Journal

Μες τα Θερινά τα Σινεμά: Οι τοπ 10 ταινίες που είδαμε καλοκαίρι

Μες τα Θερινά τα Σινεμά: Οι τοπ 10 ταινίες που είδαμε καλοκαίρι

Ευτυχία
Ευτυχία Τερζή
Δημοσιεύτηκε
17 Ιουλ 2024
Κατηγορία

Στη συλλογή “Τοπ 10 Θερινών Σινεμά” διαλέξαμε τις πιο αγαπημένες μας ταινίες που είδαμε τα τελευταία καλοκαίρια για να πάρεις την εμπειρία του θερινού σινεμά μαζί σου όπου κι αν πας.
 

Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι…και μπύρα και ποπ κορν και την αγαπημένη σου ταινία να παίζει στο πανί με το μονότονο τραγούδι των τζιτζικιών στο φόντο. Στο Cinobo αγαπάμε πολύ τα θερινά σινεμά και γνωρίζουμε καλά ότι τίποτα δεν λέει “καλοκαίρι” όπως η έξοδος για ταινία κάτω από τ’ αστέρια. Αγνή συγκίνηση, άφθονο γέλιο, η ευκαιρία να δεις μια κλασική ταινία ή απλώς μια δικαιολογία για να αγναντέψεις τον νυχτερινό ουρανό, με ό,τι κι αν έχετε συνδέσει την εμπειρία του θερινού σινεμά, ξέρετε πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού καλοκαιριού.

Γι αυτό, αποφασίσαμε να μαζέψουμε σε μια συλλογή ταινίες από τον κατάλογό μας που προβλήθηκαν και αγαπήθηκαν σε θερινά σινεμά της χώρας μας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να πάρετε το θερινό μαζί σας όπου κι αν είστε. Με προτζέκτορα στην ταράτσα, με τηλεόραση γυρισμένη προς το μπαλκόνι, με το κινητό ή το tablet στο πλοίο για τα νησιά, όλος ο κόσμος είναι θερινό σινεμά, αν έχετε μαζί σας τις σωστές ταινίες.

Από αγαπημένα κλασικά που επανακυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια, όπως το Dolce Vita του Φεντερίκο Φελίνι και το Down by Law του Τζιμ Τζάρμους σε ταινίες που κατάφεραν να γίνουν σχεδόν συνώνημες του θερινού σαν το Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο, αλλά και ελληνικά καλοκαιρινά διαμάντια, όπως τα Μαγνητικά Πεδία και η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, είμαστε σίγουροι ότι σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε αυτή την ταινία που θα σας θυμίσει το αγαπημένο σας θερινό σινεμά.

Ακόμα κι αν φεύγουν τα καλύτερά μας χρόνια, εκείνο που βλέπουμε να μένει τελικά είναι η αγάπη για τα βράδια του καλοκαιριού και για τις ταινίες που ανακαλύπτουμε μες τα θερινά τα σινεμά.

Ανακάλυψε τη συλλογή «Τοπ 10 Θερινών Σινεμά» online στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web