Journal

Η εβδομάδα στο Cinobo: «Neon Demon», Κίρα Νάιτλι και η Χρυσή Άρκτος του Βερολίνου

Η εβδομάδα στο Cinobo: «Neon Demon», Κίρα Νάιτλι και η Χρυσή Άρκτος του Βερολίνου

Με μια ματιά, ό,τι καινούριο θα δούμε στο Cinobo αυτή την εβδομάδα, από 7 ως 13 Νοεμβρίου.

Μια από τις πιο σημαντικές ταινίες της φετινής σεζόν έρχεται στο Cinobo. Το βραβευμένο με Χρυσή Άρκτο «Οι Ροδακινιές του Αλκαράς» της Κάρλα Σιμόν, η κορυφαία ταινία του φεστιβάλ Βερολίνου που κέρδισε το βραβείο από τα χέρια του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, γίνεται τώρα διαθέσιμη και για streaming.

Στις νέες προσθήκες, έχουμε το ήδη καλτ «Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, μια θρίλερ σάτιρα του επιφανειακού κόσμου της showbiz και της βιομηχανίας ομορφιάς, με πρωταγωνίστρια μια φοβερή Ελ Φάνινγκ.

Και σε εντελώς άλλο ύφος, έρχεται και το «Λίγο Πριν τα 30» με τους Κίρα Νάιτλι και Σαμ Ρόκγουελ, μια υπέροχη ανεξάρτητη rom com από την αδικοχαμένη μετρ του είδους, τη Λιν Σέλτον του «Humpday».

Αναλυτικά οι νέες αφίξεις στο Cinobo:

Cinobo Exclusives

Οι Ροδακινιές του Αλκαράς (Alcarràs)

Κάρλα Σιμόν

Η ζωή μιας οικογένειας ροδακινοπαραγωγών αλλάζει ριζικά όταν ο νέος ιδιοκτήτης της γης τους αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά. Για πρώτη φορά, το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο και προκαλούνται ρήξεις στις σχέσεις τους, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν πολύ περισσότερα από τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις τους.

Ανάμεσα στην παράδοση και σε ένα αύριο δίχως σύνδεση με ανθρώπους και τόπους, η δίκαιη Χρυσή Άρκτος του Βερολίνου κοιτάζει με τρυφερότητα μια εποχή που μοιάζει να χάνεται, υπό την πίεση μιας αμφιλεγόμενης ανάπτυξης. Σε σκηνοθεσίας της Κάρλα Σιμόν, του υπέροχα νοσταλγικού «Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι».

Από τις 8 Νοεμβρίου στο Cinobo

New in Cinobo

Neon Demon

Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

Όταν η Τζέσι, ένα επίδοξο μοντέλο, μετακομίζει στο Λος Άντζελες, τα νιάτα και η ζωντάνια της καταβροχθίζονται από μια ομάδα γυναικών, με εμμονή στην ομορφιά, που θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, για να πάρουν αυτό που έχει. Αν ο Ντάριο Αρτζέντο σκηνοθετούσε το πιο ακραίο επεισόδιο του «Next Top Model». Ο σκηνοθέτης του «Drive» σε ένα αιματηρό και απαστράπτον θρίλερ πάνω στην απατηλή δίνη της ομορφιάς και της εμμονής μας με αυτή. Πρωταγωνιστεί η Ελ Φάνινγκ.

Από τις 11 Νοεμβρίου στο Cinobo
 

Λίγο Πριν τα 30 (Laggies)

Λιν Σέλτον

Η 28χρονη Μέγκαν μένει με τον Άντονι, το σχολικό της φλερτ, κι εργάζεται στη δουλειά του πατέρα της. Όταν ο Άντονι της κάνει πρόταση γάμου, αυτή πανικοβάλλεται και τότε είναι που πέφτει πάνω στη 16χρονη Ανίκα. Η Ανίκα πείθει τη Μέγκαν να αγοράσει για αυτήν και για τους φίλους της μπύρες, αλλά εν τέλει μένει μαζί τους όλο το βράδυ. Η Μέγκαν θέλει να την κοπανήσει από τον Άντονι, μα πηγαίνει στο σπίτι της Ανίκα. Στο ίδιο σπίτι μένει κι ο εργένης και όμορφος πατέρας του κοριτσιού, ο Κρεγκ.

Διάσημοι ηθοποιοί χαλαρώνουν και πρωταγωνιστούν σε μια σειρά από παρεξηγήσεις και δράματα, με οδηγό την κρίση που μπορούν να προκαλέσουν σε μια κοπέλα οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει πριν τα 30 της. Από την αδικοχαμένη μετρ της νέας ανεξάρτητης rom com, Λιν Σέλτον (Humpday, Your Sister’s Sister).

Από τις 7 Νοεμβρίου στο Cinobo

Checklist εβδομάδας

  • Δευτέρα 7 Νοεμβρίου: Λίγο Πριν τα 30
  • Τρίτη 8 Νοεμβρίου: Οι Ροδακινιές του Αλκαράς
  • Παρασκευή 11 Νοεμβρίου: Neon Demon

H ταινία Οι Ροδακινιές του Αλκαράς είναι διαθέσιμη online στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web