Journal

Ολόκληρο το «Conversations with Friends» και το κλασικό καλτ «Shaun of the Dead»

Ολόκληρο το «Conversations with Friends» και το κλασικό καλτ «Shaun of the Dead»

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
8 Ιουλ 2024
Κατηγορία
Με μια ματιά, ό,τι καινούριο θα δούμε στο Cinobo αυτή την εβδομάδα, από 8 ως 14 Ιουλίου.

Μετά το «Normal People», το κοινό μίλησε και αγκάλιασε εξίσου και το «Conversations with Friends», άλλη μια μίνι σειρά βασισμένη σε βιβλίο της Σάλι Ρούνεϊ. Η μίνι σειρά βρίσκεται τώρα πλήρης, διαθέσιμη στο Cinobo. Παράλληλα, συνεχίζεται το «Spaced» του Έντγκαρ Ράιτ.

Μιλώντας για Έντγκαρ Ράιτ, η κλασική του ζόμπι κωμωδία «Shaun of the Dead» έρχεται στο Cinobo, 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της! Μια από τις πιο αγαπητές ταινίες των ‘00s, τώρα στην πλατφόρμα.

Μαζί, στην πλατφόρμα έρχεται αποκλειστικά το ισπανικό αισθηματικό δράμα «Σημειώσεις Ενός Καλοκαιριού» που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, καθώς και το καθηλωτικό, αυτοβιογραφικό δράμα από τη Νορβηγία, «Ελπίδα».


Αναλυτικά οι νέες αφίξεις στο Cinobo:


Cinobo Series

ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ: Conversations with Friends

Η Φράνσις είναι λίγο πάνω από τα 20 και ζει στο Δουβλίνο, όπου σπουδάζει στο φημισμένο κολέγιο Trinity μαζί με την καλύτερή της φίλη, Μπόμπι. Παρότι είχαν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν, εξακολουθούν να είναι κολλητές φίλες και συνεργάζονται καλλιτεχνικά. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί μόλις γνωρίσουν την πετυχημένη συγγραφέα Μελίσα καθώς και τον ηθοποιό σύζυγό της, Νικ, ξοδεύοντας πια αρκετό χρόνο με το ζευγάρι. Η Φράνσις και ο Νικ ξεκινούν μια κρυφή σχέση, την οποία προσπαθούν να διατηρήσουν.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Normal People», το πρώτο μυθιστόρημα της Σάλι Ρούνει βρίσκει την τηλεοπτική του μεταφορά σε μια μίνι σειρά εξίσου όμορφη, αληθινή και οικεία με τον προκάτοχό της. Επεισόδιο 11ο και 12ο. Η σειρά είναι πλήρης, διαθέσιμη στο Cinobo.


Συνεχίζεται

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται ακόμα η σειρά «Spaced» με τα επεισόδια 3 και 4.


Cinobo Exclusives

Σημειώσεις Ενός Καλοκαιριού (Notes on a Summer / Notas Sobre un Verano)

Η ζωή της Μάρτα στη Μαδρίτη ισορροπεί ανάμεσα στην ακαδημαϊκή της καριέρα και τη σχέση της με τον Λέο. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στο πατρικό της, όμως, θα συναντήσει ξανά τον παλιό της έρωτα και θα έρθουν τα πάνω κάτω. Η καλοκαιρινή ανεμελιά και η γλυκιά μελαγχολία της νεότητας αποτυπώνονται ειδυλλιακά σ’ αυτό το πανέμορφο και λυρικό αισθηματικό δράμα από την Ισπανία, το οποίο κέρδισε δίκαια τον Αργυρό Αλέξανδρο Σκηνοθεσίας του τμήματος Meet The Neighbors στο 64ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.


New in Cinobo

Ελπίδα (Hope / Håp)

Μετά τη διάγνωση με καρκίνο στον εγκέφαλο, μια επιτυχημένη σκηνοθέτης επανεξετάζει τη ζωή της κι επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις της με τον σύζυγο της και τα έξι παιδιά τους. Ξεπερνώντας υποδειγματικά τον σκόπελο του δακρύβρεχτου χολιγουντιανού μελό, το νορβηγικό κι αυτοβιογραφικό δράμα της Μαρία Σόνταλ δεν είναι η ταινία για την επάρατη νόσο που έχεις συνηθίσει, αλλά μιας σκανδιναβικής στιβαρότητας και ειλικρίνειας κατάθεση ψυχής.


Το Ξύσιμο των Νεκρών (Shaun of the Dead)

Ο Σον μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη δουλειά του και μια παμπ. Όταν η κοπέλα του τον παρατά, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να τα βρει ξανά με αυτήν και την μητέρα του. Το ίδιο βράδυ οι νεκροί βγαίνουν από τους τάφους τους και κυνηγούν τους ζωντανούς. Θα καταφέρει ο Σον να προστατέψει τις γυναίκες που αγαπά;


Checklist εβδομάδας:

✓ Δευτέρα 8 Ιουλίου: Conversations with Friends (Επεισόδια 11 + 12)

✓ Δευτέρα 8 Ιουλίου: Spaced (Επεισόδια 3 + 4)

✓ Τρίτη 9 Ιουλίου: Σημειώσεις Ενός Καλοκαιριού

✓ Πέμπτη 11 Ιουλίου: Ελπίδα

✓ Παρασκευή 12 Ιουλίου: Το Ξύσιμο των Νεκρών

Οι ταινίες και οι σειρές είναι διαθέσιμες για streaming στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web