Κέντρο βοήθειας/Cinobo Pass/

Πώς χρησιμοποιώ τo δωρεάν εισιτήριό μου;

Όλα τα θέματα

Αν δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό που ψάχνεις, επικοινώνησε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.

Πώς χρησιμοποιώ τo δωρεάν εισιτήριό μου;

Το Cinobo σου δίνει ένα Cinobo Pass για κάθε μία από τις ταινίες που αξίζει να δεις αυτή τη σεζόν και θα τις βρεις εδώ. To Cinobo Pass μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε προβολή της συγκεκριμένης ταινίας για την οποία εκδόθηκε, όποτε αυτή προβάλλεται στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους.

Αφού εκδώσεις το Cinobo Pass για την ταινία, όπως θα δεις εδώ, πήγαινε στο συνεργαζόμενο σινεμά την ημέρα που προβάλλεται η ταινία που επέλεξες και δείξε το Cinobo Pass (QR Code) που έλαβες στο email σου στο εκδοτήριο του σινεμά, για να πάρεις δωρεάν εισιτήριο εισόδου. Εφόσον εξαργυρωθεί ακυρώνεται και παύει να ισχύει.

Η κάθε ταινία προβάλλεται για μία εβδομάδα τουλάχιστον από την ημερομηνία κυκλοφορίας της σε συνεργαζόμενους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις το Cinobo Pass σου, έλεγξε εγκαίρως το πρόγραμμα προβολών της εβδομάδας που θα βρεις στη σελίδα του Cinobo Pass, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη ταινία θα παίζεται και την επόμενη εβδομάδα.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web