Πώς μπορώ να δω τις πληροφορίες του λογαριασμού μου ή της συνδρομής μου στο Cinobο;

Μπορείς να δεις τις πληροφορίες του λογαριασμού σου και της συνδρομής σου εύκολα, αφού συνδεθείς στο Cinobo. Μπαίνοντας στο μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, θα βρεις τις παρακάτω καρτέλες:

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ: Εδώ μπορείς να δεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και θα βρεις την επιλογή αλλαγής κωδικού πρόσβασης και του email επικοινωνίας σου μαζί μας.
Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ: Εδώ μπορείς να δεις τις πληροφορίες της συνδρομής σου, την ημερομηνία της επόμενης χρέωσης, καθώς και την επιλογή για ακύρωση της συνδρομής σου.
ΠΛΗΡΩΜΗ: Εδώ θα βρεις τη δυνατότητα αλλαγής του τρόπου πληρωμής μπορείς να δεις σε πόσες μέρες θα πραγματοποιηθεί η επόμενη χρέωση, το ποσό της χρέωσης, τα στοιχεία της κάρτας που θα χρεωθεί.
ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΥ: Εδώ μπορείς να δεις πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές σου και τις ημερομηνίες χρέωσης. Τα δεδομένα αυτά είναι διαθέσιμα μόνο για την περίοδο του ενός τελευταίου έτους.
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: Εδώ μπορείς να δεις και να διαχειριστείς τις συσκευές που συνδέονται με τον λογαριασμό σου και να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις το φίλτρο γονικού ελέγχου.