Journal

Ανθρωπίστρια Βρικόλακας, «Mulholland Drive» κι ένα παραμυθένιο coming of age

Ανθρωπίστρια Βρικόλακας, «Mulholland Drive» κι ένα παραμυθένιο coming of age

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
26 Αυγ 2024
Κατηγορία

Με μια ματιά, ό,τι καινούριο θα δούμε στο Cinobo αυτή την εβδομάδα, από 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου.
 

Το απολαυστικά ιδιοσυγκρασιακό φιλμ «Ανθρωπίστρια Βρικόλακας Αναζητά Αυτοκτονικό Άτομο», με πινελιές Τιμ Μπέρτον και Γουές Άντερσον, έρχεται στην πλατφόρμα αφού αγαπήθηκε και συζητήθηκε όπου κι αν προβλήθηκε.

Μια από τις πιο ξεχωριστές ταινίες των τελευταίων χρόνων στο Ευρωπαϊκό σινεμά, το γεωργιανό φιλμ ενηλικίωσης και μαγικού ρεαλισμού, «Τι Βλέπουμε Όταν Κοιτάμε τον Ουρανό;» μπορείτε να το ανακαλύψετε στην πλατφόρμα. Από την άλλη, καμία σύσταση δε χρειάζεται για το «Mulholland Drive» του Ντέιβιντ Λιντς, μια από τις σημαντικότερες ταινίες του 21ου αιώνα.

Ακόμα, το τελευταίο επεισόδιο του «Spaced» γίνεται διαθέσιμο, ολοκληρώνοντας την απολαυστική και επιδραστική σειρά του Έντγκαρ Ράιτ, η οποία βρίσκεται πλέον διαθέσιμη ολόκληρη στο Cinobo.

Αναλυτικά οι νέες αφίξεις στο Cinobo:


Cinobo Series

ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ: Spaced (Σεζόν 1+2)

72658_2_2b065b19cc_9eda755b45.webp

Δυο φίλοι, ο Τιμ και η Ντέιζι, 20άρηδες από το Βόρειο Λονδίνο με αβέβαιο μέλλον, πρέπει να προσποιηθούν ότι είναι ζευγάρι για να ζήσουν στο μοναδικό διαμέρισμα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Από τις καλύτερες κωμικές σειρές στην ιστορία της βρετανικής TV και κυρίως η αρχή της υπέροχης συνεργασίας των Έντγκαρ Ράιτ, Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ, που έφερε αργότερα τα Shaun of the Dead και Hot Fuzz. Αποθέωση της pop κουλτούρας, στην πιο διασκεδαστική συγκατοίκηση που έγινε ποτέ στο Λονδίνο. Επεισόδιο 7ο, 2ης σεζόν, και τελευταίο. Η σειρά είναι πλέον πλήρης, διαθέσιμη στο Cinobo.

 

Cinobo Exclusives

Ανθρωπίστρια βρικόλακας αναζητά αυτοκτονικό άτομο (Vampire Humaniste Cherche Suicidaire Consentant / Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person)

Η Σάσα είναι μια νεαρή βαμπίρ με ένα σοβαρό πρόβλημα: είναι υπερβολικά ευαίσθητη για να σκοτώσει! Όταν οι εξοργισμένοι γονείς της διέκοψαν την παροχή αίματος δίνοντάς της τελεσίγραφο, η ζωή της Σάσα βρίσκεται σε κίνδυνο. Ευτυχώς, γνωρίζει τον Πολ, έναν μοναχικό έφηβο με τάσεις αυτοκτονίας που είναι πρόθυμος να δώσει τη ζωή του για να σώσει τη δική της. Αλλά η φιλική τους συμφωνία σύντομα γίνεται μια νυχτερινή αναζήτηση για να εκπληρώσει τις τελευταίες επιθυμίες του Πολ.

Κάποιες φορές την αγάπη την βρίσκεις στα μέρη όπου δεν υπάρχει ελπίδα. Η πιο ασυνήθιστη ταινία με βαμπίρ που έχετε δει ποτέ, γεμάτη ρομαντισμό και χιούμορ εκεί που ο Γουές Άντερσον συναντά τον Τιμ Μπέρτον, συζητήθηκε όσο λίγες στη Βενετία όπου έκανε πρεμιέρα, και σε όλες τις εμφανίσεις της έκτοτε.

 

New in Cinobo

Οδός Μαλχόλαντ (Mulholland Drive)

Μια μελαχρινή γυναίκα παθαίνει αμνησία μετά από ένα τροχαίο. Περιπλανιέται στους δρόμους του Λος Άντζελες προτού καταφύγει σε ένα διαμέρισμα. Εκεί την ανακαλύπτει η Μπέτι, μια ξανθιά γυναίκα από τη μεσοδυτική Αμερική που έχει έρθει στην Πόλη των Αγγέλων αναζητώντας τη φήμη ως ηθοποιός. Μαζί, οι δυο τους προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της αληθινής ταυτότητας της Ρίτα, σε ένα ονειρικό Λος Άντζελες, που δεν έχει χαλάσει ούτε η κυκλοφοριακή συμφόρηση ούτε το νέφος.

Γρίφος ταυτοτήτων, σάτιρα του κόσμου του θεάματος ή απλά ένα ονειρικό ταξίδι σαν κανένα άλλο, το αριστούργημα του Ντέιβιντ Λιντς αλλάζει, μετασχηματίζεται και υπνωτίζει, βέβαιο πως η αλήθεια βρίσκεται μόνο στα όνειρα.

 


Τι Βλέπουμε Όταν Κοιτάμε τον Ουρανό; (What Do We See When We Look at the Sky / Ras Vkhedavt, Rodesac cas Vukurebt?)

Παραμυθένιο αίνιγμα, κινηματογραφικό ποίημα, γλυκιά κατάθεση ψυχής σε μια πόλη και όλους όσους της δίνουν ζωή, η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Αλεξάντρ Κομπερίτζε είναι ένα μαγικό ξόρκι που θα φωλιάσει σε κάθε καρδιά που θα του το επιτρέψει.
 

Όταν η Λίσα και ο Γκιόργκι συναντιούνται τυχαία σε έναν δρόμο του Κουταΐσι, ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Προτού χωρίσουν οι δρόμοι τους, συμφωνούν να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Δεν ξέρουν όμως πως η μοίρα τούς επιφυλάσσει κάτι διαφορετικό. Θα καταφέρουν να ξανασυναντηθούν; Και αν ναι, θα ξέρουν ποιοι είναι; Η ζωή συνεχίζεται κανονικά στην πόλη τους, με τα αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους, το Παγκόσμιο Κύπελλο να ξεκινά και μια ομάδα παραγωγής ταινιών προς αναζήτηση του αληθινού έρωτα.

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web