Πώς μπορώ να δω τις πληροφορίες του λογαριασμού μου ή της συνδρομής μου στο Cinobο;

Μπορείς να δεις τις πληροφορίες του λογαριασμού σου και της συνδρομής σου εύκολα, αφού συνδεθείς στον λογαριασμό σου μέσω της ιστοσελίδας cinobo.com. Στο μενού ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, θα βρεις τις παρακάτω καρτέλες:

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ: Εδώ μπορείς να δεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και θα βρεις την επιλογή αλλαγής κωδικού πρόσβασης και του email επικοινωνίας σου μαζί μας.

Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ: Εδώ μπορείς να δεις τις πληροφορίες της συνδρομής σου, την ημερομηνία της επόμενης χρέωσης, καθώς και την επιλογή για ακύρωση, αγορά και επαναφορά της συνδρομής σου.

ΠΛΗΡΩΜΗ: Εδώ θα βρεις τη δυνατότητα αλλαγής του τρόπου πληρωμής μπορείς να δεις σε πόσες μέρες θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ανανέωση συνδρομής, το ποσό της χρέωσης και τα στοιχεία της κάρτας που θα χρεωθεί.

ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΥ: Εδώ μπορείς να δεις πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές σου και τις ημερομηνίες χρέωσης. Τα δεδομένα αυτά είναι διαθέσιμα μόνο για την περίοδο του ενός τελευταίου έτους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: Εδώ μπορείς να δεις και να διαχειριστείς τις συσκευές που συνδέονται με τον λογαριασμό σου και να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις το φίλτρο γονικού ελέγχου.