Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη επισκέπτεται την «Washingtonia» του Εθνικού Κήπου

Στο νέο βίντεο των Cinobo Extras δείτε την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη, σκηνοθέτιδα της πολυβραβευμένης ταινίας μικρού μήκους «Washingtonia», να επισκέπτεται ξανά τον Εθνικό Κήπο, ένα Σημείο Μηδέν που γεννήθηκαν και ψήλωσαν οι γουασινκτόνιες.

*Η ταινία είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo

Ιδιοσυγκρασιακή σκηνοθέτις, αφαιρετική με γεμάτα τα κάδρα της, αποχρωματίζει τις ιστορίες της και μοιάζουν πιο φωτεινές από ποτέ. Ήρωες που σχεδόν αμίλητοι και υπνωτισμένοι κινούνται σε μια σφαίρα που φέρνει επικίνδυνα στην πραγματικότητα, μια φαντασία κάπου ξεχασμένη.

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη αγαπάει τους πρωταγωνιστές της, τους παίρνει από το χέρι και τους αφήνει να τρέξουν μόνοι τους σε ασφαλή τοπία άγριας ομορφιάς, που φέρνουν επικίνδυνα στη φαντασία.

Από την «Washingtonia» και το «Limbo» μέχρι το «Yellow Fieber» και το πρόσφατο «Electric Swan», ταξίδεψε σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και τράβηξε τη δική της, νοητή γραμμή σε μια ταλαντούχα γενιά νέων σκηνοθετών που ονειρεύεται με τα μάτια ανοιχτά.

Στο βίντεο, επισκέπτεται ξανά τον Εθνικό Κήπο, ένα Σημείο Μηδέν που γεννήθηκαν και ψήλωσαν οι γουασινκτόνιες που φτάνουν μέχρι τον ουρανό και την κοιτάζουν από ψηλά, ήρεμες και αγέρωχες.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η ταινία της Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη «Washingtonia» είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo.

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Πρόσφατα άρθρα

«Ο Τυφλός που δεν Ήθελε να Δει τον Τιτανικό» δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε δει

Απαράμιλλο επίτευγμα κινηματογράφησης που δίνει άλλη έννοια στην ταινία δράσης, μια περιπέτεια γυρισμένη από τη σκοπιά ενός τυφλού ανθρώπου με πείσμα ικανό να αλλάξει τη μοίρα του δικού του Τιτανικού, να προσπεράσει τα παγόβουνα και να οδηγηθεί στη λύτρωση, πλάι στη δική του αγαπημένη.

Food & Cinema: Γιατί το σινεμά περνά από το στομάχι

Η συλλογή Food & Cinema του Cinobo, μας ανοίγει την όρεξη συγκεντρώνοντας 13 ταινίες με θέμα ένα γεύμα, ένα πιάτο, μια κουζίνα, ένα ταξίδι γαστρονομίας, που εξετάζουν τη σχέση του σινεμά με το φαγητό από κάθε πλευρά και σε κάθε στάδιο.