Η Σοφία Εξάρχου επιστρέφει στο "Park"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Σοφία Εξάρχου επιστρέφει για τα Cinobo Extras στο πολυβραβευμένο ντεμπούτο της και μας αφήνει να κρυφοκοιτάξουμε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας.

*Η ταινία είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo

Με μια ορμή δικαιολογημένη εκ του αποτελέσματος, με μια φρεσκάδα και μια ρεαλιστική αδηφάγα ματιά, ένα κάδρο έτοιμο να δεχτεί κάθε χτύπημα που είναι ικανό να αφήσει αποτύπωμα, το Park της Σοφίας Εξάρχου είναι όλα αυτά μαζί και μια διαφορετική κάθε φορά ανάγνωση.

Με την πρόθεση να χαρτογραφήσει τα άδεια Ολυμπιακά ακίνητα που άφησαν μια εποχή να φύγει, μια γενιά να ξεφύγει και έναν λόγο να αποφύγει τις δικαιολογίες, η Εξάρχου γεμίζει αυτούς τους άδειους τοίχους με καινούργιες φωνές, νεαρές στην ηλικία, που ακόμα δεν έχουν καταλήξει στις οκτάβες και στις εντάσεις τους.

Σαν άγρια θηρία, που έχουν συναίσθηση των προθέσεών τους, μα διαχειρίζονται ασυναίσθητα τα συναισθήματά τους, ερωτεύονται, κραυγάζουν και ηρεμούν με την ίδια φόρα, χτίζουν έναν καινούργιο κόσμο μέσα στα ερείπια μιας εποχής που σβήνει και τους έχει εγκλωβίσει στα θεμέλιά της.

Ετοιμάζοντας την καινούργια μεγάλου μήκους της, η Σοφία Εξάρχου αφήνει το κοινό να κρυφοκοιτάξει στα γυρίσματα του Park, αλλά κυρίως να αφουγκραστεί το πόσο δομημένο είναι το εσωτερικό χάος μιας μανιασμένης συστάδας εφήβων, που μπαινοβγαίνουν με την ίδια ευκολία στη συνθήκη αυτή, μονάχα για να δικαιολογούν τα όποια στραβοπατήματά τους.

Στο βίντεο συμπεριλαμβάνεται υλικό από το making of της ταινίας.

Η ταινία “Park” της Σοφίας Εξάρχου είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo.

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Πρόσφατα άρθρα

The British are coming: Ταξίδια στη Μεσόγειο με Γουιντερμπότομ, Κούγκαν και Μπράιντον

Το Cinobo παρουσιάζει τα μεσογειακά οδοιπορικά της κινηματογραφικής σειράς ταινιών του Μάικλ Γουιντερμπότομ με πρωταγωνιστές δυο από τους γνωστότερους σύγχρονους βρετανούς κωμικούς σε αυτοσχεδιαστικό και γαστρονομικό οίστρο.