Journal

Ο ηθικός πανικός γύρω από το «Αγόρια στο Ντους», «Black Stone» στις αίθουσες, τρέιλερ για Λάνθιμο

Ο ηθικός πανικός γύρω από το «Αγόρια στο Ντους», «Black Stone» στις αίθουσες, τρέιλερ για Λάνθιμο

Το «Shower Boys» διαθέσιμο για το ευρύ κοινό, ο Σπύρος Ιακωβίδης μιλά για την ελληνική κωμωδία του καλοκαιριού, η Σιγκούρνι Γουίβερ σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και πολλά ακόμα κινηματογραφικά νέα στα εβδομαδιαία Cinobo Frames.

Λέει ίσως πολλά το γεγονός πως μια πολυβραβευμένη εφηβική ταινία όπως το «Αγόρια στο Ντους» προκάλεσε τεράστιο ηθικό πανικό στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία να ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα πάνω στο πώς μιλάμε ως κοινωνία για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση– γενικώς.

Μετά την προβολή σε σχολική αίθουσα μέσα από την εγκεκριμένη πλατφόρμα του Cinedu, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, φτάνοντας μέχρι τα δελτία ειδήσεων που φυσικά έπιασαν το ζήτημα με όσο πιο προκλητικό τρόπο γινόταν. Ποια είναι όμως η αλήθεια πίσω από τους μεγάλους, προβοκατόρικους τίτλους;

Η πολυσυζητημένη ταινία βρίσκεται πλέον στο Cinobo ώστε να μπορεί καθένας να τη δει για να αποκτήσει γνώμη. Το News24/7 γράφει για τις συζητήσεις που ανοίγει η ταινία, ενώ το Cinemagazine μιλά με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων παιδικών φεστιβάλ σχετικά με το ζήτημα.

Ενώ στο Flix θυμόμαστε μια παλιότερη, καίρια γνώμη επί του θέματος.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για στριμάρισμα στο Cinobo.
 

Αξίζει να διαβάσεις:

  • Το «Black Stone» κυκλοφορεί στις αίθουσες από το Cinobo κι ο σκηνοθέτης Σπύρος Ιακωβίδης μιλά στο tvxs για το πώς η ελληνίδα μάνα ήταν ο λόγος για να πει αυτή την ιστορία, στο Cinemagazine για το πώς ο Έλληνας φοβάται τις αλλαγές, στο News24/7 για τα μεγάλα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας που σπάνια πιάνει το σινεμά, στο 2020 για το πώς θα επιστρέψει στο σινεμά το ελληνικό κοινό, στο ελculture για την πορεία της ταινίας και στο Αθηνόραμα για το πώς γράφτηκε και ερμηνεύτηκε το φιλμ.
  • Το Flix παρουσιάζει το φωτο-ημερολόγιο των γυρισμάτων του «Black Stone» σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.
  • Στη LiFO, η Δάφνη Μπεχτσή μιλά για το Cinobo στο πλαίσιο των νέων, τολμηρών επιχειρηματικών κινήσεων στο σημερινό κινηματογραφικό τοπίο της Ελλάδας.
  • Πρεμιέρα στο σινέ Αλεξάνδρα για τους «Γάμους της Τήλου» και το ελculture ήταν εκεί.
  • Ο Χρυσός Φοίνικας των Καννών, «Ανατομία μιας Πτώσης», θα κάνει πανελλήνια πρεμιέρα στο πλαίσιο του φετινού Athens Open Air Film Festival.
  • H Parallaxi γράφει για 20 αιώνιες καλοκαιρινές ταινίες που πρέπει να δεις και να ξαναδείς.
  • Η Καθημερινή γράφει για το «Τρίτο Φως», το βιβλίο που ενέπνευσε το υπέροχο «Ήσυχο Κορίτσι», που βλέπουμε αποκλειστικά στο Cinobo.
  • Η Σιγκούρνι Γουίβερ μιλά στο Flix για το να παίζει μια ώριμη ηρωίδα με σεξουαλικές ορμές και για τον Πολ Σρέιντερ.

 

Αξίζει να δεις:

Πρώτο πλήρες τρέιλερ για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, με Έμμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε.


Podcast συνέντευξη του Σπύρου Ιακωβίδη για το «Black Stone» στον Μελωδία.

Ψάχνεις τι θα δεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web