Η προβολή ταινιών στο Cinobo υποστηρίζεται σε Αndroid smartphone ή tablet με Android 8.0 και μεταγενέστερο, αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Cinobo. Rooted συσκευές δεν υποστηρίζονται. Για να αποκτήσεις το Cinobo στο Android smartphone ή tablet σου:

1. Μπες στο Google Play Store ανοίγοντας την εφαρμογή Play Store από τη συσκευή σου
2. Πληκτρολόγησε Cinobo στην μπάρα αναζήτησης εφαρμογών
3. Επίλεξε την εφαρμογή του Cinobo και κατέβασέ την πατώντας Εγκατάσταση
4. Άνοιξε την εφαρμογή Cinobo και συνδέσου με το email και το password σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό στο Cinobo, γίνε συνδρομητής πατώντας εδώ. Έπειτα, μπορείς να συνδεθείς μέσω της εφαρμογής με τα στοιχεία του λογαριασμού που μόλις δημιούργησες για να ξεκινήσεις την προβολή!

Τώρα που έχεις την εφαρμογή Cinobo στο κινητό σου έχεις τη δυνατότητα να δεις Cinobo on the go, να δεις ταινίες offline με τη δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσής ταινιών και να προβάλλεις τις ταινίες στην τηλεόρασή σου μέσω Google Chromecast. Μην ξεχνάς ότι η διαχείριση της συνδρομής σου (αγορά/ ακύρωση κ.α.) δεν είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής, αλλά μόνο μέσω browser.

Αν ζεις ή έχεις αγοράσει τη συσκευή σου στο εξωτερικό, ο λογαριασμός σου στο Play Store πιθανώς να είναι ρυθμισμένος στην εκάστοτε χώρα και να μην καταφέρεις να βρεις την εφαρμογή του Cinobo. Η εφαρμογή του Cinobo είναι διαθέσιμη μόνο στο ελληνικό Play Store και για να μπορέσεις να την βρεις και να την εγκαταστήσεις θα χρειαστεί να αλλάξεις τη χώρα του Play Store λογαριασμού σου σε Ελλάδα.