Δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο όταν προσπαθώ να συνδεθώ ή να αναζητήσω ταινίες στην εφαρμογή Cinobo για Android TV ή Android TV box.

Εάν κατά την προσπάθεια σου να συνδεθείς ή να αναζητήσεις ταινίες στο Cinobo το πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη σου δεν εμφανίζει όλους τους χαρακτήρες ή δεν εμφανίζεται στα ελληνικά τότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις είτε την εφαρμογή Gboard ή την εφαρμογή LeanKey Keyboard, οι οποίες παρέχουν πληκτρολόγια που υποστηρίζονται πλήρως από την εφαρμογή μας.

Πολύ απλά, πήγαινε στο Play Store της συσκευής σου και πληκτρολόγησε στην γραμμή αναζήτησης Gboard ή/και LeanKey Keyboard. Πάτησε Εγκατάσταση για να κατεβάσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου.

Για να ρυθμίσεις το πληκτρολόγιο αλλά και τις γλώσσες που επιθυμείς στην εκάστοτε εφαρμογή ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Για την εφαρμογή Gboard. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, στις προτιμήσεις συστήματος και επίλεξε Πληκτρολόγιο, στο Τρέχον πληκτρολόγιο επίλεξε Gboard και πάτησε στη Διαχείριση πληκτρολογίων για να επιλέξεις τις γλώσσες που επιθυμείς να εμφανίζονται στο πληκτρολόγιό σου. Για την εναλλαγή των γλωσσών στο πληκτρολόγιο πάτησε στο κουμπί που εμφανίζεται η υδρόγειος .

Για την εφαρμογή LeanKey Keyboard. Άνοιξε την εφαρμογή LeanKey Keyboard και πάτησε Activate Keyboard για να επιλέξεις να εμφανίζεται το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο κάθε φορά που θα χρειάζεται να πληκτρολογείς. Μετά, πήγαινε στο Change Layout για να επιλέξεις τις γλώσσες που επιθυμείς να εμφανίζονται στο πληκτρολόγιό σου. Για την εναλλαγή των γλωσσών στο πληκτρολόγιο πάτησε στο κουμπί που εμφανίζεται η υδρόγειος .