Journal

Νύχτες Πρεμιέρας, «Harvest» στα σινεμά, τρέιλερ για νέο Γιάννη Οικονομίδη

Νύχτες Πρεμιέρας, «Harvest» στα σινεμά, τρέιλερ για νέο Γιάννη Οικονομίδη

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
26 Σεπ 2025
Κατηγορία

Ο κινηματογραφικός Σεπτέμβρης είναι γεμάτος ειδήσεις, πρεμιέρες και εκπλήξεις. Από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του «Harvest» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη μέχρι τα νέα τρέιλερ που συζητιούνται, συγκεντρώσαμε όσα αξίζει να διαβάσεις και να δεις.

Αξίζει να διαβάσεις:

*Κυκλοφορεί στις αίθουσες το «Harvest» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη μετά την εμφάνισή του στο Διαγωνιστικό του φεστιβάλ Βενετίας. Η σκηνοθέτρια μίλησε για την ταινία της στη LiFO,

το Αθηνόραμα,

τo Flix ,

το News24/7.

*Το μεγάλο αφιέρωμα του 66ου φεστιβάλ Θεσσαλονίκης; Ανατροπή! Μια διαφορετική προσέγγιση στο plot twist, με ταινίες από Λάνθιμο, Τσάι Μινγκ-λιανγκ, Παπατάκη, Κιαροστάμι και άλλους.

*Στο Nerdcult διαβάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση πάνω στις πολιτιστικές και πολιτικές επεκτάσεις της φετινής, κουτσουρεμένης εκδοχής των Νυχτών Πρεμιέρας.

*Το «Αρκάντια» του Γιώργου Ζώη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα φετινά βραβεία Όσκαρ.

*Το Cinemagazine ξαναβλέπει τη φιλμογραφία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με αφορμή τα γενέθλια του λατρεμένου δημιουργού.

*Οι εμβληματικοί ρόλοι της Κλαούντια Καρντινάλε, η οποία έφυγε από τη ζωή, μέσα από το Flix.

*Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μέσα από εξομολογήσεις του, σε μια χορταστική αναδημοσίευση της Καθημερινής.

*Λογοκρισία μέσω ΑΙ στα σινεμά της Κίνας. Το Flix εξηγεί τι συνέβη.

*Το tvxs γράφει για το αγγλόφωνο ριμέικ του «Επικίνδυνα Παιχνίδια» δια χειρός του ίδιου του Χάνεκε, μια αξιοσημείωτη ιδιομορφία στην φιλμογραφία του μεγάλου σκηνοθέτη.

*Η parallaxi γράφει για ένα από τα μεγαλύτερα κρυμμένα διαμάντια του σινεμά των τελευταίων χρόνων, την κωμωδία «Hundreds of Beavers».

*Η LiFO γράφει για το «All That Jazz» του Μπομπ Φόσι με αφορμή την επέτειο του θανάτου του.

*Το Αθηνόραμα ξεχωρίζει 8 ρόλους του Τζουντ Λο με αφορμή την σειρά «Black Rabbit» στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

Αξίζει να δεις:

Νέο τρέιλερ για το σίκουελ «Avatar: Φωτιά και Στάχτη» του Τζέιμς Κάμερον.

Έχουμε τρέιλερ για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Σπασμένη Φλέβα». Πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Τρέιλερ για την επιστροφή ύστερα από χρόνια, της Κάθριν Μπίγκελοου με το πολιτικό θρίλερ «A HOUSE OF DYNAMITE».

Έρχεται «Η Νύφη!» της Μάγκι Τζίλενχαλ, με Τζέσι Μπάκλεϊ και Κρίστιαν Μπέιλ, κι αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ.

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.