Η προβολή ταινιών στο Cinobo υποστηρίζεται σε Android TV Box/ TV Stick που είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Android με λειτουργικό σύστημα Android 5.0 ή μεταγενέστερο, αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Cinobo. Για να αποκτήσεις το Cinobo στο Android TV Box/ TV Stick σου:

1. Μπες στο Google Play Store ανοίγοντας την εφαρμογή Play Store από τη συσκευή σου
2. Πληκτρολόγησε Cinobo στην μπάρα αναζήτησης εφαρμογών
3. Επίλεξέ την και πάτησε Εγκατάσταση
4. Άνοιξε την εφαρμογή Cinobo και συνδέσου στο λογαριασμό σου με το email και το password σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό στο Cinobo, γίνε συνδρομητής πατώντας εδώ. Έπειτα, μπορείς να συνδεθείς μέσω της εφαρμογής με τα στοιχεία του λογαριασμού που μόλις δημιούργησες για να ξεκινήσεις την προβολή!

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τις ταινίες του Cinobo από την τηλεόρασή σου! Μην ξεχνάς ότι η διαχείριση της συνδρομής σου (αγορά/ ακύρωση κα) δεν είναι δυνατή μέσω της εφαμοργής, αλλά μόνο μέσω browser από υπολογιστή, smartphone ή tablet.

Εάν αντιμετωπίζεις θέμα με την προβολή ταινιών αρχικά επιβεβαίωσε ότι είσαι συνδεδεμένος από την εφαρμογή, και όχι μέσω browser και δεύτερον ότι το Android Box σου υποστηρίζεται. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις εάν το TV Box/ Stick που έχεις ή επιθυμείς να αγοράσεις υποστηρίζεται!