Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη επισκέπτεται την «Washingtonia» του Εθνικού Κήπου

Στο νέο βίντεο των Cinobo Extras δείτε την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη, σκηνοθέτιδα της πολυβραβευμένης ταινίας μικρού μήκους «Washingtonia», να επισκέπτεται ξανά τον Εθνικό Κήπο, ένα Σημείο Μηδέν που γεννήθηκαν και ψήλωσαν οι γουασινκτόνιες.

*Η ταινία είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo

Ιδιοσυγκρασιακή σκηνοθέτις, αφαιρετική με γεμάτα τα κάδρα της, αποχρωματίζει τις ιστορίες της και μοιάζουν πιο φωτεινές από ποτέ. Ήρωες που σχεδόν αμίλητοι και υπνωτισμένοι κινούνται σε μια σφαίρα που φέρνει επικίνδυνα στην πραγματικότητα, μια φαντασία κάπου ξεχασμένη.

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη αγαπάει τους πρωταγωνιστές της, τους παίρνει από το χέρι και τους αφήνει να τρέξουν μόνοι τους σε ασφαλή τοπία άγριας ομορφιάς, που φέρνουν επικίνδυνα στη φαντασία.

Από την «Washingtonia» και το «Limbo» μέχρι το «Yellow Fieber» και το πρόσφατο «Electric Swan», ταξίδεψε σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και τράβηξε τη δική της, νοητή γραμμή σε μια ταλαντούχα γενιά νέων σκηνοθετών που ονειρεύεται με τα μάτια ανοιχτά.

Στο βίντεο, επισκέπτεται ξανά τον Εθνικό Κήπο, ένα Σημείο Μηδέν που γεννήθηκαν και ψήλωσαν οι γουασινκτόνιες που φτάνουν μέχρι τον ουρανό και την κοιτάζουν από ψηλά, ήρεμες και αγέρωχες.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η ταινία της Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη «Washingtonia» είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo.

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Πρόσφατα άρθρα

On the Road: Οι ταινίες πήραν τους δρόμους

Ένα καθοριστικό συμβάν, μια κρίση ηλικίας, μια σημαντική απόφαση. Γι’ αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους, κινηματογραφικοί ήρωες βγαίνουν στους δρόμους και ετοιμάζονται για περιπλανήσεις που θα αλλάξουν τις ζωές τους, μέσα από 13 road movies.

«Ο Ορίζοντας»: Νεανικοί έρωτες, ορμητική θέληση και κλιματική αλλαγή

Η ιστορία ενηλικίωσης μιας νέας γενιάς μέσα από την καθημερινή ζωή στις εργατικές κατοικίες των βόρειων προαστίων του Παρισιού, στο μεγάλου μήκους ντεμπούτο της Εμιλί Καρπεντιέ που στριμάρει στο Cinobo.