Σε ποιες συσκευές μπορώ να δω Cinobo;

Μπορείς να απολαύσεις τον κατάλογο του Cinobo στον υπολογιστή, στη Smart TV, στο tablet και στο Smartphone σου με μια μόνο συνδρομή, αρκεί η συσκευή σου να πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές. Δες παρακάτω ποιες συσκευές υποστηρίζονται:

Ηλεκτρονικός υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα Windows 10 ή Apple iMac και Macbook με λειτουργικό σύστημα High Sierra 10.13 ή μεταγενέστερα, χρησιμοποιώντας τις δύο τελευταίες εκδόσεις ενός από τους παρακάτω περιηγητές ιστού (browsers)
o σε Windows: Chrome/ Firefox/ Edge
o σε MAC: Chrome/ Safari/ Firefox

Smartphone ή Tablet με λογισμικό Android 8.0 και μεταγενέστερα για Android συσκευές και iOS 12 ή μεταγενέστερα για iPad και iPhone μέσω της εφαρμογής Cinobo.
*Rooted συσκευές Android ή συσκευές Apple με jailbreak δεν υποστηρίζονται.

Smart τηλεοράσεις:
o Android Smart TV με λειτουργικό σύστημα Android, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, μέσω της εφαρμογής Cinobo.
o LG Smart TV με λειτουργικό σύστημα webOS 3.0 ή μεταγενέστερο, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, μέσω της εφαρμογής Cinobo.

Τηλεόραση συμβατή με Chromecast. Η εφαρμογή μας είναι συμβατή με το Google Chromecast, ώστε να μπορείς να προβάλεις περιεχόμενο του Cinobo από το τηλέφωνο ή το tablet σου στην τηλεόραση. Εάν έχεις μια τηλεόραση συμβατή με Chromecast, ένα Smartphone ή Tablet που υποστηρίζει την εφαρμογή του Cinobo και σύνδεση σε WiFi, μπορείς να προβάλλεις ταινίες στην τηλεόρασή σου εύκολα ακολουθώντας τα βήματα που θα βρεις εδώ.

– Τηλεόραση συμβατή με Android box. Εάν μπορείς να βρεις την εφαρμογή μας στο Google Play Store του Android box που έχεις ή σε κάποιον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ή κουτί συνδρομητικής υπηρεσίας με λειτουργικό σύστημα Android.

– Τηλεοράσεις που υποστηρίζουν την αναπαραγωγή μέσω Airplay από συσκευές iOs.