Journal

Η Fischer και το Cinobo συνεχίζουν να φέρνουν μεγάλο σινεμά σε όλη την Ελλάδα!

Η Fischer και το Cinobo συνεχίζουν να φέρνουν μεγάλο σινεμά σε όλη την Ελλάδα!

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
10 Σεπ 2024
Κατηγορία

Κάθε εβδομάδα μια νέα ταινία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν. Δες εδώ το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Ξεκινώντας από τις 4 Ιουλίου, το Cinobo και η Fischer σάς δίνουν δωρεάν πρόσβαση σε ξεχωριστές κινηματογραφικές επιλογές με μια νέα ταινία κάθε Πέμπτη διαθέσιμη προς streaming εντελώς δωρεάν για μία ολόκληρη εβδομάδα στο cinobo.com/fischer.

Το πρόγραμμα είναι επιμελημένο από το Cinobo σε έξι διαφορετικές θεματικές ανά μήνα, με επιλογές από ταινίες όλων των ειδών και για κάθε διάθεση!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο επόμενων μηνών:

HL_STILL_27.webp

Σεπτέμβριος

Μαζί με το φθινόπωρο, ο Σεπτέμβριος φέρνει στο επίκεντρο συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες, από το παρελθόν μέχρι το σήμερα.
Ξεκινάμε στις 5 Σεπτεμβρίου με το Γιόσεπ, μια καθηλωτική animation καταγραφή της δύσκολης πορείας των ανθρώπων που τόλμησαν να δραπετεύσουν από τη δικτατορία του Φράνκο, βιώνοντας τις κακουχίες στα στρατόπεδα της Γαλλίας.

Συνεχίζουμε στις 12 Σεπτεμβρίου με το Γη του Άγριου Μελιού. Υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας, ένα οδοιπορικό στην τελευταία γενιά μελισσοκόμων άγριου μελιού, σε μια κοινωνία των Βαλκανίων βγαλμένη από άλλη εποχή.

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια οθόνη; Στις 19 Σεπτεμβρίου έρχεται το Παγίδα στο Διαδίκτυο, ένα σοκαριστικό κοινωνικό πείραμα που φέρνει στο φως το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιών στο διαδίκτυο, το οποίο οδήγησε σε συλλήψεις εγκληματιών στην Τσεχία.

Ολοκληρώνουμε τον μήνα με το Άγονη Γραμμή, ένα αφήγημα, βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας οικογένειας αγροτών, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις της καθημερινότητας. Ο Γκιγιόμ Κανέ πρωταγωνιστεί σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας του.

95 MOSES MILLA A078C015.webp

Οκτώβριος

Έρχεται το κρύο, καιρός για δύο, και οι ωραιότερες ερωτικές ταινίες του σινεμά έρχονται για να μας κάνουν να ξαναπιστέψουμε στον έρωτα.

Το αφιέρωμα ανοίγει στις 3 Οκτωβρίου με το Ερωτική Επιθυμία, το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι. Η απεικόνιση ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και μουσική, που δημιουργεί ένα αίσθημα μελαγχολίας.

Συνεχίζουμε στις 10 Οκτωβρίου με το Μαγνητικά Πεδία, την πρώτη ταινία του Γιώργου Γούση. Μια αφήγηση για την αναπάντεχη συνάντηση δύο ανθρώπων που αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί τη διαδρομή τους στο νησί της Κεφαλονιάς.

Στις 17 Οκτωβρίου παρακολουθούμε το Χειρότερο Άνθρωπο στον Κόσμο, το υποψήφιο για Όσκαρ κωμικό δράμα του Γιοακίμ Τρίερ. Το ταξίδι μιας κοπέλας για να ανακαλύψει τον εαυτό της μέσα από διάφορες δοκιμασίες, με έρωτα και ρεαλισμό.

Στις 24 Οκτωβρίου βλέπουμε το Λόρενς για Πάντα, ένα τολμηρό δράμα για τη δύναμη της αγάπης και τον πολύπλευρο δρόμο της μετάβασης.

Τελικά, υπάρχει κάτι πιο έντονο από τον πρώτο έρωτα; Στις 31 Οκτωβρίου πέφτει η αυλαία του μήνα με το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Βενετίας Babyteeth, μία γλυκόπικρη ταινία με συγκλονιστικές ερμηνείες από την Ελίζα Σκάνλεν και τον Μπεν Μέντελσον.



Stay tuned, έρχονται κι άλλες ιστορίες για κάθε σας στιγμή, παρέα με μία Fischer!

Η ταινία της εβδομάδας σε περιμένει

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web