Χρησιμοποιώντας το Cinobo σε Android smartphone ή tablet

Μπορείς να απολαύσεις το Cinobo στο Android Smartphone ή tablet σου ακολουθώντας τα εξής σύντομα βήματα:
– Μπες στο Play Store* από τη συσκευή σου
– Πληκτρολόγησε Cinobo στην μπάρα αναζήτησης εφαρμογών
– Επίλεξε την εφαρμογή του Cinobo και κατέβασέ την πατώντας Εγκατάσταση
– Αφού ολοκληρωθεί η λήψη και εγκατάσταση, άνοιξε την εφαρμογή Cinobo
– Συνδέσου με το email και τον κωδικό πρόσβασής σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό στο Cinobo, επισκέψου το cinobo.com και γίνε συνδρομητής ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται εδώ. Έπειτα, μπορείς να συνδεθείς με τα στοιχεία σου μέσω της εφαρμογής.

Είσαι έτοιμος να απολαύσεις την ταινιοθήκη του Cinobo από το tablet ή Smartphone σου! Μην ξεχνάς ότι μέσω της εφαρμογής μπορείς να απολαύσεις και ταινίες εκτός σύνδεσης! Δες εδώ πώς.

Εάν χρειαστεί να ενημερώσεις την εφαρμογή του Cinobo στην Android συσκευή σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
– Άνοιξε την εφαρμογή Play Store από τη συσκευή σου,
– Κάνε κλικ στις επιλογές σου, πάνω αριστερά και επίλεξε Οι εφαρμογές/παιχνίδια μου
– Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για την εφαρμογή του Cinobo, θα εμφανιστεί στην κατηγορία Ενημερώσεις και θα υπάρχει η επιλογή Ενημέρωση.
– Μόλις η ενημέρωση ολοκληρωθεί, μπορεί να σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις εκ νέου το email και τον κωδικό πρόσβασής σου, για να συνδεθείς στο Cinobo.

*Σε περίπτωση που ζεις ή έχεις αγοράσει τη συσκευή σου στο εξωτερικό, μπορεί ο λογαριασμός σου στο Play Store να είναι ρυθμισμένος στην εκάστοτε χώρα. Σε αυτή την περίπτωση, για να βρεις την εφαρμογή μας θα πρέπει να θέσεις ως χώρα του λογαριασμού σου στο Play Store την Ελλάδα, καθώς είναι διαθέσιμη μόνο στο ελληνικό Play Store.