Για πόσο καιρό παραμένουν διαθέσιμες οι λήψεις μου;

Κάθε ταινία που κατεβάζεις είναι διαθέσιμη για 7 ημέρες από την ημέρα λήψης. Μετά το πέρας των 7 ημερών, η άδεια προβολής εκτός σύνδεσης θα λήξει και θα χρειαστεί να την ανανεώσεις χωρίς να χρειαστεί να την κατεβάσεις από την αρχή και χωρίς απαραίτητη τη σύνδεση σε WiFi. Βεβαιώσου, λοιπόν, ότι οι ταινίες που έχεις κατεβάσει στο κινητό σου είναι ακόμα διαθέσιμες και φρόντισε να τις ανανεώσεις, προτού ξεκινήσεις το ταξίδι σου.
Για να ανανεώσεις την άδεια των ταινιών που έχεις κατεβάσει ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

Για κινητές συσκευές Android:
Μπορείς να ανανεώσεις την άδεια των ταινιών σου, οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και πριν το πέρας των 7 ημερών. Πήγαινε στην Λίστα σου, στις Λήψεις πατώντας στο εικονίδιο επιλογών, θα εμφανιστεί η επιλογή Ανανέωση άδειας πάτησε εκεί και η άδεια θα ανανεωθεί άμεσα.

Για κινητές συσκευές iOs:
Μπορείς να ανανεώσεις την άδεια των ταινιών σου, μόνο μετά το πέρας των 7 ημερών. Βρες την ταινία που επιθυμείς από την Αναζήτηση ή από την αρχική σελίδα και πάτησε στο κουμπί της Λήψης όπου θα γράφει Ανανέωση άδειας. Η ανανέωση θα πραγματοποιηθεί άμεσα και η ταινία θα είναι έτοιμη για προβολή και εκτός σύνδεσης.