Κέντρο βοήθειας/Cinobo Pass/

Πώς παίρνω το Cinobo Pass δωρεάν εισιτήριό μου;

Όλα τα θέματα

Αν δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό που ψάχνεις, επικοινώνησε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.

Πώς παίρνω το Cinobo Pass δωρεάν εισιτήριό μου;

  1. Μπες στο cinobo.com/cinobo-pass
  2. Στη φόρμα για το δωρεάν εισιτήριο επίλεξε την ταινία για την οποία επιθυμείς να λάβεις το Cinobo Pass και συμπλήρωσε το email επικοινωνίας του λογαριασμού σου στο Cinobo. 
  3. Πάτησε Υποβολή και εφόσον έχεις ενεργή συνδρομή στο Cinobo θα λάβεις email με το Cinobo Pass (QR code) για την συγκεκριμένη ταινία. Επανάλαβε τη διαδικασία για να βγάλεις Cinobo Pass για άλλη ταινία.
  4. Βρες τις ώρες προβολών της ταινίας που σε εξυπηρετούν στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους και δείξε το QR code του Cinobo Pass σου στο εκδοτήριο του σινεμά, για να πάρεις δωρεάν εισιτήριο εισόδου.

Για να δικαιούσαι το Cinobo Pass, πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή. Εάν έχεις δώσει εντολή ακύρωσης και διανύεις τον τελευταίο μήνα της συνδρομής σου, δηλαδή έχεις πατήσει ‘Ακύρωση συνδρομής’, δεν θα μπορείς να εκδώσεις Cinobo pass.


Εάν είσαι νέος συνδρομητής ή εάν μόλις έχεις επανενεργοποιήσει και πάλι τη συνδρομή σου πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες από τη λήξη της δωρεάν δοκιμής σου ή από την πρώτη πληρωμή σου, αντίστοιχα. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται το σύστημα να ενημερωθεί για τη νέα κατάσταση της συνδρομής σου.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web