider info για τα νέα του κινηματογραφικού χώρου, άρθρα για τα αφιερώματα και αγαπημένες ταινίες, συνεντεύξεις Ελλήνων δημιουργών και τη στήλη με τα προσεχώς της εβδομάδας του Cinobo!

Όλες οι ταινίες του Cinobo έχουν ελληνικό υποτιτλισμό και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και αγγλικός. Στόχος μας είναι το Cinobo να είναι προσβάσιμο για όλους στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του μη ελληνόφωνου κοινού, και προσπαθούμε συνεχώς για αυτό. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί ως προς τα δικαιώματα που έχουμε να προβάλουμε την ταινία με υπότιτλους που δεν είναι στην ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι αδύνατο σε κάποιες περιπτώσεις να έχουμε υπότιτλους σε άλλες γλώσσες πέραν των ελληνικών.

Τo Cinobo παρέχει τη δυνατότητα προβολής εκατοντάδων ταινιών σε High Definition και με 5.1 surround ήχο για την ultimate κινηματογραφική εμπειρία! Οι επιλογές θέασης σε 1080p, 720p ή Standard Definition, με 5.1 surround ή 2.0 stereo ήχο, εξαρτώνται από τις δυνατότητες της συσκευής σου και τη σύνδεσή σου. Το Cinobo μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα της προβολής ανάλογα με την εκάστοτε ταχύτητα της σύνδεσής σου, ώστε να σου εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των υποτίτλων όταν κάνεις αναπαραγωγή από υπολογιστή πατώντας Control και +/- από Windows ή Command και +/- από Mac. Για να προσαρμόσεις το μέγεθος των υποτίτλων μέσω των εφαρμογών για LG και Samsung Smart TVs, πάτησε στο εικονίδιο των ρυθμίσεων, εκεί θα βρεις την επιλογή για το μέγεθος των υποτίτλων.

Και βέβαια! Μπορείς να κάνεις δώρο μια Cinobo Gift Card για 2 μήνες, 4 μήνες, 6 μήνες ή 1 έτος συνδρομής. Μάθε περισσότερα για τη Cinobo Gift Card εδώ. Είναι ένα τέλειο δώρο για όσους αγαπούν το σινεμά!

Η υπηρεσία του Cinobo προσφέρεται μόνο για Ελλάδα και Κύπρο και οι εφαρμογές του Cinobo είναι διαθέσιμες μόνο στα ελληνικά App Stores. Εάν έχεις δημιουργήσει το λογαριασμό σου στην Ελλάδα ή την Κύπρο και βρίσκεσαι στο εξωτερικό, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενο του Cinobo για το χρονικό διάστημα που διατηρείς μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα. Αρκεί να μπορείς να παρέχεις κάποια έγγραφη απόδειξη της κατοικίας σου στην Ελλάδα ή την Κύπρο (πχ. ταυτότητα, λογαριασμό στο όνομά σου κλπ).

Στο Κέντρο Βοήθειας θα βρεις την απάντηση σε οποιαδήποτε απορία ή τεχνικό ζήτημα. Μπορείς να αναζητήσεις την απάντησή σου πληκτρολογώντας λέξεις κλειδιά στη μπάρα αναζήτησης ή να πλοηγηθείς στις κατηγορίες ερωτήσεων. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείς και προτιμάς να μιλήσεις μαζί μας, μη διστάσεις να μας στείλεις ένα μήνυμα στο chat/ στη φόρμα επικοινωνια ή και να μας καλέσεις.

Κέντρο Βοήθειας

Εδώ μπορείς να αναζητήσεις την απάντηση για οποιαδήποτε απορία ή τεχνικό ζήτημα.
Μπορείς να αναζητήσεις με λέξεις κλειδιά ή να επιλέξεις μία από τις παρακάτω κατηγορίες.

Εδώ μπορείς να αναζητήσεις την απάντηση για οποιαδήποτε απορία ή τεχνικό ζήτημα.
σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς μαζί μας, γράψε μας εδώ.
Θα δούμε το σχόλιο ή αίτημά σου πολύ σύντομα.

Επικοινώνησε μαζί μας

Δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό που ψάχνεις ή προτιμάς να μιλήσεις απευθείας με εμάς;
Κάλεσέ μας ή μίλησέ μας ζωντανά στο chat, οποιαδήποτε ώρα, 24/7.

2142148777