Χρησιμοποιώντας το Cinobo σε iphone ή ipad

Μπορείς να απολαύσεις το Cinobo στο iPhone ή iPad σου ακολουθώντας τα παρακάτω σύντομα βήματα:

– Άνοιξε την εφαρμογή App Store από τη συσκευή σου
– Πληκτρολόγησε Cinobo στην μπάρα αναζήτησης
– Κατέβασε την εφαρμογή του Cinobo από το App Store πατώντας Λήψη
– Αφού ολοκληρωθεί η λήψη και εγκατάσταση, άνοιξε την εφαρμογή Cinobo
– Συνδέσου με το email και τον κωδικό πρόσβασής σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό στο Cinobo, επισκέψου το cinobo.com και γίνε συνδρομητής ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται εδώ. Έπειτα, μπορείς να συνδεθείς με τα στοιχεία σου μέσω της εφαρμογής.

Είσαι έτοιμος να απολαύσεις την ταινιοθήκη του Cinobo από το iPhone ή το iPad σου! Μην ξεχνάς ότι μέσω της εφαρμογής μπορείς να απολαύσεις και ταινίες εκτός σύνδεσης! Δες εδώ πώς.

Εάν χρειαστεί να ενημερώσεις την εφαρμογή του Cinobo στην Android συσκευή σου ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
– Άνοιξε την εφαρμογή App Store* από τη συσκευή σου
– Κάνε κλικ στο Λογαριασμό σου , πάνω δεξιά
– Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για την εφαρμογή του Cinobo θα εμφανιστεί στις Διαθέσιμες ενημερώσεις και θα είναι δυνατό να κάνεις κλικ στο Ενημέρωση.
– Μόλις η ενημέρωση ολοκληρωθεί, μπορεί να σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις εκ νέου το email και τον κωδικό πρόσβασής σου, για να συνδεθείς στο Cinobo.

*Σε περίπτωση που ζεις ή έχεις αγοράσει τη συσκευή σου στο εξωτερικό, μπορεί ο λογαριασμός σου στο App Store να είναι ρυθμισμένος στην εκάστοτε χώρα. Σε αυτή την περίπτωση, για να βρεις την εφαρμογή μας θα πρέπει να θέσεις ως χώρα του λογαριασμού σου στο App Store την Ελλάδα, καθώς είναι διαθέσιμη μόνο στο ελληνικό App Store.