Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους;

Μπορείς πολύ εύκολα να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους για μια ταινία.

Για προβολή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω web: Αφού έχεις ξεκινήσει την προβολή της ταίνιας,  κάνε κλικ στο εικονίδιο των ρυθμίσεων του player , εκεί θα βρεις την επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των υποτίτλων και την επιλογή της γλώσσας υποτίτλων εάν υπάρχει.

Για προβολή μέσω της εφαρμογής μας σε κινητή συσκευή: Κάνε κλίκ στο εικονίδιο , εκεί θα βρεις την επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των υποτίτλων και την επιλογή της γλώσσας υποτίτλων εάν υπάρχει.

Για προβολή μέσω της εφαρμογής μας σε Smart TV: πάτησε στο εικονίδιο των ρυθμίσεων του player , εκεί θα βρεις την επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των υποτίτλων, την επιλογή για το μέγεθος των υποτίτλων και την επιλογή της γλώσσας υποτίτλων εάν υπάρχει.

Για προβολή μέσω Chromecast: Αφού έχεις ξεκινήσει την προβολή της ταίνιας μέσω Cast στην οθόνη σου πήγαινε στην αρχική οθόνη του Cinobo όπου έχει όλες τις ταινίες. Η ταινία που επέλεξες πρέπει να συνεχίζει να παίζει στην TV. Δες στο κάτω μέρος της οθόνης όπου έχει ένα παραλληλόγραμμο που δείχνει ότι γίνεται αναπαραγωγή μέσω cast. Άνοιξέ το και κάνε Click στην επιλογή CC για να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους