Journal

Η Fischer και το Cinobo συνεργάζονται για να δώσουν δωρεάν streaming σε όλη την Ελλάδα

Η Fischer και το Cinobo συνεργάζονται για να δώσουν δωρεάν streaming σε όλη την Ελλάδα

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
4 Ιουλ 2024
Κατηγορία

We've got great news: Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με τη Fischer! Μία συνεργασία που γινεται με όραμα και στόχο να κάνει καθολικά διαθέσιμο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου το καλύτερο σινεμά του κόσμου.

Μέσα στους τόνους του περιεχομένου που περνά από την οθόνη σου καθημερινά, η ιδέα του να υπάρχει μια σελίδα που θα σου φέρνει το καλύτερο σινεμά του κόσμου δωρεάν μάλλον θα έμπαινε αμέσως στα αγαπημένα σου. Ποιος άλλωστε δε θα ήθελε να βλέπει ποιοτικό σινεμά χωρίς καμία απολύτως χρέωση, χωρίς απαίτηση συνδρομής και χωρίς κανέναν περιορισμό, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται; 

Το Cinobo και η Fischer συνεργάζονται με σκοπό να υλοποιήσουν την παραπάνω ευχή. Ξεκινώντας από τις 4 Ιουλίου, σας δίνουν δωρεάν πρόσβαση σε ξεχωριστές κινηματογραφικές επιλογές και σας κερνούν μια νέα ταινία κάθε Πέμπτη που θα βρίσκεται διαθέσιμη προς streaming εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα στη σελίδα cinobo.com/fischer. Με έξι θεματικές κατηγορίες που θα αλλάζουν κάθε μήνα, με νέα ταινία κάθε εβδομάδα, με ταινίες όλων των ειδών, αλλά πάντα handpicked και curated! Και επειδή ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι hot, το ταξίδι ξεκινά με κωμικές ιστορίες έρωτα και φαντασίας που θα σας δροσίσουν.

Η ταινία της εβδομάδας σε περιμένει

Το Taste the Experience of Cinema θα βρίσκεται πάντα ένα κλικ μακριά σας και δωρεάν ως το τέλος της χρονιάς, γεμάτο κινηματογραφικές εκπλήξεις. Αν τον Αύγουστο δεν έχετε σχεδιάσει διακοπές, θα σας ταξιδέψει ο Τζιμ Τζάρμους, ο Γουόνγκ Καρ Γουάι και ο Πολ Βερχόφεν μέσα από την θεματική κατηγορία Μεγάλοι Σκηνοθέτες. Αν ο Σεπτέμβριος σημαίνει για εσάς επιστροφή στην πραγματικότητα, εμπνευστείτε από συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ και αληθινές ιστορίες. Αν ο Οκτώβριος σάς φαίνεται αρκετά κρύος, βρείτε τις ωραιότερες ερωτικές ιστορίες του σινεμά, σε μια ενότητα που θα σας κάνει να ξαναπιστέψετε στην αγάπη. Ακόμη, στο ξεκίνημα του χειμώνα, τον Νοέμβριο πιάνετε κουβέρτα και ετοιμαστείτε για βραδιές αγωνίας και έντασης που θα σας καθηλώσουν. Ενώ το Δεκέμβριο, στο τέλος της χρονιάς, δείτε ταινίες που πήραν μεγάλα βραβεία, κλασικές που έγραψαν ιστορία και σύγχρονες που ευελπιστούν να γίνουν τα classics του μέλλοντος.

Με το ξεκίνημα, στις 4 Ιουλίου το γέλιο και το δάκρυ εναλλάσσονται σε μια κωμωδία που ξεπερνά τα κλισέ, το Έλα Όπως Είσαι (Come as you Are), όπου τρεις νέοι με διαφορετικές αναπηρίες ξεκινούν ένα παράτολμο road trip στον Καναδά προκειμένου να επισκεφτούν έναν οίκο ανοχής που ειδικεύεται σε πελάτες με σωματικές ιδιαιτερότητες. Αναζητείστε την στο cinobo.com/fischer, προχωρήστε σε μια δωρεάν εγγραφή και απολαύστε το καλύτερο σινεμά του κόσμου δωρεάν. 

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web