Η προβολή ταινιών στο Cinobo υποστηρίζεται σε iPad και iPhone με λογισμικό iOS 11 ή μεταγενέστερο, αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Cinobo. Συσκευές με jailbreak δεν υποστηρίζονται. Για να αποκτήσεις το Cinobo στο iPad ή iPhone σου:

1. Μπες στο Αpp Store από τη συσκευή σου
2. Πληκτρολόγησε Cinobo στην μπάρα αναζήτησης
3. Επίλεξε την εφαρμογή του Cinobo και κατέβασέ την πατώντας Λήψη
4. Άνοιξε την εφαρμογή Cinobo και συνδέσου με το email και το password σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό στο Cinobo, γίνε συνδρομητής πατώντας εδώ. Έπειτα, μπορείς να συνδεθείς μέσω της εφαρμογής με τα στοιχεία του λογαριασμού που μόλις δημιούργησες για να ξεκινήσεις την προβολή!

Τώρα που έχεις την εφαρμογή Cinobo στο κινητό σου έχεις τη δυνατότητα να δεις Cinobo on the go, να δεις ταινίες offline με τη δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσής ταινιών και να προβάλλεις τις ταινίες στην τηλεόρασή σου μέσω Google Chromecast/ AirPlay. Μην ξεχνάς ότι η διαχείριση της συνδρομής σου (αγορά/ ακύρωση κ.α.) δεν είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής, αλλά μόνο μέσω browser.

Σε περίπτωση που ζεις ή έχεις αγοράσει τη συσκευή σου στο εξωτερικό, μπορεί ο λογαριασμός σου στο App Store να είναι ρυθμισμένος στην εκάστοτε χώρα. Σε αυτή την περίπτωση, για να βρεις την εφαρμογή μας θα πρέπει να θέσεις ως χώρα του λογαριασμού σου στο App Store την Ελλάδα, καθώς είναι διαθέσιμη μόνο στο ελληνικό App Store.