Journal

Έναρξη Θεσσαλονίκης με «Maria», πρεμιέρα για Cinobo Πατησίων, τρέιλερ για το «Bird» της Άντρεα Άρνολντ

Έναρξη Θεσσαλονίκης με «Maria», πρεμιέρα για Cinobo Πατησίων, τρέιλερ για το «Bird» της Άντρεα Άρνολντ

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
18 Οκτ 2024
Κατηγορία

Focus στον Καταδικασμένο του Κουροσάβα, βραβεία Νυχτών Πρεμιέρας, Ρέιφ Φάινς για Όσκαρ και πολλά ακόμα κινηματογραφικά νέα στα εβδομαδιαία Cinobo Frames.

Αξίζει να διαβάσεις:

  • Ανακοινώθηκαν οι ταινίες έναρξης και λήξης για το φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το πολυαναμενόμενο «Maria» του Πάμπλο Λαραϊν με την Αντζελίνα Τζολί, θα είναι η ταινία έναρξης. Στη λήξη, θα προβληθεί το «The End» του Τζόσουα Οπενχάιμερ, με την Τίλντα Σουίντον.
  • Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης δίνει το στίγμα της φετινής διοργάνωσης.
  • Η Athens Voice πέρασε φανταστικά βλέποντας το «Kneecap», που κυκλοφορεί στις αίθουσες από το Cinobo.
  • Ολοκληρώθηκαν οι Νύχτες Πρεμιέρας με τη Χρυσή Αθηνά ΚΑΙ το βραβείο κοινού να πηγαίνουν στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Flow», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Cinobo.
  • Το TVXS γράφει για τον αξεπέραστο «Καταδικασμένο» του Κουροσάβα, που πρόσφατα προβλήθηκε και στις Νύχτες Πρεμιέρας.
  • Ο Νίκος Γραμματικός, σκηνοθέτης του «Βασιλιά» που στριμάρει στο Cinobo, μιλάει στη LiFO και εξηγεί γιατί έχει τόσα χρόνια να κάνει ταινία.
  • Γιατί απέτυχε τόσο εμφατικά το σίκουελ του «Joker»; Η απάντηση ίσως κρύβεται σε ένα προηγούμενο σίκουελ που γύρισε ο ίδιος σκηνοθέτης, το «Hangover III», γράφει το OneMan.
  • H Popaganda αναμεταδίδει από το φεστιβάλ Λονδίνου και γράφει για το πώς ο Ρέιφ Φάινς έχει βάλει πλώρη για το φετινό Όσκαρ με το «Κονκλάβιο».
  • Η Καθημερινή εξετάζει την κατάσταση των μουσικών ντοκιμαντέρ που είδαμε στις Νύχτες Πρεμιέρας, από τους blur μέχρι το πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ πάνω στον Μπράιαν Ίνο.
  • Αυτές είναι όλες οι ελληνικές ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στο φετινό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

 

Αξίζει να δεις:

Το Αθηνόραμα συγκεντρώνει εικόνες και εντυπώσεις από το άνοιγμα του Cinobo Πατησίων

Πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Bird», της νέας ταινίας της Άντρεα Άρνολντ με τους Μπάρι Κέογκαν και Φραντς Ρογκόφσκι.

Τρέιλερ για το «The Monkey», τη νέα ταινία του Όζγκουντ Πέρκινς μετά την επιτυχία του «Longlegs».

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web