Journal

Ο καθένας έχει τη δική του Χίμαιρα - Αυτή της Ρορβάχερ έχει μία δόση μαγείας παραπάνω.

Ο καθένας έχει τη δική του Χίμαιρα - Αυτή της Ρορβάχερ έχει μία δόση μαγείας παραπάνω.

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
28 Μαΐ 2024
Κατηγορία

Ο Τζος Ο’Κόνορ και μία Ιταλία γεμάτη θησαυρούς 

Επίσημη Συμμετοχή στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών το 2023, η Χίμαιρα της η Αλίτσε Ρορβάχερ λέει την ιστορία ενός αρχαιολόγου ο οποίος έχει μόλις βγει από τη φυλακή και ψάχνει τη χαμένη του αγάπη, τη Μπενιαμίνα. Ο Άρθουρ θα επανασυνδεθεί με μία συμμορία τομπαρόλι (τυμβωρύχων) που μαζί ανοίγουν ετρούσκικους τάφους και συγκεντρώνουν τους αρχαίους θησαυρούς τους. Ο Άρθουρ εντοπίζει τους τάφους, οι τομπαρόλοι τους λεηλατούν, όμως ο στόχος τους διαφέρει: ενώ εκείνοι θέλουν τα χρήματα, ο Άρθουρ θέλει τη Μπενιαμίνα.

CHMR_R4_20.webp

Η Άλιτσε Ρορβάχερ, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου στις Κάννες το 2023, δημιουργεί ένα στοιχειωτικό, περιπετειώδες ταξίδι ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών χωρίς να χάνει στιγμή την γλυκιά διάθεση της καλοκαιρινής Ιταλίας. Αναμνήσεις, αγάπη, προδοσία και ο Τζος Ο’Κόνορ του The Crown - πρόσφατα και του Challengers - για ακόμη μία φορά εντυπωσιακά αστείος και επιδέξιος στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτού του μαγευτικού παραμυθιού. 

H ταινία «Η Χίμαιρα» είναι διαθέσιμη στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web