Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τον κωδικό προσφοράς που έχω;

Προτού εξαργυρώσεις οποιαδήποτε προσφορά, διάβασε προσεκτικά τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους Προσφοράς στο www.cinobo.com/campaigns.

Είσαι νέος συνδρομητής;
Για να εξαργυρώσεις τον κωδικό προσφοράς σου κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σου στο Cinobo, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
• Δημιούργησε το λογαριασμό σου από το cinobo.com αποκλειστικά από browser από υπολογιστή, smartphone ή tablet, πατώντας ΕΓΓΡΑΦΗ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σου
• Πληκτρολόγησε το όνομά σου, το email σου και τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής σου και πάτησε το κουμπί ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
• Στο check out πάτησε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και πληκτρολόγησε τον κωδικό προσφοράς σου.
• Αφού πληκτρολογήσεις τον κωδικό προσφοράς και εφόσον αυτός είναι έγκυρος, θα μπορείς να δεις ότι ο κωδικός προσφοράς έχει εξαργυρωθεί καθώς και το ποσό της έκπτωσης που προσφέρει δίπλα από την ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Στο ΣΥΝΟΛΟ θα αναγράφει το τελικό ποσό χρέωσης. Στα μικρά γράμματα κάτω από το πορτοκαλί κουμπί πληρωμής, θα δεις το ποσό της χρέωσης μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, την ημερομηνία λήξης της προσφοράς και το ποσό χρέωσης μετά την λήξη της προσφοράς.
• Αφού εξαργυρώσεις τον κωδικό προσφοράς, θα σου ζητηθεί να εισαγάγεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Αυτό συμβαίνει για να καταλάβει το σύστημα ότι είσαι πραγματικός πελάτης και όχι κάποιο bot που εκτελεί ηλεκτρονική απάτη. Σε διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα γίνει καμία απολύτως χρέωση της κάρτας σου κατά την περίοδο προσφοράς. Η πρώτη μηνιαία χρέωση στα 7.99€ θα πραγματοποιηθεί αυτόματα με τη λήξη της προσφοράς σου. Εάν δεν θέλεις να προχωρήσεις σε συνδρομή θα πρέπει να προβείς σε ακύρωση της εγγραφής σου δύο ημέρες πριν τη λήξη της δωρεάν περιόδου που σου αναλογεί.

Είσαι ήδη συνδρομητής με ενεργή συνδρομή;
Έλαβες κωδικό προσφοράς, αλλά έχεις ήδη λογαριασμό και ενεργή συνδρομή στο Cinobo; Βεβαιώσου ότι έχεις τον κωδικό προσφοράς εύκαιρο και ότι δεν είναι μόνο για νέους συνδρομητές και επικοινώνησε μαζί μας. Θα περάσουμε τον κωδικό στο λογαριασμό σου και η προσφορά σου θα εξαργυρωθεί στην επόμενη ανανέωση. Εάν έχεις ήδη ενεργοποιήσει κάποιον κωδικό προσφοράς ο οποίος είναι ακόμα ενεργός, να θυμάσαι πως αν προσθέσεις δεύτερο κωδικό προσφοράς, ο πρώτος θα «διαγραφεί» και ο δεύτερος κωδικός προσφοράς θα «γραφτεί» επάνω στον πρώτο. Αυτό σημαίνει ότι αν ο πρώτος κωδικός προσφοράς που έχεις ενεργοποιήσει σου δίνει πρόσβαση για 3 μήνες συνδρομής και ενεργοποιήσεις δεύτερο κωδικό που σου δίνει 1 μήνα συνδρομής, τότε θα σταματήσει να ισχύει ο πρώτος κωδικός και θα έχεις μόνο ένα μήνα συνδρομής που σου δίνει ο τελευταίος κωδικός προσφοράς που ενεργοποίησες.

Είσαι ήδη συνδρομητής χωρίς ενεργή συνδρομή;
Έλαβες κωδικό προσφοράς, αλλά έχεις ήδη λογαριασμό και μη ενεργή συνδρομή στο Cinobo; Συνδέσου στον λογαριασμό σου με το email και τον κωδικό που χρησιμοποιούσες για να συνδεθείς όταν είχες ενεργή συνδρομή αποκλειστικά από browser από υπολογιστή, smartphone ή tablet. Στην σελίδα checkout που θα εμφανιστεί πάτησε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και πληκτρολόγησε τον κωδικό προσφοράς σου. Προχώρησε στην ολοκλήρωση της αγοράς σύμφωνα με τα βήματα παραπάνω για να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή σου.