Δυσκολεύομαι να ακυρώσω τη συνδρομή μου

Μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου εύκολα και γρήγορα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου αφού συνδεθείς στο Cinobo αποκλειστικά από browser από υπολογιστή, smartphone ή tablet..

– Συνδέσου στο λογαριασμό σου με το email και τον κωδικό πρόσβασης
– Κάνε κλικ στο μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
– Πήγαινε στην καρτέλα Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ
– Κάνε κλικ στο Ακύρωση συνδρομής
– Επίλεξε τον λόγο που επιθυμείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου και προχώρησε στην ακύρωση της συνδρομής σου

Για να αποφύγεις τη χρέωση του επόμενου μήνα, ακύρωσε τη συνδρομή σου τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημερομηνία χρέωσης. Εάν δεν μπορείς να δεις την επιλογή Ακύρωση συνδρομής, σημαίνει πως ο λογαριασμός σου περνάει από τη διαδικασία ανανέωσης τη δεδομένη στιγμή. Προσπάθησε ξανά σε μια ώρα και η επιλογή ακύρωσης θα είναι ξανά διαθέσιμη.

Εάν ακύρωσες τη συνδρομή σου αλλά έχεις ακόμα πρόσβαση στον κατάλογο του Cinobo, μην ανησυχείς! Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει πραγματοποιηθεί η ακύρωση, αλλά ότι απομένουν ημέρες στο μηνιαίο πακέτο σου. Θα έχεις πρόσβαση στον κατάλογο του Cinobo έως την επόμενη ημερομηνία προγραμματισμένης ανανέωσης της συνδρομής σου, στην οποία όμως δεν θα πραγματοποιηθεί η ανανέωση.

Εάν θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι η συνδρομή σου έχει ακυρωθεί, πήγαινε στο μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, στην καρτέλα Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ. Εκεί θα δεις εάν η συνδρομή σου έχει ακυρωθεί και την ημερομηνία έως την οποία θα έχεις πρόσβαση στο Cinobo.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά τη συνδρομή σου, όποια στιγμή θελήσεις, ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Στην καρτέλα Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ θα εμφανίζεται η επιλογή Ενεργοποίηση της συνδρομής μου. Πληκτρολόγησε τα στοιχεία πληρωμής σου και θα μπορείς ξανά να έχεις πρόσβαση στον κατάλογο του Cinobo.