Η Σοφία Εξάρχου επιστρέφει στο "Park"

Η Σοφία Εξάρχου επιστρέφει για τα Cinobo Extras στο πολυβραβευμένο ντεμπούτο της και μας αφήνει να κρυφοκοιτάξουμε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας.

*Η ταινία είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo

Με μια ορμή δικαιολογημένη εκ του αποτελέσματος, με μια φρεσκάδα και μια ρεαλιστική αδηφάγα ματιά, ένα κάδρο έτοιμο να δεχτεί κάθε χτύπημα που είναι ικανό να αφήσει αποτύπωμα, το Park της Σοφίας Εξάρχου είναι όλα αυτά μαζί και μια διαφορετική κάθε φορά ανάγνωση.

Με την πρόθεση να χαρτογραφήσει τα άδεια Ολυμπιακά ακίνητα που άφησαν μια εποχή να φύγει, μια γενιά να ξεφύγει και έναν λόγο να αποφύγει τις δικαιολογίες, η Εξάρχου γεμίζει αυτούς τους άδειους τοίχους με καινούργιες φωνές, νεαρές στην ηλικία, που ακόμα δεν έχουν καταλήξει στις οκτάβες και στις εντάσεις τους.

Σαν άγρια θηρία, που έχουν συναίσθηση των προθέσεών τους, μα διαχειρίζονται ασυναίσθητα τα συναισθήματά τους, ερωτεύονται, κραυγάζουν και ηρεμούν με την ίδια φόρα, χτίζουν έναν καινούργιο κόσμο μέσα στα ερείπια μιας εποχής που σβήνει και τους έχει εγκλωβίσει στα θεμέλιά της.

Ετοιμάζοντας την καινούργια μεγάλου μήκους της, η Σοφία Εξάρχου αφήνει το κοινό να κρυφοκοιτάξει στα γυρίσματα του Park, αλλά κυρίως να αφουγκραστεί το πόσο δομημένο είναι το εσωτερικό χάος μιας μανιασμένης συστάδας εφήβων, που μπαινοβγαίνουν με την ίδια ευκολία στη συνθήκη αυτή, μονάχα για να δικαιολογούν τα όποια στραβοπατήματά τους.

Στο βίντεο συμπεριλαμβάνεται υλικό από το making of της ταινίας.

Η ταινία “Park” της Σοφίας Εξάρχου είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo.

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Πρόσφατα άρθρα

Ποιο είναι επιτέλους το «Κόλπο της Νυφίτσας»

O σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ Το Μυστικό στα Μάτια της επιστρέφει με πολύ διαφορετική διάθεση. Σπαρταριστό μαύρο χιούμορ, twists και παρατράγουδα μέσα σε μια έπαυλη που βασιλεύουν οι μνήμες του ένδοξου παρελθόντος όσο παραμονεύουν οι συνέπειες μιας χρόνιας παρακμής.

«The Classics»: Μερικοί το προτιμούν κλασικό

Κατηγορία με ταινίες-θρύλους, έτοιμες να σου προσφέρουν ανεξάντλητη απόλαυση, μια μεθυστική δόση νοσταλγίας, και τροφή για την επόμενη κινηματογραφική συζήτηση στην οποία θα παρευρεθείς.