Journal

5 λόγοι για να έχεις Cinobo και αυτή τη σεζόν

5 λόγοι για να έχεις Cinobo και αυτή τη σεζόν

Ο Χρυσός Φοίνικας των Καννών 2021, η φετινή Χρυσή Άρκτος του Βερολίνου και η ταινία που σάρωσε τα βραβεία στο Sundance του ’21 είναι μόνο η αρχή. Από τα «Παράσιτα» μέχρι τη «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών», η νέα σεζόν στο Cinobo είναι γεμάτη αριστουργήματα, νέα και κλασικά, τα οποία μπορούν πλέον όλοι να απολαύσουν και στη Smart TV τους με την ανανεωμένη εφαρμογή του Cinobo.

1. Οι πιο hot νέες κυκλοφορίες είναι μόνο στο Cinobo

Τι να πρωτοδεί κανείς; Το Titane (Χρυσός Φοίνικας 2021), το Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό (Χρυσή Άρκτος 2021), την Μπενεντέτα, τη νέα ταινία του Πολ Βερχόφεν («Βασικό Ένστικτο»), το Πρόστιμο του Φωκίωνα Μπόγρη (μια από τις πιο πολυσυζητημένες ελληνικές ταινίες του ‘20) ή το γεμάτο ένταση και σασπένς ντοκιμαντέρ με 2 υποψηφιότητες στα Όσκαρ, Κολέκτιβ; Η νέα σεζόν μπαίνει δυναμικά στο Cinobo με όλες τις φρέσκιες αφίξεις από τα Φεστιβάλ που θα κάνουν σούσουρο αυτή τη σεζόν και δεν θέλεις να χάσεις!

2. Νέα εφαρμογή για SmartTV

Με την ανανεωμένη εφαρμογή του Cinobo για Smart TV, γίνεται πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθήσει κανείς όλα όσα έρχονται στην πλατφόρμα, από την άνεση του καναπέ του, με το πάτημα λίγων κουμπιών. Και φυσικά συνεχίζει να μπορεί κανείς να δει Cinobo πάντα και παντού, από υπολογιστή, tablet και smartphone, με δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης σε έως και δύο οθόνες και με ασύρματη προβολή με chromecast ή airplay. Με όλες τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του, κάθε συνδρομητής μπορεί πραγματικά να απολαύσει το σινεμά στα καλύτερά του.

3. Cinobo Nights

Aka «Χαρίζουμε Εισιτήρια για Σινεμά Όλη τη Σεζόν». Οι συνδρομητές του Cinobo έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες ειδικά επιλεγμένες από την ομάδα του Cinobo σε πρώτη πανελλαδική προβολή ΚΑΙ στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Κάθε συνδρομητής της πλατφόρμας δικαιούται από ένα δωρεάν εισιτήριο για κάθε μία από τις ταινίες που θα βρει στη σελίδα των Cinobo Nights αυτή τη σεζόν, σε συνεργαζόμενους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Περισσότερα εδώ

4. Πρόσβαση σε σχεδόν 1.000 ταινίες που αξίζει να δεις

Κάθε μήνα περίπου 20 νέες ταινίες προστίθενται στον κατάλογο του Cinobo. Πολυβραβευμένες ταινίες, φιλμογραφίες σπουδαίων auteurs, ελληνικό σινεμά, κλασικά φιλμ είδους, μελλοντικά καλτ διαμάντια, οσκαρικά darlings και αγαπημένοι πρωταγωνιστές, από την Ιζαμπέλ Ιπέρ μέχρι τον Άνταμ Ντράιβερ. Ό,τι ποθήσεις να δεις, μάλλον, στο Cinobo θα το βρεις.

5. Λειτουργία σε Offline mode

Say what? Έτσι μπορείς να παρακολουθήσεις τα καλύτερα του σινεμά, ακόμα και χωρίς internet, όπου και αν βρίσκεσαι. Κολλημένος στο μετρό; Αναμονή στο γιατρό (φτου φτου μακριά); Ταξίδι στο χωριό; Πάρε το σινεμά μαζί σου παντού!

Ξεκίνα την περιήγηση σου στο Cinobo τώρα 

Είσαι νέος στο Cinobo; Δες δωρεάν για 14 ημέρες

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web