Μάρτυρες

Μάρτυρες

  • Πασκάλ Λοζιέ
  • 2008
  • 1 ώ 39 λ
  • Γαλλία, Καναδάς

Από τους σημαιοφόρους του New French Extremity που αναπτύχθηκε στις αρχές του 21ου αιώνα, οι «Μάρτυρες» είναι ένα διαρκές σοκ. Χωρισμένο σε δύο μέρη και διαφοροποιημένο από την αμερικανική αντίληψη του torture porn, προκαλεί τα όρια του θεατή, ακόμη και του καλά εκπαιδευμένου στο horror.

Σύνοψη

Η Άννα πέφτει θύμα απαγωγής και μένει αιχμάλωτη σε ένα υπόγειο πάνω από έναν χρόνο, αλλά κατορθώνει να ξεφύγει. 15 χρόνια αργότερα, αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που την απήγαγαν.

Μάρτυρες
Στοιχεία ταινίας
Γλώσσα
Υπότιτλοι
Καταλληλότητα
Κ-18

Μεγάλο Βραβείο Ευρωπαιϊκής Ταινίας Φαντασίας

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καταλονίας - Sitges

2008

Είπαν για την ταινία
3.5
/5

Είπαν για την ταινία
3.5
/5

Ωραία ταινία με προτωπόρα υπόθεση

Δεν την ειχα ξαναδει, αν και εχω δει αρκετες ταινιες σοκ. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον απο τα πρώτα 8 λεπτά και έμεινα μαζί της. Την προτείνω.
bananas69

14 Μαΐ 2023

1 / 10

Το δόγμα του σοκ για τον ανυπεράσπιστο θεατή της κινηματογραφικής αίθουσας ( που δεν έχει τις άμυνες του pause και του fast forward). Και αυτό το πετυχαίνει. Σε σχέση με άλλες ταινίες εδώ υπάρχει και ...
user-1361x

16 Απρ 2023

Αγαπημένη

Συνδυασμός από body horror, στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ, και υπαρξιακές φιλοσοφικές αναζητήσεις, μια ταινία ιδιαίτερη για γερά στομάχια και κοφτερά μυαλά.
marygroz

06 Απρ 2023

μια ξεχωριστη ταινια τρομου

ξεκινα με σπασμενα φρενα, μετα τη μεση κανει μια καποια κοιλια, δειχνοντας ενοχλητικα αργοσυρτα και επαναμβανομενα τα μαρτυρικα βασανιστηρια της δευτεραγωνιστριας. Με ενα πιο γρηγορο μονταζ στο δευτερ...
user-ekhj2vkd

14 Μαρ 2023

Παρόμοιες προτάσεις

Σχετικά Journal posts

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web