Journal

Cinobo Euro 2024: Δώσε το Euro στην αγαπημένη σου ταινία - Ο μεγάλος τελικός

Cinobo Euro 2024: Δώσε το Euro στην αγαπημένη σου ταινία - Ο μεγάλος τελικός

Τάσος
Τάσος Μελεμενίδης
Δημοσιεύτηκε
12 Ιουλ 2024
Κατηγορία

Το παιχνίδι στο Journal ολοκληρώνεται και έχεις ως την Κυριακή να δεις το Γραφείο των Καθηγητών ή τη Χίμαιρα για να βοηθήσεις την αγαπημένη σου ταινία να κερδίσει! 


Το Euro 2024 ολοκληρώνεται την Κυριακή στα γήπεδα της Γερμανίας με τον τελικό Ισπανία-Αγγλία, παράλληλα με το σινεφιλικό παιχνίδι του Cinobo. Από τις 24 ταινίες της συλλογής που βρίσκεται στην πλατφόρμα, οι 16 προχώρησαν στην δεύτερη φάση που ολοκληρώθηκε χθες, με τις δύο δημοφιλέστερες σε προβολές ταινίες να σχηματίζουν τον δικό μας τελικό. 
 

Οι συνδρομητές του Cinobo αποφάσισαν λοιπόν πως το Γραφείο των Καθηγητών (Γερμανία) και η Χίμαιρα (Ιταλία) θα είναι οι δυο ταινίες του τελικού. Ήταν οι 2 δημοφιλέστερες ταινίες σε προβολές της περίοδου που έτρεχε η δεύτερη φάση και μένει να δούμε ποια από τις δυο θα είναι η νικήτρια του Cinobo Euro 2024. Κερδίζει η ταινία με τις περισσότερες προβολές από σήμερα ως το βράδυ της Κυριακής, και η οποία θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Δείτε και αποφασίστε!

Οι ταινίες του συλλογής Cinobo Euro 2024 είναι διαθέσιμες στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web