Journal

Το καθηλωτικό «Τοτέμ» και ένα κινηματογραφικό Euro για αυτό το καλοκαίρι

Το καθηλωτικό «Τοτέμ» και ένα κινηματογραφικό Euro για αυτό το καλοκαίρι

Cinobo
Cinobo
Published
10 Jun 2024
Category
Tags

Με μια ματιά, ό,τι καινούριο θα δούμε στο Cinobo αυτή την εβδομάδα, από 10 ως 16 Ιουνίου.

Στη νέα συλλογή του Cinobo για αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να απολαύσεις την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού σινεμά των τελευταίων χρόνων και μπορείς μάλιστα να επηρεάσεις κι εσύ την έκβαση παρακολουθώντας ταινίες παράλληλα με τη διοργάνωση. Ποιο φιλμ θα σηκώσει την κούπα;

Φεύγουμε από την Ευρώπη και πηγαίνουμε στο Μεξικό με την πρόταση της χώρας για τα φετινά Όσκαρ, και το καθηλωτικό «Τοτέμ», μια σκληρή αλλά συνάμα και τρυφερή δημιουργία για την παιδική ηλικία και για μια απότομη ενηλικίωση, γυρισμένο από την οπτική ενός μικρού κοριτσιού.

Μαζί, στην πλατφόρμα έρχεται και η συγκινητική ιστορία «Παράθυρο στη Θάλασσα» με φόντο τη Νίσυρο, για μια γυναίκα που αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της.


 

Αναλυτικά οι νέες αφίξεις στο Cinobo:

Cinobo Series

Συνεχίζεται

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η σειρά «Conversations with Friends» με τα επεισόδια 3 και 4.

 

 

Συλλογή Cinobo

Κινηματογραφικό Euro

Το Cinobo εμπνέεται από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και στήνει τη δική του συλλογή Euro με 24 ταινίες από αντίστοιχες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και με ένα fun παιχνίδι που θα τρέχει στο Journal και στο οποίο μπορείς να δώσεις το Euro στην αγαπημένη σου ταινία.
 

 

Cinobo Exclusives

Τοτέμ (Totem)

Η πιο μεγάλη μέρα στη ζωή ενός μικρού κοριτσιού, σε μια τρυφερή ταινία για τη ζωή και την απώλεια, για τα ανθρώπινα όντα που είναι πιο δυνατά όταν είναι μαζί. Από τις ωραιότερες δημιουργίες για την παιδική ηλικία, επίσημη πρόταση του Μεξικού για τα Όσκαρ.

Η επτάχρονη Σολ περνά τη μέρα στο σπίτι του παππού της, βοηθώντας τις θείες της στις προετοιμασίες για ένα πάρτι-έκπληξη που διοργανώνουν για τον πατέρα της. Καθώς το φως της ημέρας ξεθωριάζει, μια παράξενη και χαοτική ατμόσφαιρα κυριαρχεί, γκρεμίζοντας τους δεσμούς που κρατούν μια οικογένεια ενωμένη. Η Σολ θα καταλάβει ότι ο κόσμος της πρόκειται να αλλάξει δραματικά, και θα συνειδητοποιήσει την ουσία του να αφήνεις κάποιον να φύγει και να εκτιμάς το ότι είσαι ζωντανός.
 

New in Cinobo

Παράθυρο στη Θάλασσα (Window to the Sea / Una Ventana al Mar)

Με φόντο μια ηλιόλουστη και πανέμορφη Νίσυρο, η γλυκόπικρη ρομαντική κομεντί του Μιγκέλ Ανχελ Χιμένεθ μιλά αφοπλιστικά για τη λαχτάρα για το φως και τη ζωή ακόμα κι όταν όλα δείχνουν πως τελειώνουν. Μια μεσήλικη καρκινοπαθής Ισπανίδα θα αψηφήσει τις ιατρικές συμβουλές και τα πρέπει και θα τολμήσει ένα ταξίδι στη Νίσυρο. Εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα και θα έρθει αντιμέτωπη με τα διλήμματα μιας ολόκληρης ζωής.

 

Checklist εβδομάδας:

✓ Δευτέρα 10 Ιουνίου: Conversations with Friends (Επεισόδια 3+4)
✓ Τρίτη 11 Ιουνίου: Τοτέμ
✓ Πέμπτη 13 Ιουνίου: ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ - Κινηματογραφικό Euro 
✓ Παρασκευή 14 Ιουνίου: Παράθυρο στη Θάλασσα

Οι ταινίες και οι σειρές είναι διαθέσιμες για streaming στο Cinobo

0 Comments

Sort by

Related Journal posts

Journal

Here is where we note down everything worth sharing about the cinema of Cinobo, and beyond. Find all you need to know about Premieres, Collections, and Coming Soon, stay tuned with film news on weekly Frames, go behind the scenes with Extras, and explore even more in Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web