Δεν εμφανίζεται το εικονίδιο cast όταν προσπαθώ να δω Cinobo με τη χρήση Chromecast

Σε περίπτωση που προσπαθείς να δεις Cinobo χρησιμοποιώντας Chromecast και δεν εμφανίζεται το εικονίδιο cast στην συσκευή σου δοκίμασε τα παρακάτω βήματα:

Από Android κινητό ή tablet:
– Σιγουρέψου ότι η κινητή συσκευή σου και το Chromecast είναι συνδεδεμένα στο ίδιο wifi δίκτυο. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home. Πήγαινε στο Home/Αρχική, στην καρτέλα Devices/Συσκευές, εάν βλέπεις τη συσκευή του Chromecast τότε είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο. Εάν όχι, τότε το Chromecast είναι συνδεδεμένο σε διαφορετικό δίκτυο και θα πρέπει να το αλλάξεις. Κατέβασε την εφαρμογή Google Home εδώ.
– Ενημέρωσε την εφαρμογή Google Play Services και αν έχεις και την εφαρμογή Google Home.
– Μετά την ενημέρωση των εφαρμογών επανεκκίνησε τη συσκευή σου.
– Αποσύνδεσε τη συσκευή του Chromecast από το ρεύμα για 15 δευτερόλεπτα. Σύνδεσέ το ξανά και άνοιξε την εφαρμογή του Cinobo.

Από iPhone ή iPad:
– Σιγουρέψου ότι η συσκευή σου και το Chromecast είναι συνδεδεμένα στο ίδιο wifi δίκτυο. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home. Πήγαινε στο Home/Αρχική, στην καρτέλα Devices/Συσκευές, εάν βλέπεις τη συσκευή του Chromecast τότε είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο. Εάν όχι, τότε το Chromecast είναι συνδεδεμένο σε διαφορετικό δίκτυο και θα πρέπει να το αλλάξεις. Κατέβασε την εφαρμογή Google Home εδώ.
– Αποσύνδεσε τη συσκευή του Chromecast από το ρεύμα για 15 δευτερόλεπτα. Σύνδεσέ το ξανά και άνοιξε την εφαρμογή του Cinobo.

Από Windows ή Mac υπολογιστή:
Εάν χρησιμοποιείς Google Chrome, προσπάθησε να απενεργοποιήσεις τις επεκτάσεις (extensions) που δεν χρειάζονται. Στην γραμμή διευθύνσεων του Chrome πληκτρολόγησε chrome://extensions, από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις όσες επεκτάσεις δεν είναι απαραίτητες και να δοκιμάσεις εκ νέου να μπεις στο Cinobo. Εάν λύθηκε το πρόβλημά σου με αυτό τον τρόπο, μπορείς να δοκιμάσεις την απενεργοποίηση των επεκτάσεων, μία προς μία για να δεις ποια είναι αυτή που δημιούργησε το πρόβλημα, για να αποφύγεις το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον.

Σε περίπτωση που συνεχίζει να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του Chromecast επικοινώνησε μαζί μας για να βρούμε μαζί τη λύση στο πρόβλημά σου.