Journal

Το ριζοσπαστικό «Πώς να Ανατινάξεις Έναν Αγωγό» και η πρεμιέρα του My French Film Festival

Το ριζοσπαστικό «Πώς να Ανατινάξεις Έναν Αγωγό» και η πρεμιέρα του My French Film Festival

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
15 Ιαν 2024
Κατηγορία
Tags

Με μια ματιά, ό,τι καινούριο θα δούμε στο Cinobo αυτή την εβδομάδα, από 15 ως 21 Ιανουαρίου.

Για ακόμα μια χρονιά επιστρέφει στο Cinobo το ετήσιο ονλάιν ραντεβού γαλλόφωνων ταινιών με το My French Film Festival του 2024 να φέρνει στους συνδρομητές 11 νέες ταινίες μεγάλου μήκους και 15 ταινίες μικρού μήκους, επιλεγμένες από την πρόσφατη γαλλόφωνη παραγωγή.

Σε πανελλήνια πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Cinobo, βλέπουμε το πολιτικό heist movie «Πώς να Ανατινάξεις Έναν Αγωγό» με τη Σάσα Λέιν του «American Honey», μια από τις κορυφαίες ταινίες του πρόσφατου ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά που προβοκάρει και γεννά συζητήσεις.

Μαζί, έρχεται η «Έρημη Χώρα», εκεί που το «Ρασομόν» συναντά το σινεμά του Μπέλα Ταρ, ενώ συνεχίζονται οι σειρές «Σημείο Βρασμού: Η Σειρά» και το «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-γουκ.

 

Αναλυτικά οι νέες αφίξεις στο Cinobo:


Cinobo Series

Συνεχίζονται

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται οι σειρές «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-γουκ με τα επεισόδια 5 και 6 και το «Σημείο Βρασμού: Η Σειρά» με το επεισόδιο 2.

 

My FrenchFilmFestival 2024

Το My French Film Festival, η παγκόσμια γιορτή του γαλλόφωνου σινεμά επιστρέφει για τη 14η διοργάνωσή του και φιλοξενείται στην κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους. Οι 25 νέες και ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα ταινίες Α’ προβολής θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα για διάρκεια ενός μήνα, από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου.

 

Cinobo Exclusives

Πώς Να Ανατινάξετε Έναν Αγωγό (How to Blow Up a Pipeline)

Μια κλιματική ακτιβίστρια που έμεινε πρόσφατα ορφανή μετά από ένα φρικτό κύμα καύσωνα που στοίχισε τη ζωή της μητέρας της, ηγείται μιας ομάδας φίλων, εραστών και αγνώστων, ο καθένας με τη δική του σκληρή ιστορία, σε μια παράτολμη αποστολή να ανατινάξουν έναν αγωγό πετρελαίου στο Δυτικό Τέξας.

Αυτό το ανεξάρτητο αμερικάνικο διαμαντάκι που κέρδισε μια θέση στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες του 2022, είναι ένα καταιγιστικό και επίκαιρο θρίλερ, που αποτελεί αφενός μια υψηλού ρίσκου heist movie και αφετέρου μια ιδεολογικά ριζοσπαστική εξερεύνηση της κλιματικής κρίσης.

 

New in Cinobo

Έρημη Χώρα (Wasteland / Dashte Khamoush)

Σε ένα απομακρυσμένο παραδοσιακό εργοστάσιο οικοδομικών υλικών, ο επιστάτης Λοτφολά αποτελεί για χρόνια τον επιτυχημένο ενδιάμεσο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του και στους εργάτες, ένα πειθήνιο όργανο έτοιμο να κατευνάσει οποιαδήποτε αντίδραση. Όταν ανακαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου σκοπεύει να το κλείσει και να αφήσει τους εργάτες στο δρόμο, θα αναγκαστεί για πρώτη φορά να πάρει μια διαφορετική θέση για να προστατέψει τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος.

Κάπου ανάμεσα στο «Ρασομόν» και στο σινεμά του Μπέλα Ταρ, με φόντο μια σύγχρονη εργασιακή έρημο στο σημερινό Ιράν. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων χρόνων με εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία, έναν καταδικασμένο έρωτα κι ένα συγκλονιστικό, στοιχειωτικό φινάλε.

 

Checklist εβδομάδας:

✓ Δευτέρα 15 Ιανουαρίου: Σημείο Βρασμού: Η Σειρά (Επεισόδιο 2)
✓ Δευτέρα 15 Ιανουαρίου: The Little Drummer Girl (Επεισόδια 5+6)
✓ Τρίτη 16 Ιανουαρίου: Πώς να Ανατινάξεις Έναν Αγωγό
✓ Πέμπτη 18 Ιανουαρίου: Έρημη Χώρα
✓ Παρασκευή 19 Ιανουαρίου: My FrenchFilmFestival 2024

Οι ταινίες και οι σειρές είναι διαθέσιμες για streaming στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web