Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη επισκέπτεται την «Washingtonia» του Εθνικού Κήπου

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Στο νέο βίντεο των Cinobo Extras δείτε την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη, σκηνοθέτιδα της πολυβραβευμένης ταινίας μικρού μήκους «Washingtonia», να επισκέπτεται ξανά τον Εθνικό Κήπο, ένα Σημείο Μηδέν που γεννήθηκαν και ψήλωσαν οι γουασινκτόνιες.

*Οι ταινία είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo

Ιδιοσυγκρασιακή σκηνοθέτις, αφαιρετική με γεμάτα τα κάδρα της, αποχρωματίζει τις ιστορίες της και μοιάζουν πιο φωτεινές από ποτέ. Ήρωες που σχεδόν αμίλητοι και υπνωτισμένοι κινούνται σε μια σφαίρα που φέρνει επικίνδυνα στην πραγματικότητα, μια φαντασία κάπου ξεχασμένη.

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη αγαπάει τους πρωταγωνιστές της, τους παίρνει από το χέρι και τους αφήνει να τρέξουν μόνοι τους σε ασφαλή τοπία άγριας ομορφιάς, που φέρνουν επικίνδυνα στη φαντασία.

Από την «Washingtonia» και το «Limbo» μέχρι το «Yellow Fieber» και το πρόσφατο «Electric Swan», ταξίδεψε σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και τράβηξε τη δική της, νοητή γραμμή σε μια ταλαντούχα γενιά νέων σκηνοθετών που ονειρεύεται με τα μάτια ανοιχτά.

Στο βίντεο, επισκέπτεται ξανά τον Εθνικό Κήπο, ένα Σημείο Μηδέν που γεννήθηκαν και ψήλωσαν οι γουασινκτόνιες που φτάνουν μέχρι τον ουρανό και την κοιτάζουν από ψηλά, ήρεμες και αγέρωχες.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η ταινία της Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη «Washingtonia» είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo.

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Πρόσφατα άρθρα

«Ένας Γιος»: Ένα καταιγιστικό σκηνοθετικό ντεμπούτο

Η νέα πρεμιέρα του Cinobo είναι ένα συναρπαστικό οικογενειακό δράμα που τολμά να πάρει θέση σε θέματα ταμπού σε μια συντηρητική κοινωνία. Βραβείο κοινού Fisher, μεταξύ άλλων, στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου 2021.