Μην Περιμένετε και Πολλά από το Τέλος του Κόσμου

Μην Περιμένετε και Πολλά από το Τέλος του Κόσμου

  • Ράντου Ζούντε
  • 2023
  • 2 ώ 43 λ
  • Ρουμανία, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Κροατία

Ο σπουδαιότερος χρονογράφος της εποχής μας πιο αιχμηρός από ποτέ. Μετά το «Ατυχές πήδημα ή παλαβό πορνό» ο Ράντου Ζούντε συνθέτει μια ακατηγοριοποίητη αστική road movie σάτιρα για την εποχή του gig economy και των social media, σε ένα καθηλωτικό φιλμ-κολάζ ανάμεσα στον παραλογισμό και το αγνό σοκ.

Σύνοψη

Μια ιστορία για το σινεμά, τα social media και την οικονομία, σε δύο μέρη: Καταπονημένη και κακοπληρωμένη, η Άντζελα διασχίζει όλο το Βουκουρέστι για να γυρίσει κάνει το κάστινγκ για ένα εταιρικό «βίντεο για την ασφάλεια στην εργασία», που της ανατέθηκε από μια πολυεθνική εταιρεία. Όταν ένας από τους συνεντευξιαζόμενους αποκαλύπτει την ευθύνη της εταιρείας για το ατύχημα του, ξεσπά ένα σκάνδαλο – μπροστά σε μια ακίνητη, ασυγκίνητη κάμερα.

Μην Περιμένετε και Πολλά από το Τέλος του Κόσμου
Στοιχεία
Σκηνοθεσία
Άλλοι τίτλοι
Do not Expect too Much from the End of the World | Nu Αstepta prea Mult de la Sfârsitul Lumii

Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής

Φεστιβάλ Λοκάρνο

2023

Τι είπαν όσοι το είδαν
0
/5

Τι είπαν όσοι το είδαν
0
/5

Έξυπνοι διάλογοι, ωραία ιδέα, αλλά και φορτωμένο με περιττές σκηνές.

Δεν καταλαβαίνω πώς ένας έξυπνος σκηνοθέτης επιμένει σε ρεαλιστικούς χρόνους (ατέλειωτα πλάνα οδηγήματος κλπ.) που σε κάνουν να βαριέσαι. Θα έκοβα τουλάχιστον 1 ώρα. Έχει καταργηθεί ο νόμος της αφαίρε...
user-fbax0pxq

19 Μαΐ 2024

ναι στη ρουμανία !

αν και μεγάλη σε διάρκεια δεν κουράζει λόγω bobitzas <3 επίσης πολύ μου άρεσε η συνομιλία μεταξύ της παλιάς ταινίας των 80s και του σήμερα.
sofia-eleni

13 Μαΐ 2024

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web