Journal

Η Σμαράγδα, το πρόσωπο πίσω από το Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ μας μιλά για τις 5 αγαπημένες της ταινίες (και πολλά ακόμα)!

Η Σμαράγδα, το πρόσωπο πίσω από το Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ μας μιλά για τις 5 αγαπημένες της ταινίες (και πολλά ακόμα)!

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
3 Σεπ 2024
Κατηγορία

Σινεφίλ προσωπικότητες και φανς του Cinobo που θαυμάζουμε φτιάχνουν τη δική τους λίστα στην πλατφόρμα μας και μας μιλούν για αυτές σε ένα βίντεο.

Στην ενότητα με τίτλο Guest Picks, ζητάμε βοήθεια στην επιλογή ταινιών -στο curation του Cinobo- από γνωστές και αγαπημένες προσωπικότητες. Φτιάχνουν στην πλατφόρμα μια λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες, και σε ένα βίντεο συζητάμε μαζί τους γι’ αυτές.

Αυτό τον μήνα, υποδεχτήκαμε τη Σμαράγδα Αλεξανδρή (aka Το Αρχιγεωγραφόπουλο)  σε ένα στούντιο στο Χαλάνδρι, να μας μιλήσει για την κλιματική αλλαγή, το σύμπαν και την εναλλακτική εκπαίδευση αλλά και να δοκιμάσει αλάτια που φέραμε για αυτήν από όλο τον κόσμο. Ξεκαρδιστική και κατατοπιστική, η Σμαράγδα μας δίνει τροφή για σκέψη και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, τα πάντα για το ντοκιμαντερ που ετοιμάζει η ίδια!

Λίγα λόγια για την καλεσμένη μας

Ισως την ξέρετε ως Sma Ra Gda  - τη μουσικό που έγινε viral στην εφηβεία της για όλους τους καλούς λόγους. Ίσως όμως την γνωρίσατε πιο πρόσφατα, στην ενήλικη εκδοχή της, ως τον άνθρωπο που δημιούργησε τη σελίδα-θρύλο Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ!

Μετά από μουσικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο και χρόνια μουσικής ενασχόλησης και συνθέσεων, η Σμαράγδα βάλθηκε να μάθει γεωγραφία αλλά κυρίως, να μην αφήσει κανέναν αγεωγράφητο. Η σελίδα “Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ” στο Facebook αριθμεί 350.000+ ενεργά μέλη και μεγαλώνει κάθε μέρα ενώ η Σμαράγδα μαζί με την πολύ κουλ ομάδα της κάνουν multitasking ολυμπιακών επιδόσεων καθώς εκδίδουν το δικό τους περιοδικό, φτιάχνουν “ακτίβιτι μπουκς” και παιχνίδια γνώσεων,  διαχειρίζονται ένα τέλειο βιβλιοπωλείο στην Κυψέλη (φυσικά και eshop) αλλά και ένα ολόκληρο οικοσύστημα θεματικών σελίδων στα social.

Αυθόρμητα χειμαρρώδης, η Σμαράγδα Αλεξανδρή (aka Το Αρχιγεωγραφόπουλο)  γέμισε το studio μας με την αστείρευτα κουλ ενέργεια 


Δείτε την τώρα στο Cinobo.com

Όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες για streaming στο Cinobo

20240529_150635.webp
20240529_135405.webp
20240529_142532.webp
20240529_135757.webp

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web