Ποιες είναι οι τεχνικές απαιτήσεις για να συνδεθώ στο Cinobo;

Για να απολαύσεις την ταινιοθήκη του Cinobo θα χρειαστεί να έχεις σύνδεση στο ίντερνετ και τη συσκευή της προτίμησής σου συνδεδεμένη στο δίκτυο. Η συνιστώμενη ταχύτητα για να απολαύσεις τις ταινίες του Cinobo σε HD από τη συσκευή σου είναι 25 Mbps, ενώ από 4 Mbps μπορείς να δεις σε standard definition. Στον παρακάτω πίνακα θα βρεις τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί η εκάστοτε συσκευή που χρησιμοποιείς για τη σωστή λειτουργία του Cinobo.

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

Συσκευές Λειτουργικό σύστημα Περιηγητής ιστού
PC Windows 10 Δύο τελευταίες εκδόσεις των περιηγητών Chrome, Firefox και Edge
Apple iMac / Macbook High Sierra 10.13 και μεταγενέστερα Δύο τελευταίες εκδόσεις των περιηγητών Chrome, Firefox και Safari

 

Smartphone / Tablet

Συσκευές Λειτουργικό σύστημα Σημείωση
Android Smartphone και Tablet Android 8.0 και μεταγενέστερα Αναπαραγωγή από την εφαρμογή Cinobo για Android κινητές συσκευές.
Εάν έχεις κάνει root στην Android συσκευή σου, δεν είναι εφικτή η αναπαραγωγή ταινιών
iPhone και iPad iOS 11 και μεταγενέστερα Αναπαραγωγή από την εφαρμογή Cinobo για iOs κινητές συσκευές.
Εάν έχεις κάνει Jailbreak στο iPhone ή το iPad σου, δεν είναι εφικτή η αναπαραγωγή ταινιών

 

Smart τηλεοράσεις

Συσκευές Λειτουργικό σύστημα Σημείωση
Android Smart TV Android 5.0 και μεταγενέστερα &
SDK 21 και υψηλότερο
Αναπαραγωγή από την εφαρμογή Cinobo για Android Smart TVs.
Android TV boxes Android 5.0 και μεταγενέστερα Αναπαραγωγή από την εφαρμογή Cinobo για Android συσκευές.
LG Smart TVs WebOS 3.0 και μεταγενέστερα Αναπαραγωγή από την εφαρμογή Cinobo για LG Smart TVs ή μέσω Airplay σε πρόσφατα μοντέλα LG που υποστηρίζουν την αναπαραγωγή από συσκευές iOs.
Samsung Smart TVs μοντέλα 2015 – 2020 Αναπαραγωγή από την εφαρμογή Cinobo για Samsung Smart TVs ή μέσω Airplay σε πρόσφατα μοντέλα Samsung που υποστηρίζουν την αναπαραγωγή από συσκευές iOs.
TVs Τηλεοράσεις, με λειτουργικό σύστημα ή συνδεδεμένες με συσκευές που να υποστηρίζουν την αναπαραγωγή μέσω Airplay ή/και Google Chromecast Τηλεοράσεις με λειτουργικό σύστημα ή τηλεοράσεις συνδεδεμένες με συσκευές που υποστηρίζουν την αναπαραγωγή μέσω Airplay από συσκευές iOs
&
Τηλεοράσεις που υποστηρίζουν την αναπαραγωγή μέσω Google Chromecast ή τηλεοράσεις συνδεδεμένες με συσκευές που υποστηρίζουν την αναπαραγωγή μέσω Google Chromecast από συσκευές iOs ή/και Android.