Journal

Νέα σεζόν, νέες ταινίες, περισσότερα εισιτήρια για σινεμά. Α, και σειρές!

Νέα σεζόν, νέες ταινίες, περισσότερα εισιτήρια για σινεμά. Α, και σειρές!

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
29 Σεπ 2023
Κατηγορία
Tags

Ταινία ή σειρά; Η τέλεια αφορμή για φθινοπωρινό φλερτ, για την αρχή κουβέντας, για μια βραδιά μόνος/η σαν το λεμόνι. Για σένα δουλεύουμε.

Κρατηθείτε γιατί έρχεται κάτι απολύτως νέο: Σειρές. Σειρές από όλο τον κόσμο. Σειρές-θρύλοι που είναι δυσεύρετες. Σειρές ολοκαίνουργιες που ανακαλύψαμε ψάχνοντας εδώ και μήνες. Κάθε μήνα νέες σειρές, κάθε Δευτέρα νέα επεισόδια, κάθε σεζόν νέο Cinobo.🍿✨ Δες εδώ ποιες σειρές έρχονται τον Οκτώβρη.

Οι καλύτερες ταινίες του κόσμου - και αυτή τη σεζόν. Μεγάλοι σκηνοθέτες (ω ναι, φιλμογραφία Γούντι Άλεν και Ρόι Άντερσον, αλλά ας μην κάνουμε spoil σε όλα), πρωτοεμφανιζόμενοι σε αποκλειστική πρεμιέρα, διεθνή βραβεία. Ταινίες που αγαπήσαμε και πρόσωπα που θέλουμε να ξαναδούμε: Χοακίν Φίνιξ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κόλιν Φερθ, Μαρκ Ράφαλο, Ιζαμπέλ Ιπέρ. Ξεκίνα τη σεζόν με το απαραίτητο rewatch του «Match Point». Δες τις ταινίες εδώ.

Ακόμα περισσότερα δωρεάν εισιτήρια για τους συνδρομητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Στηρίζεις τις αίθουσες της πόλης σου πηγαίνοντας σινεμά δωρεάν, ενώ εμείς πληρώνουμε το εισιτήριό σου σε αυτές! Φέτος θα έχεις Cinobo Pass για να δεις δωρεάν στη μεγάλη οθόνη το γυρισμένο στα Μάλια και βραβευμένο στις Κάννες, «How to Have Sex», τον πιο τρυφερό Άκι Καουρισμάκι ever με το «Πεσμένα Φύλλα», το βραβευμένο στο Βερολίνο, και φαβορί για το Όσκαρ καλύτερους διεθνούς ταινίας  «Στο Γραφείο Καθηγητών» αλλά και πολλά ακόμη. 🎉🌟🎬 Πάρε δωρεάν εισιτήρια εδώ.

Όλο και πιο πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου online στο Cinobo. Πρώτο το My Meta Stories, το πρωτοποριακό online φεστιβάλ ευρωπαϊκών ταινιών που θα φιλοξενείται με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο Cinobo από 6 έως 29 Οκτωβρίου με είκοσι ολοκαίνουριες ταινίες Ευρωπαίων δημιουργών (επτά μεγάλου και δεκατρείς μικρού μήκους) ενώ ακολουθεί το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Σινεμά My French Film Festival. Προσδεθείτε, είναι μόνο η αρχή!

Ακόμα να εκμεταλλευτείς τις 7 ημέρες δωρεάν Cinobo;

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web