Kto może zobaczyć mój profil i co dokładnie może na nim zobaczyć?
Twój profil jest publiczny. Może go zobaczyć każda osoba, która ma do niego link lub kliknie w niego po przeczytaniu jednej z Twoich recenzji. Osoby odwiedzające Twój profil widzą Twoje oceny, recenzje, listę Ulubione oraz wszystkie utworzone przez Ciebie listy. Nie widzą natomiast Twojej listy Do obejrzenia, która pozostaje prywatna i jest widoczna tylko na Twojej stronie Filmy. Aby sprawdzić, co dokładnie widzą inne osoby, otwórz menu Upublicznianie profilu w prawym górnym rogu swojego profilu i wybierz Wyświetl jako gość.
Twoja lista Do obejrzenia nie pojawia się na Twoim profilu. Znajdują się na niej wszystkie filmy, które chcesz obejrzeć, a znajdziesz ją na swojej stronie Filmy.