Καλώς ήρθες!

Ένα δώρο, αμέτρητες ταινίες

Έλαβες από το Πρόγραμμα Μελών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Cinobo
14 ημέρες + 3 μήνες δωρεάν streaming!

Απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες ταινίες

Δες από Smart TV, smartphone, tablet, PC

Προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα

Προβολή εκτός σύνδεσης

Εξυπηρέτηση 24/7

Εξαργύρωσε το δώρο σου

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/06/22

Είσαι νέος συνδρομητής;

Δημιούργησε τον λογαριασμό σου πατώντας ΕΓΓΡΑΦΗ.

Στο Check out πάτησε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, πληκτρολόγησε τον κωδικό του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ και πάτησε ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ

Ενεργοποίησε τη συνδρομή σου καταχωρώντας στοιχεία κάρτας και απόλαυσε το Cinobo εντελώς δωρεάν για 14 ημέρες + 3 μήνες!

Είσαι ήδη συνδρομητής;

Τέλεια! Στείλε μας τον κωδικό της προσφοράς και το email που έχεις ενεργή συνδρομή στο [email protected] για να ενεργοποιήσουμε το δώρο σου.

Δηλαδή τι πληρώνω;

Εάν απολαμβάνεις τo Cinobo, απλά διασκέδασέ το και η συνδρομή σου θα συνεχίσει μετά από τη λήξη της προσφοράς με την πρώτη μηνιαία χρέωση στα 7.99€. Εάν ακυρώσεις πριν τη λήξη της προσφοράς, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στην κάρτα σου.

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες
ταινίες για εσένα σε μία πλατφόρμα.

Θρίλερ, Μυστηρίου, Κωμωδίες, Ελληνικό Σινεμά, Feelgood, Κλασικά, Ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα.

1 νέα ταινία κάθε 2 ημέρες

Το Cinobo είναι η μεγαλύτερη online συλλογή ανεξάρτητου κινηματογράφου.

cinema
no borders

Εκατοντάδες ταινίες βραβευμένες στα σπουδαιότερα φεστιβάλ, επιτυχίες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και πρεμιέρες σε αποκλειστική κυκλοφορία.

Ακολούθησε τις οδηγίες και απόλαυσε ταινίες για 14 ημέρες δωρεάν + 3 μήνες συνδρομής δώρο!

Συχνές Ερωτήσεις

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα που φτιάχτηκε από λάτρεις του σινεμά για λάτρεις του σινεμά. Προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στη μεγαλύτερη online συλλογή διεθνούς και ανεξάρτητου κινηματογράφου, από πολλές συσκευές. Με τη μηνιαία συνδρομή μπορείς να ανακαλύψεις εκατοντάδες ταινίες, διαλεγμένες μία προς μία από τα σπουδαιότερα φεστιβάλ του κόσμου. Το Cinobo εμπλουτίζεται καθημερινά με βραβευμένες, αγαπημένες, κλασικές και δυσεύρετες ταινίες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, θεματικές συλλογές και πρεμιέρες που προβάλλονται για πρώτη φορά και θα τις βρεις μόνο εδώ. Ξεκίνα τη δωρεάν δοκιμή σου τώρα.

Το Cinobo σου προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες HD ταινίες, με τη δυνατότητα προβολής σε δύο οθόνες ταυτόχρονα, ακόμα και εκτός σύνδεσης, με 7.99€/ μήνα. Εάν είσαι νέος συνδρομητής δικαιούσαι 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής! Δεν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις ή δεσμεύσεις και μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής ή της συνδρομής σου. Πληρωμές γίνονται με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες VISA και Master Card.

Το Cinobo είναι διαθέσιμο στο cinobo.com από browser ηλεκτρονικoύ υπολογιστή και μέσω εφαρμογών σε iOS και Android smartphone και tablet για να το απολαύσεις on the go και εκτός σύνδεσης. Μπορείς να βλέπεις Cinobo και στην smart TV σου με την εφαρμογή για Samsung, LG ή Android TV ή και μέσω κάποιου συμβατού Android Box. Επίσης μπορείς να κάνεις προβολή στην τηλεόρασή σου χρησιμοποιώντας Google Chromecast ή AirPlay. Έχεις πρόσβαση σε όλους αυτούς τους τρόπους προβολής με μια μόνο συνδρομή στα 7.99€/ μήνα. Για να επιβεβαιώσεις ότι η συσκευή σου είναι συμβατή, διάβασε περισσότερα εδώ.

Η μηναία συνδρομή του Cinobo σου δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης σε 5 συσκευές και τη δυνατότητα προβολής σε 2 οθόνες ταυτόχρονα.

Το Cinobo σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις πληρωμές σου μέσω κάρτας με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμών της εταιρίας Adyen. Η Adyen μεσολαβεί ως πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών που εξασφαλίζει την ασφάλεια των πληρωμών και των προσωπικών δεδομένων. Εφαρμόζει τις πολιτικές ασφαλείας του προτύπου PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) 3.2 ως Level 1 PCI πάροχος υπηρεσιών, η πιο αυστηρή πιστοποίηση στην αγορά πληρωμών. Στο Cinobo εφαρμόζουμε HTTPS για όλα τα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου της ιστοσελίδας, της διαδικασίας αγοράς συνδρομής και της διαχείρισης του account σου.

Όλες οι ταινίες του Cinobo έχουν ελληνικό υποτιτλισμό και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και αγγλικός. Στόχος μας είναι το Cinobo να είναι προσβάσιμο για όλους στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του μη ελληνόφωνου κοινού, και προσπαθούμε συνεχώς για αυτό. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί ως προς τα δικαιώματα που έχουμε να προβάλουμε την ταινία με υπότιτλους που δεν είναι στην ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι αδύνατο σε κάποιες περιπτώσεις να έχουμε υπότιτλους σε άλλες γλώσσες πέραν των ελληνικών.

Ισχύει! Το Cinobo χαρίζει από 1 εισιτήριο σε κάθε συνδρομητή για τις must-see ταινίες που θα προβληθούν στους κινηματογράφους κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Μάθε περισσότερα εδώ