Journal

Η Fischer και το Cinobo φέρνουν το μεγάλο σινεμά σε όλη την Ελλάδα!

Η Fischer και το Cinobo φέρνουν το μεγάλο σινεμά σε όλη την Ελλάδα!

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
5 Ιουλ 2024
Κατηγορία
Κάθε εβδομάδα μία νέα ταινία θα είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν.

Ξεκινώντας από τις 4 Ιουλίου, το Cinobo και η Fischer σάς δίνουν δωρεάν πρόσβαση σε ξεχωριστές κινηματογραφικές επιλογές με μια νέα ταινία κάθε Πέμπτη διαθέσιμη προς streaming εντελώς δωρεάν για μία ολόκληρη εβδομάδα στο cinobo.com/fischer.

Το πρόγραμμα είναι επιμελημένο από το Cinobo σε έξι διαφορετικές θεματικές ανά μήνα, με επιλογές από ταινίες όλων των ειδών και για κάθε διάθεση!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο επόμενων μηνών:

51552c33-ee43-4230-964d-b2e3032b49b7.jpg

Ιούλιος

Ο Ιούλιος περιλαμβάνει κωμικές ιστορίες έρωτα και φαντασίας που θα μας δροσίσουν!

Στην πρώτη μας επιλογή, στις 4 Ιουλίου, το γέλιο και το δάκρυ εναλλάσσονται σε μια κωμωδία που ξεπερνά τα κλισέ, το Έλα Όπως Είσαι, όπου τρεις νέοι με διαφορετικές αναπηρίες ξεκινούν ένα παράτολμο road trip στον Καναδά για να επισκεφτούν έναν οίκο ανοχής που ειδικεύεται σε πελάτες με σωματικές ιδιαιτερότητες.

Συνεχίζουμε στις 11 Ιουλίου με το 7 Λόγοι να Τρέξεις Μακριά, για μια δόση ισπανικού κινηματογράφου στα καλύτερά του, με μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους σταρ της Ισπανίας. Επτά σουρεαλιστικά περιστατικά εκτείνονται από την καθαρή κωμωδία ως τον τρόμο, με άκρως σατιρική διάθεση.

Στις 18 Ιουλίου ακολουθεί το Σύντροφος Δράκουλιτς. Ουγγαρία της δεκαετίας του ‘70, και μία κατασκοπική κωμική περιπέτεια με έναν θεωρητικά βετεράνο σύντροφο που όμως μοιάζει με τριαντάρη. Τι γίνεται όταν ένα νεαρό ζευγάρι της μυστικής αστυνομίας αναλαμβάνει να τον παρακολουθεί;

Ο μήνας κλείνει στις 25 Ιουλίου με το Αυτά που Λέμε κι Αυτά που Κάνουμε, μια γαλλική δραματική κομεντί διαφορετική από τις άλλες. Με σπουδαίο καστ και υποψηφιότητες για 13 βραβεία Σεζάρ.

00032 (2).jpeg

Αύγουστος

Τον Αύγουστο θα περάσουμε σε Μεγάλους Σκηνοθέτες: ο Βερχόφεν, ο Τζάρμους, ο Γουόνγκ Καρ Γουάι και άλλοι, μάς κρατούν συντροφιά στις Αυγουστιάτικες διακοπές μας!

Ξεκινάμε την 1η του Αυγούστου με το Bacurau του Κλέμπερ Μεντόσα Φίλιου, που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών. Τι συμβαίνει όταν ένα μικρό βραζιλιάνικο χωριό αρχίζει να εξαφανίζεται από το χάρτη;

Στις 8 Αυγούστου, Μητέρα, ένα λαμπρό δείγμα του συναρπαστικού σινεμά του Μπονγκ Τζουν-χο, που αναμιγνύει αστυνομικό θρίλερ, φιλμ νουάρ, οικογενειακό δράμα και κοινωνική σάτιρα, συνθέτοντας μια από τις πιο αντισυμβατικές ιστορίες μητρικής αγάπης που έχουν αποτυπωθεί στην οθόνη.

Στις 15 Αυγούστου περνάμε στο Ευτυχισμένοι Μαζί, ένα στυλιστικό θαύμα για το απρόβλεπτο της ζωής, το απόλυτο δείγμα της ανέμελης ‘90s περιόδου του Γουόνγκ Καρ Γουάι.

Στις 22 Αυγούστου βλέπουμε το Μια Νύχτα στον Κόσμο, του Τζιμ Τζάρμους που ταξιδεύει σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Ρώμη και Ελσίνκι για μια σπονδυλωτή ταινία με πέντε αξέχαστες νυχτερινές διαδρομές.

Κλείνουμε τον Αύγουστο στις 29, με τον δαιμόνιο Πολ Βερχόφεν (Βασικό Ένστικτο, Εκείνη), που στα 82 του σκηνοθετεί την Μπενεντέτα και περιγράφει απενοχοποιημένα μια λεσβιακή σχέση μέσα σε μοναστήρι, μιλώντας εύστοχα για διαφορετικές εκφάνσεις του Θείου και της Πίστης στη ζωή μας.

Και αυτά είναι μόνο οι δύο πρώτοι μήνες. Stay tuned, έρχονται κι άλλες ιστορίες για κάθε σας στιγμή, παρέα με μία Fischer!

Η ταινία της εβδομάδας σε περιμένει

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web