Πώς εξαργυρώνω την Gift Card που έλαβα;

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: Έχεις ήδη λογαριασμό και ενεργή συνδρομή στο Cinobo;
• Επικοινώνησε μαζί μας μέσω chat, email ή τηλεφώνου και πες μας τον μοναδικό 12ψήφιο κωδικό που θα βρεις στο email της Gift Card που έλαβες. Αφού σου επιβεβαιώσουμε ότι έχει εξαργυρωθεί, η ενεργοποίηση της Gift Card θα γίνει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της μηνιαίας περιόδου συνδρομής που διανύεις, δηλαδή στην επόμενη ανανέωση της συνδρομής σου. Δεν θα χρεωθείς τίποτα για τους μήνες που σου προσφέρει πρόσβαση η Gift Card σου.

Προσοχή: Εάν ακυρώσεις τη συνδρομή σου σε χρόνο που η Gift Card είναι ενεργή, η Gift Card απλά ακυρώνεται μαζί με τη συνδρομή σου επίσης στην επόμενη ημερομηνία ανανέωσης. Ακόμα και αν η Gift Card δεν είχε αξιοποιηθεί πλήρως, δεν επαναφέρεται.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2: Είχες στο παρελθόν συνδρομή Cinobo (έχεις λογαριασμό στο Cinobo, αλλά δεν έχεις ενεργή συνδρομή και πρόσβαση στον κατάλογο);
1. Συνδέσου στον λογαριασμό σου από Η/Υ με το email και τον κωδικό που χρησιμοποιούσες για να συνδεθείς όταν είχες ενεργή συνδρομή.
2. Στη σελίδα Checkout που θα εμφανιστεί πάτησε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
3. Πληκτρολόγησε τον 12ψήφιο κωδικό που θα βρεις στο email της Gift Card που έλαβες και κάνε κλικ στο ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
4. Αυτό ήταν όλο!

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3: Είναι η πρώτη φορά που θα εγγραφείς στο Cinobo;
1. Μπες στο cinobo.com από Η/Υ και πάτησε στον σύνδεσμο ΕΓΓΡΑΦΗ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σου.
2. Πληκτρολόγησε το όνομά σου, το email σου και τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής σου και πάτησε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
3. Στη σελίδα Checkout που θα εμφανιστεί πάτησε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
4. Πληκτρολόγησε τον 12ψήφιο κωδικό που θα βρεις πάνω στην Gift Card που έλαβες στο email σου και κάνε κλικ στο ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
5. Αυτό ήταν όλο!
Αφού ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η Gift Card. Μετά την πάροδο της ισχύος της, εάν επιθυμείς να συνεχίσεις τη συνδρομή σου στο Cinobo, θα χρειαστεί να καταχωρήσεις έναν τρόπο πληρωμής μπαίνοντας www.cinobo.com από Η/Υ, κάνοντας κλικ στο μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ και επιλέγοντας την καρτέλα ΠΛΗΡΩΜΗ.