Journal

Χόρρορ: Μεγάλο αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου

Χόρρορ: Μεγάλο αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
11 Φεβ 2022
Κατηγορία

Τον Φεβρουάριο το Cinobo σάς καλεί σε ένα μαραθώνιο stream & scream με μια επιλογή κλασικών και σύγχρονων ταινιών τρόμου!

Μια εισαγωγή στο μεγάλο αφιέρωμα του Φεβρουαρίου με εμβληματικές ταινίες τρόμου, σκηνοθέτες-masters και τις σημαντικότερες τάσεις του είδους μέσα από τις δεκαετίες.

Τι ενώνει τη «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών» του Τζορτζ Ρομέρο με τον μοντέρνο αλληγορικό τρόμο του «Babadook»; Πώς συνδέονται οι γαλλικές ακρότητες με την old school παράδοση της Hammer; Και πώς πάμε από θρησκευτικό θρίλερ στο Κακό στην Εποχή των Ηρώων;

Αυτό τον Φεβρουάριο, το Cinobo τα φέρνει όλα. Ταινίες τρόμου από τα ‘40s μέχρι και σήμερα, από την Ασία ως την Αμερική, από slasher μέχρι body horror. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, με όλες τις εκφάνσεις του τρόμου, μέσα από τα έργα των διασημότερων εκπροσώπων του είδους.

Κρίστοφερ Λι, Τζον Κάρπεντερ, Τζορτζ Ρομέρο, Κλερ Ντενί, Ζουλιά Ντικουρνό, Μάριο Μπάβα, Κάθριν Μπίγκελοου και πολλά ακόμα τεράστια κινηματογραφικά ονόματα και θρυλικές δημιουργίες, έρχονται να σας τρομάξουν με κάθε πιθανό τρόπο στο μεγάλο αφιέρωμα Χόρρορ του Cinobo.

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες online στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web